Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Prosim o pomoc

Prosim o pomoc

Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | Další Poslední
avatar

Postrizin

Celkem 41 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:30 (2011)
půlmaraton: 1:13:56 (2011)
maraton: 2:39:32 (2011)

SlavoK muž 27.04.2015 13:24:06

>> ivan99, 27. 04. 2015 08:48:30

??? 8-O ty toto vsetko dokazes? teda body 1–5 +6

Mne teda keby niekto v ktorejkolkvek faze mojho behania od uplnych zaciatkov az po dnes povedal, ze pokial toto vsetko nezvladnem, tak sa v behu dalej zlepsovat nebudem… tak mu proste neuverim, lebo som presvedceny ze v behu sa zlepsovat mozem i teraz, ale z tych bodov dokazem len 2 a 4 a vsetky ostatne su pre mna omnoho menej dosiahnutelne nez zlepsenie ktorehokolvek osobaku v behu.

Suhlasim ze Maxovi chyba trpezlivost pricom jeho pokroky su obrovske. Ale to pozname vsetci, ked dosiahneme to co sa nam zdalo takmer nemozne, tak nam to pripada zrazu take normalne a chceme viac.

Neposielajme nikoho kdo chce behat, aby sa roky pripravoval bez behu, mozno teoreticky je to najlepsia cesta. Ale kdo chce behat, chce behat a nejake doplnkove cvicenie musi byt len doplnok, a nie nutena nahrada, to sa da vydrzat par mesiacov pri zraneni, ale potom kazda hlava sa na taku pripravu vykasle.

avatar

Zvolen

tiborw muž 27.04.2015 14:23:56

Max,

pred asi 3–4 rokmi som si tu od Ruda precital ze na to aby si nebezec vybudoval bezecke telo je potrebne na sebe pracovat minimalne 6 rokov. V tom case mi to pripadalo ako nieco neskutocne pritiahnute za vlasy. Teraz z odstupom casu mozem povedat ze Rudo mal pravdu. Rudo ma zvlastnu schopnost nastavit cloveku zrkadlo, pricom niekedy kvoli vlastnemu egu pripustime ze ma pravdu az s odstupom casu.

To vsak neznamena, ze na behanie budes musiet cakat tak dlho. To znamena, ze ak si si telo humploval (obrazne povedane) 10 rokov tak nemozes cakat ze ho napravis za 1 rok. To co povedal Rudo znamena ze pravidelne cvicenie, rozumna zivotosprava a dostatok spanku bude mat pozitivny vplyv na tvoje zdravie a ak takomto rezime vytrvas aj tak bude tvoje telo potrebovat niekolko rokov aby napravilo skody ktore si na nom napachal.

To tiez znamena ze pocas tohto obdobia sa bude tvoja fyzicka kondicia zlepsovat a ak sa rozhodnes behat tak tvoje osobne casy budu stale lepsie a lepsie. Ved tebe sa za velmi kratky cas podarilo to o com mnozstvo ludi len tajne sniva. Bohuzial niektore veci sa nedaju urychlit. Tak ako sa novorodenec nedokaze naucit chodit za 2 tyzdne tak ani ty nedosiahnes svoje maximum za pol roka. Osobne si vsak myslim ze ked dosiahnes hmotnost pod 90kg tak behanie sa stane beznou sucastou tvojho zivota.

avatar

max39 muž 27.04.2015 20:27:17

Tak fakt ani neviem kde by som zacal.Tato posledna debata ma zmiatla uplne.Nerad by som tu vystupoval ako nevdacnik a clovek ktory nicomu nerozumie,predsa len mam za sebou nejaky ten sport a to aj na sutaznej urovni,no ale toto.To ma fakt dostalo.

Zacnem Ivanom:Mrzi ma ,ze mas momentalne zdravotne problemi,ktora ta brzdia.Na druhej strane mi môzes poskytnut cenne rady z pvej ruky a psychicky ma podporit-DAKUJEM.Bike mam.Relativne dobry a novy.Ale ako by som to len vysvetlil.Sku­sim.Beh/chôdza NW sa mi preto paci,ze nemusim zo sebou tahat ziadnu inu „rarohu“.Obujem tendy alebo zoberem batôztek+Benyho a hor sa za sportom=slobo­da,sloboda,slo­boda!!!!!Podob­ne ako mi RUDO v dobrom radil ist na aute-hrôza.Dalsia raroha na obtiaz.Budem trosku romantik ale chcem byt volny ako vtak(RUDO v suvislosti s ornitologiou:-))

Vajice-achilovka co maju spolocne????

