Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour v novém kabátě! Představujeme novinky pro rok 2020

RunTour v novém kabátě! Představujeme novinky pro rok 2020
foto: RunTour

ČEZ RunTour | 12.02.2020 | přečteno: 5535×

Devátý ročník největšího běžeckého seriálu pro rodiny s dětmi a začátečníky – PVZP RunTour – již za měsíc jako první odstartuje běžeckou sezónu v osmi městech po celé České republice. Do nové sezóny vstupuje v novém „kabátu“. S novým generálním partnerem, novým závodem a několika novinkami.

V loňské sezóně došlo k nárůstu počtu účastníků jednotlivých závodů, běželo jich téměř 19 000! Větší zájem byl především ze strany začátečníků a celých rodin. Zásluhu na tom měl nový rodinný běh na 3 kilometry, který se testoval ve třech městech. Zvýšil se i počet věrných běžců, kteří objíždí s RunTour celou Českou republiku, bylo jich přes 400!

Na běžce ve všech městech budou tedy v roce 2020 čekat trasy dlouhé 3, 5 a 10 kilometrů. U dětských závodů se délky tras nemění, zůstávají běhy s Rákosníčkem na 500 a 1000 metrů. RunTour běžecká sezóna začne již 14. března závodem v Českých Budějovicích a odstartuje celou běžeckou sezónu v České republice, a skončí 7. listopadu v Pardubicích.

Termíny závodů PVZP RunTour 2020:

ČESKÉ BUDĚJOVICE – 14.3.2020

ÚSTÍ NAD LABEM – 18. 4. 2020

BRNO – 9. 5. 2020

OSTRAVA – 20. 6. 2020

OLOMOUC – 15. 8. 2020

KARLOVY VARY – 26. 9. 2020

PRAHA – 17. 10. 2020

PARDUBICE – 7. 11. 2020

Jaké jsou hlavní novinky pro rok 2020? Jednou z největších změn je nový generální partner seriálu. „Jsme velice rádi, že do nové etapy vstupujeme společně s Pojišťovnou VZP, a. s., jakožto novým generálním partnerem RunTour. Tato spolupráce nám přináší nové možnosti a nové benefity pro běžce jako již zmíněné pojištění pro běžce, nebo originální promozóna, v niž bude odpočinek, osvěžení i péče o vlastní zdraví. Běžci v ní najdou hned dvě odborná stanoviště.

Na prvním z nich si mohou nechat zdarma kožním lékařem přímo na místě zkontrolovat kožní znaménka a případně konzultovat další postup, na druhém najdou běžci speciální váhu, která provede férovou inventuru jejich tělesné hmotnosti. Na základě naměřených údajů pak odborník vysvětlí, co která čísla znamenají, a doporučí i vhodnou stravu nebo pohybovou aktivitu. Máme z této spolupráce velikou radost. Děkujeme za důvěru a těšíme se na společné roky,“ upřesňuje ředitel organizačního výboru RunTour, Jan Dvořák.

I Pojišťovna VZP, a.s. je z nové spolupráce nadšená a bere ji jako výzvu. „Mám velkou radost, že jsme generálním partnerem rodinného běžeckého seriálu RunTour, kterého se účastní desítky tisíc zkušených i nadšených běžců. Podporujeme většinou spíš menší sportovní akce, proto je pro nás RunTour velkou výzvou,“ říká Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva PVZP. „Sama mám sport ráda a vím, jak člověku dokáže pomoct rozvíjet vlastní schopnosti i vztahy s ostatními lidmi,“ dodává.

Dalšími novinkami je výše zmiňovaný závod na 3 kilometry, který bude ve všech osmi RunTour městech. Nově se taky seriál PVZP RunTour podívá na západ, do Karlových Varů, kde v září odstartuje úplně poprvé! Organizační tým připravil i nové služby pro běžce – každý účastník bude od RunTour pojištěn pro případ úrazu od nového generálního partnera seriálu Pojišťovně VZP, a.s., získá nové finisherské fotky ze závodu, slevu na dopravu po celé České republice a místo typického sportovního batůžku dostane vše potřebné v krásné nové ekologické tašce!

„Na PVZP RunTour vnímáme důležitost tématu udržitelnosti a ekologické šetrnosti. Proto jsme jako startovní balíček zvolili ekologickou tašku, ještě více zlepšíme třídění odpadu, s hlavním partnerem seriálu, společností Rajec, připravujeme způsob, jak alespoň částečně omezit plastové lahve a další novinky budou následovat“, vysvětluje Nikola Mráčková, ředitelka seriálu RunTour. Registrace pro rok 2020 jsou již spuštěny na webu www.run-tour.cz. Přijeďte se i vy na vlastní kůži přesvědčit, že RunTour je radost běžet!

Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) je ryze česká univerzální neživotní pojišťovna. Svým klientům nabízí nejen produkty „občanského pojištění“ – cestovní pojištění, pojištění vozidel, majetku a odpovědnosti, úrazové pojištění dětí i dospělých či pojištění závažných onemocnění, ale zaměřuje se také na komerční zdravotní pojištění cizinců a pojištění podnikatelů, firem a zdravotnických zařízení. Jejím jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky (VZP), tedy největší zdravotní pojišťovna v ČR. Přes podobné zkratky je mezi oběma pojišťovnami jasný rozdíl ‒ PVZP nabízí komerční pojištění lidí a firem pro případ nejrůznějších rizik, VZP poskytuje veřejné zdravotní pojištění. Prosíme nezaměňovat!!

RunTour je největší a nejoblíbenější běžecký seriál osmi závodů pro hobíky, rodiny s dětmi a začátečníky. Na naše městské závody se běžci často a rádi vrací pro jejich přátelskou a pohodovou atmosféru, ale také pro unikátnost jednotlivých tratí. Ty jsou připraveny s ohledem na kratší tratě – 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti. Prostřednictvím seriálu se navíc v rámci charity pomáhá tam, kde je to potřeba. RunTour, je radost běžet!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 12.02.2020 22:03:02

Devátý ročník největšího běžeckého seriálu pro rodiny s dětmi a začátečníky – PVZP RunTour – již za měsíc jako první odstartuje běžeckou sezónu v osmi městech po celé České republice. Do nové sezóny vstupuje v novém „kabátu“. S novým generálním partnerem, novým závodem a několika novinkami.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.