Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Craft a Inov8 zvou na maratonské Expo

Craft a Inov8 zvou na maratonské Expo
foto: Craft

komerční prezentace | 06.05.2010 | přečteno: 3946×

Potřebujete doplnit či obnovit běžecký šatník? Potom určitě nezapomeňte navštívit stánek Craft na veletrhu Marathon Sport Expo ve dnech 6.–8. května na Výstavišti v Praze Holešovicích, kde budeme nabízet na naše výrobky speciální slevy.

Jako každoročně nabídneme všem příznivcům běhu funkční trička, nátělníky, elasťáky i běžecké kraťasy a další nezbytné doplňky v ověřené kvalitě za přijatelnou veletržní cenu. Nebudou však chybět ani novinky z letošní běžecké kolekce Craft na jaro/léto 2010. Letošní běžecká kolekce Craft začíná tam, kde skončila ta předešlá. Je tenčí, lehčí, prodyšnější, pružnější, s lepší ventilací a zajištěním maximální volnosti pohybu. Výsledkem je elitní běžecká bunda s 3D konstrukcí vyrobena z extrémně lehkého, rychle schnoucího materiálu s vysokou funkčností.

Pokud máte problémy s regenerací spodních končetin po dlouhé zátěži nebo trpíte na otoky nohou či bolesti svalů, potom by vám ve sportovní výbavě neměly chybět kompresní podkolenky Craft, které nejen že podpoří váš sportovní výkon, ale zejména ušetří vaše nohy. Pro mnoho atletů, běžců, ale i rekreačních sportovců se stávají kompresní podkolenky stále důležitějšími jak ve fázi tréninku, tak pro regeneraci. Pro novou sezónu nabízíme v bílé a černé barevné kombinaci.

Nově bude na veletrhu představena značka běžeckých bot Inov-8, která se specializuje na výrobu krosové obuvi a doplňků ke krosům, maratonům a horským běhům. Každá bota z produkce Inov-8 ochrání vaše chodidlo a svým dokonalým padnutím nabízí takové bezpečí, jako byste běželi bosi. Obuv Inov-8 je navrhována a vyvíjena s cílem uspokojit požadavky jak elitních, tak i rekreačních běžců, kteří vyžadují to nejlepší v oblasti lehkých krosových bot.

Nabídka bot Inov-8 je i přes krátkou působnost značky dost široká a osloví nejen závodníky a příznivce běhu svou kolekcí XC a Trail, Outdoor a Orienteering, ale i rekreační sportovce či závodníky ve fázi odpočinku kolekcí Urban a Recreation.

V průběhu konání veletrhu Marathon Sport Expo bude poskytnuta 20 % sleva na běžeckou obuv Inov-8.


VÍCE INFORMACÍ O ZNAČKÁCH CRAFT A INOV-8 NA STRÁNKÁCH WWW.VAVRYS.CZ

ČTĚTE VÍCE O VOLKSWAGEN MARATONU PRAHA

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 05.05.2010 23:57:17

Potřebujete doplnit či obnovit běžecký šatník? Potom určitě nezapomeňte navštívit stánek Craft na veletrhu Marathon Sport Expo ve dnech 6.–8. května na Výstavišti v Praze Holešovicích, kde budeme nabízet na naše výrobky speciální slevy.
Odkaz na článek

avatar

Celkem 8501 km
Minulý měsíc 0 km

r4d3k muž 06.05.2010 10:37:57

Kouknu rád. Snad budou ke koupi i batohy Inov8.

Motto: Nikdy se neděje vůbec nic. Nejsou vlastně žádné obyčejné chvíle. Dan Millman
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.