Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V sobotu odstartuje 10. ročník Podzimního běhu Olympu

tisková zpráva | 16.11.2015 | přečteno: 1513×

Už podesáté se v areálu Centra sportu MV ČR ve Stromovce uskuteční tradiční pražský běžecký závod Podzimní běh Olympu nad kterým v letošním roce převzal záštitu starosta městské části Praha 7 Mgr. Jan Čižinský a byl zařazen do projektu České unie sportu – Sportuj s námi.

I letos se závodníci a závodnice od nejmenších dětí až po nejstarší veterány mohou těšit na příjemné tratě v délce od 100 metrů až po 5 630 metrů a také na atmosféru rodinného závodu.

„V roce 2014 jsme přivítali přes 400 startujících ve všech kategoriích. Nejpočetněji byly zastoupeny především dětské a mládežnické kategorie a tak doufáme, že se nám podaří navázat na loňský rok a připravíme pro všechny sportuchtivé zajímavé závody.“ říká jeden z organizátorů závodu Tomáš Linhart.

Tento závod je zároveň posledním závodem 12.ročník Poháru Pražských Běžeckých Nadějí 2015, který už zná vítěze jednotlivých kategorií, ale o dalších místech se bude teprve rozhodovat právě při Podzimním běhu Olympu.

Pořadatelé připravili pro závodníky a závodnice na 1. až 3.místě zajímavé věcné ceny, diplomy, medaile a poháry. Celý běžecký program začíná v 10.00 kategorií nejmenších dívek, které se vydají na trať dlouhou 100 metrů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 16.11.2015 12:29:59

Už po desáté se v areálu Centra sportu MV ČR ve Stromovce uskuteční tradiční pražský běžecký závod Podzimní běh Olympu nad kterým v letošním roce převzal záštitu starosta městské části Praha 7 Mgr. Jan Čižinský a byl zařazen do projektu České unie sportu – Sportuj s námi.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.