Poznámky kolemjdoucích
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
02.12.2006 21:19:57
[quote=thebambus]… a chtěl bych se zeptat někoho kdo běháte se sluchátkama nestává se vám že vám třeba vypadávaj?[/quote] Mám sluchátka s gumovými „návleky“ za uši, nevypadávají…
Liberec
Advid
04.12.2006 06:10:51
[quote=thebambus]Tak když je to ta slušnost tak také všechny zdravím:-) jak tak koukam tak stejně jako většina ostatních blbý narážky ignoruju dobrejma se bavím-aspon se pak líp běží. a chtěl bych se zeptat někoho kdo běháte se sluchátkama nestává se vám že vám třeba vypadávaj?-párkrát sem měl tendence poslouchat svý oblíbený songy ale když sem ty mizerný drátky porád vlek někde za sebou tak sem se na to radši vyprd[/quote] Já mám normállní pecky, ale oblepil jsem si kablík v jednom místě páskou, takže jsem teď trochu na fest, ale drží.
Doudleby nad Orlicí
Mira.B.
04.12.2006 19:20:29
[quote=thebambus]Tak když je to ta slušnost tak také všechny zdravím:-) jak tak koukam tak stejně jako většina ostatních blbý narážky ignoruju dobrejma se bavím-aspon se pak líp běží. a chtěl bych se zeptat někoho kdo běháte se sluchátkama nestává se vám že vám třeba vypadávaj?-párkrát sem měl tendence poslouchat svý oblíbený songy ale když sem ty mizerný drátky porád vlek někde za sebou tak sem se na to radši vyprd[/quote] Já používám zásadně náhlavní sluchátka a ty nevypadávají. A jsou celkem malá, takže se vejdou v pohodě teď v zimě i pod čepici. Myslím, že se jim říká klipsy nebo tak nějak.
rastef
08.12.2006 08:47:02
[quote=Mato]Na druhu stranu, taky Texas, kde som bohuzial musel stratit rok svojho zivota, je pre bezcov (najma v malych mestach a na farmach) zvotunebezpecna oblast. Nebude verit, ako ludia z tejto „najvyspelejsej krajiny“ sa chovaju k niekomu, kto beha po cestach. Poznamky s nadavkami najhrubsieho zrna a vseobecne opovrhovanie (skryta zavist) bolo to najmenej co sa mi stalo. Pustali na mna psov, hadzali po mne kamene, flase, snazili sa ma trafit z iduceho auta baseballovou palkou, denne som bol vytlaceny z cesty autami… V inych castiach USA som nikdy podobne problemy nemal- vlastne vobec ziadne, avsak juzanskym statom som sa oblukom vyhybal. Ona ta prupovidka, ze Texas nie je USA (od ludi z inych statov) ma nieco do seba.[/quote] Nedá mi to a musím se Texasu trochu zastat. Strávil jsem tam celkem taky skoro rok, teď tam lítám 2× ročně zhruba na 10 dní. Zejména v zimě se těším, jak si tam parádně zaběhám. Letos v listopadu, kdy v ČR bylo hnusně, tam bylo 25–30 stupňů a park u řeky v centru Austinu byl plný pohodových běců. Ale uznávám, že Austin se od zbytku Texasu v mnohém liší… rastef
Mato
08.12.2006 10:59:03
Och, ano, Austin je proti „rural“ Texas uplnym rajom. Naviac je tam vyborna bezecka komunita, mnozstvo zavodov a nemalo specializovanych bezeckych obchodov. Austinsky maraton je TYM miestom, kde si zabehnut osobak, ci sa kvalifikovat na Olympic Trials (ma dost znacny elevation drop).
Prostějov
draver
09.12.2006 13:24:25
Jednou si takhle běžím temnou uličkou a v dálce vidím nějakou paní.
Když jsem se přiblížil, začala mávat rukama a křičet: „Pane, haló,
pane!“ Lekl jsem se, že se něco stalo a tak jsem zastavil a ona povídá:
„Pane, nemáte cigaretu?“ ![]()
Vrtulka
09.12.2006 20:46:53
No ja dneska bezim a opodal stoji asi19leta 150kg slecna s rodicema.slecna na me kouka jak na blazna ze se nekam trmacim a sama cigeretu v ustech,rodice ji povidaji" vidis jak se muzes hejbat,jako tady slecna"a dcera povida ja nic takovyho nemuzu spatne se mi dycha,ale cigaretu udychala dobre
millhi
12.12.2006 12:28:27
Tak jsem při včerejším běhu potkal skupinku malých romů. Už
z dálky, kdy jsem se k nim blížil, jsem viděl, že se snaží napodobit
můj profesionální styl ![]()
Po tom, co jsem kolem nich proběhl jsem zaslechl: „Běžíme s nim!“…
a jak řekli, tak udělali. Přidali se ke mně a zpočátku mne dokonce
předběhli. Po pár metrech běhu jsem se ale opět dostal do čela pelotonu a
než jsem doběhl na konec ulice, všichni do jednoho odpadli ![]()
Docela mě to pobavilo… Po půl hodině jsem kolem nich běžel zpět, ale už se ke mně nepřidali.
Kostelec nad Orlicí
drzmar
12.12.2006 12:32:12
Nojo, to víš, ti mladí si s cigaretou připadají velice důležití. A navíc to pro ni už tak asi bylo dost náročné, když ji měla držet v ruce a občas ji dostat k ústúm:-))) Ale pravdou je, že takový názor napadne každého… Asi by potřebovala pár lidí kolem sebe, nějaké kamarády, aby ji s tím pohybem trochu pomohli, určitě by ji bylo lépe jak fyzicky tak po psychické stránce:-)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.