Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pavlišta se při večerním We Run Prague vešel pod 30 minut

Pavlišta se při večerním We Run Prague vešel pod 30 minut
foto: Nike

tisková zpráva | 31.08.2014 | přečteno: 9600×

Olympijská vítězka Bára Špotáková odstartovala v sobotu čtvrtý ročník desetikilometrového běhu We Run Prague. Závod startoval opět ze Žlutých lázní, tentokrát v sedm večer. Novou trasu centrem Prahy zvládl nejrychleji liberecký Vít Pavlišta. Dostal se dokonce pod třicet minut, naměřili mu 29:52. Do cíle dorazilo 8 375 běžeckých nadšenců. FOTOGRAFIE

Vítězného Pavlištu následoval Ondřej Fejfar (31:36) a na třetím místě se umístil Milan Janoušek s časem 32:03. “Mám ohromnou radost, teď mi to dobře běhá, ale nečekal jsem, že se dostanu pod 30 minut. O to víc mě to těší”, řekl nejrychlejší muž závodu Vítek Pavlišta. “I přestože trať vedla místy klikatými historickými uličkami Prahy, povedlo se mi to”, dodává.

První ženou se stala Tereza Lajdová s časem 37:08. Na druhém místě se umístila Hana Randáková s výsledkem 37:24 a třetí místo obsadila Marcela Joglová s časem 37:52.

Trasa závodu provedla běžce těmito místy: Žluté lázně – Podolské nábřeží – Vyšehradský tunel – Rašínovo nábřeží – Mánes – Masarykovo nábřeží – Divadelní – Smetanovo nábřeží – Křížovnická – Mánesův most – Rudolfinum – Náplavka pod Dvořákovým nábřežím – Kozí – U Milosrdných – U Obecního dvora – Kozí plácek – Haštalské náměstí – Rybná – Celetná – Prašná brána – Na Příkopě – Václavské náměstí – 28. října – Národní – Most Legií – Masarykovo nábřeží – Mánes – Jiráskův most – Palackého most. Cíl závodu byl tentokrát na náplavce, kde je spolu s moderátorkami vítal také DJ Brian, který pro všechny připravil afterparty.

Všichni účastníci běhu We Run Prague měli možnost vyhrát speciální cenu. Ze všech běžců, kteří protnuli cílovou pásku, byli vylosováni dva šťastlivci, kteří si budou moci prodloužit si léto. Michal Lichter a Tereza Hanfová získali startovné na We Run Dubai, který se uskuteční v prosinci letošního roku.

O zábavu se postarali akrobaté Cirk La Putyka. Show připravili také parkuroví běžci týmu In Motion a nebo hvězdy Superstar – Debbie, Jakub Ondra a Ahmad Haidar. Před startem rozehřála běžce rozvička pod vedením trenérky Radky Vandasové. Celým dnem provázely moderátorky radia Evropa 2 – Zorka Hejdová a Markéta Ježková.

Pro všechny běžkyně, které se přihlásily na letošní We Run Prague, byla v sobotu ve Žlutých lázních připravena speciální Nikewomen Zone. Mohly využít kosmetické služby a produkty, fyzioterapii, masáže, ale také rady známých stylistek.

We Run Prague je vyvrcholením běžecké sezony, která byla letos plná běžeckých výzev, tréninků a eventů pod hlavičkou Nike+ Run Clubu. Aktuální informace najdete na těchto webových stránkách: www.nike.com/werunprague nebo na Facebooku: https://www.facebook.com/nikerunningczsk, resp. https://www.facebook.com/…/werunprague.

FOTOGRAFIE

VÝSLEDKY

Anketa

Jak se vám líbil letošní ročník We Run Prague? Dejte mu známku jako ve škole.

1
 
194 hl.
2
 
66 hl.
3
 
37 hl.
4
 
23 hl.
5
 
32 hl.
Celkem hlasovalo 352 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 31.08.2014 08:15:25

Olympijská vítězka Bára Špotáková odstartovala v sobotu čtvrtý ročník desetikilometrového běhu We Run Prague. Závod, na který se přihlásilo deset tisíc běžců, startoval opět ze Žlutých lázní, tentokrát v sedm večer. Novou trasu centrem Prahy zvládl nejrychleji liberecký Vít Pavlišta. Dostal se dokonce pod třicet minut – 29:52! FOTOGRAFIE
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.