Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour: V Kopřivnici tě čeká tolik zážitků, že je neodvezeš ani Tatrou

RunTour: V Kopřivnici tě čeká tolik zážitků, že je neodvezeš ani Tatrou
foto: ČEZ RunTour

ČEZ RunTour | 03.04.2023 | přečteno: 1775×

Už ses zaregistroval/a na závod ČEZ RunTour v Kopřivnici, kde poběžíme 15. dubna? V rodišti Emila Zátopka tě čeká tolik jedinečných zážitků, že se nevejdou na korbu ani té největší Tatrovky! Těšíme se na tebe na startu!

Trať, kterou si jinde nevyzkoušíš

V Kopřivnici se dostaneš na místa, která si před tebou prohlédl jen málokdo. Poběžíme totiž areálem a po testovacím polygonu automobilky Tatra, který je jinak veřejnosti kompletně uzavřený. Vyzkoušíš si různé povrchy i terénní překážky, které nejenže prověří tvou formu, ale především jsou zárukou skvělé běžecké zábavy. Na desítkáře navíc čeká jednokolová trasa, která je zavede skrze výrobní halu BROSE!

Muzeum pro děti i dospělé

Start i cíl se nacházejí vedle Muzea nákladních automobilů Tatra, ve kterém si můžeš prohlédnout rozsáhlou expozici těch nejúžasnějších osobních aut i nákladních vozů Tatra. Tohle muzeum baví děti i dospělé!

Medaile s Tatrovkou

A do třetice Tatra: v cíli na tebe bude čekat úžasná kovová medaile, kterou jsme pro kopřivnický závod ozdobily siluetou Tatry 603, jednoho z nejúžasnějších i nejikoničtějších vozů české automobilové historie.

Cvičení dělá mistra

Ti nejlepší běžci vědí, že běh ke kvalitním výkonům nestačí. Bez cvičení totiž není ani běžecká forma, ale ani zdraví. Proto se v rámci duševního zdraví, které je tématem celé této sezony, tentokrát zaměříme na kompenzační cvičení.

Poděl se o běžeckou radost

Novinkou této sezony jsou štafety, díky kterým se můžeš o svou běžeckou radost podělit s přáteli nebo třeba kolegy z práce. Štafety se konají na desetikilometrové trati, kterou si mezi sebe rovnoměrně rozdělí dva nebo čtyři RunTouráci.

Najdi si svou výzvu

Už jsi někdy stál/a na stupních vítězů? Díky Intersport RunTour výzvám si můžeš tenhle sportovní sen snadno splnit. Nevyhlašujeme totiž jen absolutní vítěze závodu, ale také nejlepší běžce a běžkyně v jednotlivých věkových kategoriích. Všichni sbírají body, na jejichž základě budou na konci sezony odměněni. A že nepatříš k těm nejrychlejším? To nevadí! Oceníme totiž i největší skokany sezony – tedy hobby běže, kteří se porovnávají sami se sebou, se svým historicky nejlepším časem.

Pomáháme nevidomým i dětem

Jakmile se přihlásíš na závod, pomáháš dobré věci. Padesát korun z tvého startovného totiž pošleme Nadaci Leontinka, která pomáhá nevidomým lidem. Kromě toho máš možnost pomoci dětem z dětského domova v blízkosti Kopřivnice – stačí absolvovat své aktivity s aplikací EPP – Pomáhej pobytem. Následně své body přiděl charitativnímu projektu, který bude vytvořen speciálně pro ČEZ RunTour. Nadace ČEZ pak za tvé body pošle finanční prostředky do dětského domova.

Tak už na nic nečekej a registruj se na www.run-tour.cz, kde najdeš další informace o závodě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 03.04.2023 10:48:06

Už ses zaregistroval/a na závod ČEZ RunTour v Kopřivnici, kde poběžíme 15. dubna? V rodišti Emila Zátopka tě čeká tolik jedinečných zážitků, že se nevejdou na korbu ani té největší Tatrovky! Těšíme se na tebe na startu!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.