Masové běhy
Praha 1
Honzarunner
25.07.2007 10:28:35
Ahoj,chtel bych se zeptat,zatim sem bezel jen pražskej pulmarathon,jak to vypada na velkych marathonech ve svete…treba jak je to s tempem když se v chumlu neda bezet podle sebe a tak,nemate nekdo zkusenost s velkym marathonem?dik za postrehy ahoj
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla
25.07.2007 10:43:23
Letos v únoru jsem běžel maratón ve Valenci (Španělsko). Počtem účastníku se dá srovnat s PIMem, ale co se týká organizace, tak ta byla minimálně o stupeň lepší (..taky kázeň ze strany závodníků) Stoupl jsem si za vodiče na 3:15 a asi po 22s jsem proběhl startem, tak po 500 m –1 km jsem běžel svůj závod.
Beroun
mirek hasal
26.07.2007 09:10:14
Někdy pár vteřin i minut trvá, než se dostaneš ke startovní čáře a to stím nic nenaděláš. Za startovní čárou se to všechno většinou rozběhne a to už se jakž takž tempo držet dá, ten svůj metr čtvereční máš kolem sebe vždycky. Přibližně první kilometr se ale prodíráš přes různé „šneky“, kteří se nacpali dopředu a stejně tak se přes tebe derou „chrti“, kteří se nestihli nacpat dopředu před startem. Potom toto přestane a můžeš si běžet podle libosti.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.