Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour pokračuje 13. května v Ústí nad Labem

RunTour pokračuje 13. května v Ústí nad Labem
foto: RunTour

ČEZ RunTour | 25.04.2017 | přečteno: 3944×

Severočeské Ústí nad Labem bude 13. května hostit další díl seriálu RunTour. Kapacita je stanovena na 1500 dospělých závodníků, děti ji omezenou nemají. Detaily trasy jsou téměř stejné jako minulý rok, poběží se opět nedaleko Mariánského mostu do čtvrti Střekov. Závody budou na 5 a 10 km pro dospělé a trasa na 500 a 1000 metrů pro děti.

Na začátku února byla odtajněna kolekce triček RunTour 2017. Pro každé město je zvolený odlišný design a trička jsou z kvalitního běžeckého a funkčního materiálu. Pro Ústí nad Labem byla zvolena oranžová barva.

Kromě závodů je pro závodníky i jejich doprovod připraveno mnoho doprovodných aktivit a známých osobností. Mezi závodníky se i letos ukáže ambasador závodu a bývalý slavný boxer Lukáš Konečný, který první 10 km v Ústí nad Labem zaběhl za 43 minut 33 sekund.

„Jsem za to strašně rád. Je super, když ze slov a snů uděláte reálnou akci, která nadchne tisícovku lidí ve vašem okolí,“ komentoval Lukáš Konečný premiéru závodu. Zúčastní se nejen on, ale i jeho svěřenkyně z ringu Fabiana Bytyqi a Lucie Sedláčková.

Chybět nebude ani velký bavič Jakub Kohák, který poběží ústeckou trasu poprvé. Za televizi Nova se připojí moderátorky Inna Puhajková a Míša Šmídová. Z elitních běžců se můžeme těšit na Evu Nývltovou Vrabcovou, která má svůj nejlepší čas na 10 km 33 minut a 2 sekundy. Podaří se jí na nejrychlejší trase RunTour tento čas pokořit?

Přijďte si i vy poměřit svůj čas se známými osobnostmi. Více než polovina registrací je vyprodána. Dokážeme Ústí vyprodat úplně? Registrujte se na www.run-tour.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 25.04.2017 16:53:26

Severočeské Ústí nad Labem bude 13. května hostit další díl seriálu RunTour. Kapacita je stanovena na 1500 dospělých závodníků, děti ji omezenou nemají. Detaily trasy jsou téměř stejné jako minulý rok, poběží se opět nedaleko Mariánského mostu do čtvrti Střekov. Závody budou na 5 a 10 km pro dospělé a trasa na 500 a 1000 metrů pro děti.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.