Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Lískovecký "Hamgurg"

Lískovecký "Hamgurg"

Nalezené položky: 35 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 08.09.2009 18:55:06

Podle mého názoru bylo v cíli všech 9 závodníků, protože běh byl na 832 metrů až na 42 432 metrů. Dobře, nenazývejme to maraton (také jsem se tomu označení úmyslně v propozicích vyhýbal), ale třeba „čtyřapůlhodi­novka“. Když nemá nikdo problém s hodinovkou, proč by měl mít problém s „čtyřapůlhodi­novkou“?

Pokud se jedná o uvedení v tabulkách, je to věcí těch, kteří tabulky vedou.

Pokud tedy bude o uspořádání podobných závodů zájem i v budoucnosti, tak je prostě uspořádáme a bude pak záležet na redakci na behy.cz, zda nám tyto „závody“ umožní vést v její evidenci, nebo je smažou. Považoval bych nicméně za blbost, kdyby zařazení do výsledků mělo záviset na tom, kolik lidí závod dokončí, resp. kolik lidí uběhne celý maraton.

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)

Brno

Celkem 19190 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:32:28 (2008)
maraton: 3:23:45 (2008)

Pavel S. muž 08.09.2009 20:12:28

Erharde, tvůj názor ti neupírám, ale dovolím si s ním nesouhlasit. Včerejší běh vůbec za závod nepovažuji a podle atmosféry, která panovala, soudím, že nezávodil nikdo (maximálně sám se sebou). Že je možné objevit se v nějaké tabulce, jsem vůbec netušil a ani o to nestojím. Prostě pár běžců se sešlo v místě a čase a při společném běhu prožili příjemný podvečer. Petrovi patří dík za to, že to zorganizoval, a je nakonec spravedlivé, že za své úsilí (samozřejmě nejen organizační) byl odměněn několika osobními rekordy. Třeba mu k tomu dopomohla i přítomnost a podpora nás ostatních. Já si chtěl včera jen otestovat stav svého kotníku před sobotním maratonem na Kladně a jsem rád, že jsem test neabsolvoval někde jinde sám, ale ve společnosti známých tváří. Pro čárku v tabulce jsem určitě neběžel.

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 0 km

Petr Kaňovský muž 08.09.2009 20:30:39

[quote=Pavel S.]Že je možné objevit se v nějaké tabulce, jsem vůbec netušil a ani o to nestojím.[/quote] O podmínkách, za kterých je možné se objevit v tabulce, bylo psáno na stránkách běhu. Bylo zde i zdůrazněno, že běh neprobíhá dle pravidel ČAS, a proto nelze očekávat jeho uvedení v jejich tabulkách. Je tedy více než pravděpodobné, že se výsledky objeví jen v tabulkách na behy.cz a možná také na 42195.sk, i když tam zařazení záleží na eN. Osobně ale toto jeho rozhodnutí nepovažuji za podstatné.

[quote=Pavel S.]Prostě pár běžců se sešlo v místě a čase a při společném běhu prožili příjemný podvečer. Petrovi patří dík za to, že to zorganizoval, a je nakonec spravedlivé, že za své úsilí (samozřejmě nejen organizační) byl odměněn několika osobními rekordy. Třeba mu k tomu dopomohla i přítomnost a podpora nás ostatních.[/quote] Ano, určitě přítomnost i podpora pomohla a děkuji za ni. Škoda jen, že většina z vás musela po třech hodinách (mých 32,5 km) odejít, avšak vzhledem k soumraku a ochlazení tomu zcela rozumím. Byl jsem proto rád, že aspoň Alice na trati vydržela tak dlouho. :-)

Jinak, běh zaujal i některé běžce, kteří se včera nezúčastnili. Podle ohlasů, které jsem dostal, lze očekávat, že pokud se běh bude v Brně pořádat i příště, tak bude účast ještě vyšší než byla v pondělí. Navíc je možné, že se podaří akci udělat mediální publicitu v měsíčníku městské části Lískáček, což by mohlo pomoci nejenom k účasti některých lískoveckých běžců (některé jsem dokonce v průběhu běhu potkal běžet v protisměru), ale případně i k podpoře městské části. Podmínkou ovšem je, aby byla zachována určitá míra „neformality“ a „přátelskosti“ běhu, protože rozhodně není v mých silách a není ani v mém zájmu v Brně pořádat PIM II. :-)

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 0 km

Petr Kaňovský muž 09.09.2009 11:57:27

Na stránkách závodu (http://www.kanovsky.cz/…yhamburg.htm) se objevil odkaz na článek napsaný účastníkem Sváťou Sedláčkem.

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 0 km

Petr Kaňovský muž 24.09.2009 20:23:42

Článek od Sváti byl zveřejněn ve zpravodaji Městské části Brno – Nový Lískovec, který vychází pod názvem Lískáček v nákladu 5000 ks. Více na http://www.novy-liskovec.cz/…zari2009.pdf na straně 13.

Nalezené položky: 35 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.