Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NOVINKY: Polar představuje běžecké modely Pacer a Pacer Pro

NOVINKY: Polar představuje běžecké modely Pacer a Pacer Pro
foto: Polar

behej.com | 13.04.2022 | přečteno: 9292×

Avizovaná dubnová novinka Polaru je venku! Firma ve středu představila dva modely své zbrusu nové řady určené běžcům – Polar Pacer a Polar Pacer Pro. Hledáte nadupaný přístroj za cenu hluboko pod 10 tisíc korun? Finové konečně zacelují mezeru ve své nabídce v tomto tolik žádaném segmentu. Nicméně moc opravdových novinek tyto modely nepřinášejí, Polar hlavně tlačí osvědčené technologie a funkce do cenově zajímavějších vod.

Co nabízí Pacer za cenu 5290 Kč? Jasný displej optimalizovaný pro všechny podmínky, vylepšený vysokorychlostní procesor, pokročilé měření tepové frekvence optickým snímačem, rychlé nabíjení a přenos dat a přesná GPS (asistovaný systém GPS pro rychlejší určení polohy: podporuje satelitní systémy GPS, GLONASS, Galileo a QZSS) a baterie s dlouhou výdrží (1 týden v úsporném režimu a 35 hodin s měřením tepu a sledováním GPS). Hmotnost pouhých 40 gramů. 2× rychlejší zpracování a 7× zvýšení interní paměti RAM ve srovnání s Polar Vantage M2.

Dražší model Pro za 7990 Kč přidává navíc barometr, možnost výměny řemínků a pokročilé tréninkové funkce. Stále si drží skvělou hmotnost 41 gramů.

Pacer Pro je již v prodeji, prodej levnější verze je na českém trhu avizován na květen, distributoři zatím jen přijímají předobjednávky.

„Větší paměti si ani nevšimnete, ale procesor je v některých případech znatelně rychlejší. A displej je lepší, i když rozhodně ne převratný. Není to AMOLED/LCD displej (jako mají Polar Unite nebo Polar Ignite), ale méně okázalý MIPS displej, jaký má třeba Garmin Forerunner nebo Fenix,“ hodnotí nové modely Polaru renomovaný bloger DC Rainmaker.

„Polar Pacer Pro je v podstatě Polar Vantage M2, ale s téměř všemi funkcemi řady GRIT X. Takže přidává barometrický výškoměr, Hill Splitter, Running Power, Muscle Load, Strava Live Segments a trasy. I když to Polar značí a prodává jako běžecké hodinky, prakticky řečeno, jsou to plnohodnotné multisportovní hodinky.“

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 13.04.2022 12:34:11

Avizovaná dubnová novinka Polaru je venku! Firma ve středu představila dva modely své zbrusu nové řady určené běžcům – Polar Pacer a Polar Pacer Pro. Hledáte nadupaný přístroj za cenu hluboko pod 10 tisíc korun? Finové konečně zacelují mezeru ve své nabídce v tomto tolik žádaném segmentu.
Odkaz na článek

avatar

Dan18 muž 10.04.2023 10:43:54

To je velmi dobrá zpráva, chytré hodinky mám také rád. Koupil jsem si ale jiný model polar. to jsou chytré hodinky UNITE. Použil jsem promo kód z tohoto webu: https://promo-codes.cz/ . A ono to opravdu funguje. Zkuste této příležitosti využít 8-)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.