Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pořiďte si předplatné Běhej a získáte triko Craft

Pořiďte si předplatné Běhej a získáte triko Craft
foto: Běhej.com

behej.com | 30.06.2019 | přečteno: 3661×

UDĚLEJTE RADOST SOBĚ ČI BLÍZKÝM! Pořiďte jim běžeckou inspiraci na celý rok a navrch krásné funkční tričko na léto. Za 1150 Kč získáte 10 nových čísel, přístup k nejlepším článkům z našeho archivu a navíc i ultralehké triko Craft Nanoweight. Nabídka platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 31. července.

V běžecké kolekci CRAFT NANOWEIGHT pro jaro/léto 2019 byl kladen důraz na extra odlehčené materiály v dokonalém střihu. Cílem je užít si maximální pohyb bez omezení. Samozřejmostí je reflexní ošetření oděvů zajišťující skvělou viditelnost i ve tmě. Váha pouhých 50 g dělá z trika jedno z nejlehčích na trhu. Na těle není téměř cítit, a to ani při velké intenzivní zátěži. Ukončení rukávů a límce jsou provedena speciální technologií lepení.

Jak postupovat? V online formuláři na předplatné vložte kód akce VV05BH72. Nabídka platí pouze pro předplatitele s českou poštovní adresou. Nabídka platí i pro stávající předplatitele, kteří si doplacením 1150 Kč prodlouží předplatné o 10 vydání. Další informace na casopis@behej.com nebo na www.behej.com/casopis. K dispozici je jak pánská varianta trika (modrá barva), tak dámská (oranžová).

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 31.05.2019 16:25:46

UDĚLEJTE RADOST SOBĚ ČI BLÍZKÝM! Pořiďte jim běžeckou inspiraci na celý rok a navrch krásné funkční tričko na léto. Za 1150 Kč získáte 10 nových čísel, přístup k nejlepším článkům z našeho archivu a navíc i ultralehké triko Craft Nanoweight. Nabídka platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 27. června.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.