Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Úpická desítka slaví 10. výročí

tisková zpráva | 01.03.2016 | přečteno: 3456×

Obrátkový závod s minimálním převýšením, který je současně prvním závodem Východočeského běžeckého poháru, to je Úpická desítka. Startuje se od Městského kulturního sálu v neděli 6. března ve 13:30. Závodu předchází závody dětí na městských okruzích kolem polikliniky. Předškoláci se postaví na start ve 13:00.

V 15:00 bude vyhodnocení letošní Zimní běžecké ligy, která byla letos velmi početně obsazována. Po celou zimu se běžci scházeli na tratích v reginu Jestřebích hor za velké účasti dětí i dospělých.

V letošním roce padl rekord v účasti, v průměru se každý týden postavilo na start 143 závodníků. Všechny kategorie od předškolních dětí po veterány nad 60 let byly velmi kvalitně obsazovány. Králi Jestřebích hor se stali v kategorii žen Kateřina Maršíková z Cyklo Tony Náchod a v kategorii mužů Ondřej Penc z Cyklo Tony Náchod před Robertem Hurdálkem z Loko Trutnov a Miroslavem Duchem z AK LVK.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 01.03.2016 13:39:53

Obrátkový závod s minimálním převýšením, který je současně prvním závodem Východočeského běžeckého poháru, to je Úpická desítka. Startuje se od Městského kulturního sálu v neděli 6. března ve 13:30. Závodu předchází závody dětí na městských okruzích kolem polikliniky. Předškoláci se postaví na start ve 13:00.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.