Běh Drahanskou vrchovinou
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
09.03.2006 09:55:42
V sobotu 11.3. se běží z Rousínova na farmu Bolka Polívky 15 km běh Drahanskou vrchovinou. Ještě jsem to neběžel, ale podle propozic by mělo jít o kombinaci silnice a lesních cest. Cíl a občerstvení na Polívkově farmě. Ceny by měl udělovat sám velký Bolek. Doprava zpět do Rousínova autobusem. (propozice jsou i v kalendáři akcí na behej.com). Zatím to vypadá, že si to nenechám ujít. Plánujete ještě někdo účast ? Nebo tam budu za tragédí fórum osamoceně ?
Brno
running-observer
10.03.2006 13:52:35
Musí tam být moc pěkně…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
13.03.2006 09:31:13
Byla to hezká, kopečkatá patnáctka. Vybíhá se z Rousínova za město do kopců, tam je asi v 1/3 trasy obrátka, pak kousek zpět a odbočka do táhlého stoupání do Olšan a pak na Bolkovu farmu. Trošku mě zmýlila ta obrátka ve třetině, předčasně jsem začal zrychlovat a ve stoupání k Olšanům mě pak chytla menší krize. Počet startujících odhaduji něco málo přes 80 (v novinách psali o dvacítce účastníků :) ). Všechny kategorie běžely stejnou trasu, současně. Běžel to i hejtman – zase mě utekl. Jediná má šance na výhru byla tedy tombola :) , ale tentokrát to nevyšlo, snad příště …
Brno
vl001
13.03.2006 09:51:33
Měl jsem ji původně v plánu, ale z hor jsem se vrátil nachlazený. Jaký byl terén? Bylo to na krosky?
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
13.03.2006 10:35:10
Běžel jsem to v silničních botech, a celkem to šlo. Trasa je celá po silnicích a v sobotu ráno ještě nebylo nasněženo, lehce nad nulou, nebylo ani moc mokro. Vlastně bych řekl, že byly velmi dobré podmínky pro běh. Jediný trochu zasněžený úsek byl kolem té obrátky, to byla asfaltová lesní cesta. Byly tam ale vyjeté koleje bez sněhu i námrazy, takže se to v pohodě dalo běžet i bez krosek.
Brno
vl001
13.03.2006 11:43:26
[quote=Stanislav Junga]Běžel jsem to v silničních botech, a celkem to šlo. Trasa je celá po silnicích a v sobotu ráno ještě nebylo nasněženo, lehce nad nulou, nebylo ani moc mokro. Vlastně bych řekl, že byly velmi dobré podmínky pro běh. Jediný trochu zasněžený úsek byl kolem té obrátky, to byla asfaltová lesní cesta. Byly tam ale vyjeté koleje bez sněhu i námrazy, takže se to v pohodě dalo běžet i bez krosek.[/quote] Díky za informaci. Snad mi to vyjde příště…
Brno
running-observer
13.03.2006 16:14:03
A mně to možná příště taky vyjde…
Jenom jsem nikde nenašel výsledky.
jeshterka
13.03.2006 19:08:46
výsledky i fotky jsou na: lrs.wz.cz
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
07.03.2007 09:25:55
Takže po roce aktualizuji toto téma – letošní běh Drahanskou vrchovinou startuje v sobotu 10.března 2007 v 9:30h ráno, z Rousínova. (viz také termínovka na beh.cz) Já opět plánuji účast, takže jsem zvědav, s kým se tam potkám.
v.chvalovice
pecky
07.03.2007 11:06:34
jedete nekdo do pecek? necekejte ale tak rychlou trat dost tam fouka pri ceste zpet,rychla je desítka v nymburce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.