Nano Q10 a 3 Lignisul
vichi 19.07.2008 08:22:11
Ahoj, nedávno mi kamarád doporučil, abych si koupil Nano Q 10 a 3 Lignisul na klouby od jedné firmy. Nemáte někdo s těmito přípravky už nějaké zkušenosti? Nechce se mi " zase" vyhazovat peníze za něco, co vůbec nepomáhá. Chtěl jsem si zajít koupit nějaké přípravky od Pangaminu, ale tímto mě celkem nahlodal a tak teď nevím. Děkuji
Lucas 20.07.2008 19:10:15
Nedávno jsem měl obdobnou debatu s kamarádkou, která dělá magistru v lékarně. Přiznám se že jsem k většině těch „zázračných“ přípravků skeptický, a obzvlášť k těm, co inzerují v televizi. Dostalo se mi jednoho doporučení a nemám důvod mu nevěřit. Údajně nedávno byl do volného prodeje uvolněn přípravek, který do nedávna byl pouze na předpis, protože na rozdíl od většiny přípravků se jedná o lék, nikoliv potravinový doplněk. Jmenuje se Condrosulf 400 a je to od nějakého švýcarského výrobce. Doporučila mi koupit dvě balení (jedno obsahuje 60 tablet). První brát 2× denně 2 tablety a následně druhé balení 2× denně 1 tabletu. Nemá cenu to prý brát pořád ale tuto „kůru“ zopakovat tak 2× do roka. Jakmile doberu nějaké gelatinové tablety co mám doma, tak to zkusím.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.