Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Tip na víkend? Poběžte sobotní RunTour v Ústí a máte od nás slevu!

Tip na víkend? Poběžte sobotní RunTour v Ústí a máte od nás slevu!
foto: Yan Renelt, RunTour

behej.com | 21.05.2018 | přečteno: 4919×

Přemýšlíte, co budete dělat o víkendu? Vydejte se společně s RunTour do Ústí nad Labem. V sobotu 26. května zde odstartuje závod na 5 a 10 kilometrů a máme pro vás 20% slevu! Napište nám na soutez@behej.com a my vám zašleme slevový kód, který můžete uplatnit do pátku 25. května do 20:00 hodin.

Trasa vás zavede přímo kolem řeky, hradu Střekov nebo vyhlídky a zámečku Na Větruši! A protože je trať převážně rovinatá, doslova vybízí k překonání osobáčků. Přijeďte porovnat své síly s boxerem Lukášem Konečným! Zároveň přispějete i na dobrou věc. 100 Kč za každého startovného je věnováno na konto Nadace Leontinka, která podporuje zrakově postižené děti a mladé lidi.

Startovní číslo pro vás bude připraveno v pátek 25. května v prodejně Intersport v Galerii Teplice nebo v sobotu od 8:30 na místě v registračním sta­nu.

Registrujte se na www.run-tour.cz. Má smysl běžet!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 22.05.2018 15:53:12

Přemýšlíte, co budete dělat o víkendu? Vydejte se společně s RunTour do Ústí nad Labem. V sobotu 26. května zde odstartuje závod na 5 a 10 kilometrů a máme pro vás 20% slevu! Napište nám na soutez@behej.com a my vám zašleme slevový kód, který můžete uplatnit do pátku 25. května do 20:00 hodin.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.