Za mesiac sa chces dat do poriadku.Za mesiac!!!! A ja za 20rokov.Bud som blazon alebo.....nic,zas len blazon.Kokos fakt nechapem.A to nie som ani zdaleka debil.

Spankova vyzva:Ivan ved to tu citas.Najprv som sklamal Ed Cableho,potom to nevislo s Pohodov,moj priatel Steven mi dohovaral,RUDKO ma hresil a teraz TY.Ja to slubit môzem.Aj sa zaprisahat ,ze tu pisat nebudem.Ale tym sa nic nevyriesi.Tem problem je uz chronicky a dost vazny.Ak ma aj odstrihnete od fora myslim,ze sa to len zhorsi.Ale ak na tom trvas ja to dodrzim.Priznam sa znova(aj ked uz som to to davnejsie spominal)tajnosti nemam,pritom tieto veci by som si mohol radsej nehat pre seba(niekto menej priatelsky a chapavy si to môze vysvetlit po svojom).Ja bez prasku uz dlhe roky nezaspim!!!!! To nejde len tak vypnut comp a zavret oci.Ak mate v okoli priatela/znameho co tym trpi-spytajte sa ho.Zo slzami v ociach vam povie ,ze by to ani najvacsiemu nepriatelovi nedoprial.Neviem co tak strasne som v zivote spravil,ze som dostal takyto trest.No nie som babovka-môzem sa o to pokusit.No môj mozok je uz zvyknuty za tie roky na chemiu bez ktorej nezaspi.

""1.plank 5min. 2× posebe, z toho bocný na pravej strane 3× a na levej „len“ 1× 2.streching, sed na kolenach, kolena spolu. Niekto ti podrzi kolena. Zaklonis sa a temenom hlavy sa dotknes zeme a vydrzis tak 60 sekund 3.dokazes spravit 100 klikov na kazdej nohe sedem dni za sebou 4.prejdes po rovine na cykly 100km (cas sa nemera, mozu byt aj kratke prestavky) 5.streching, sedis s vystretimi nohami, predklonis hlavu. POlozis ju na kolená a vydrzis tak 60 sekund. Mas 5 konkretnychbodov – mozes kazdu nedelu (nie pondelok) napisat. Akosa ti dari v 1. (2.,3. 4.,5.)""

Ivko ako sorry,fakt to teraz myslim dobrom a velmi si ta vazim.Ale toto si so mna robite aj s RUDOM srandu.Ak to je len taka ta nasa Stevnovska/JM1/RU­DOVSKA sranda-to berem a schuti sa zasmejem.Ale ak mi naznacujete,ze daj uz pokoj tu mas cviky,ktore by mal problem zvladnut aj dobry sportovec-tak neviem co na to.Fakt ak uz lezem na nervy,povedzte na rovinu.Ja som velmi priamociary clovek a tuto vlastnost si vazim aj od druheho.Predtym kliky s tlieskanim(a vies ,ze skapinam na rameno) teraz 100klikov na kazdej nohe,100km na bike,hlava na zem-ked vies ,ze ledva ruky pokrcim(pisal som Ti to).Alebo ma mas za jeden z najlepsich sportovych talentov v sucastnosti-co si rozhodne NEMYSLIM,ze si myslis.Ale tak trosku mi vychadza,ze uz si dobru prdel so mna robite.

SlavoK:Dakujem.Tak presne take vytrestene oci som mal aj ja.

RUDO:TAk Ty si pre mna kapitola sama o sebe.Od prveho zaciatku sa mi Tvoj pristup pacil.Aj ked si tu mal vela odporcov,vzdy si si obhajoval svoju cestu a to aj napriek tomu ,ze ta naraz bombardovalo aj niekolko ludi.Fakt dobre.Tvoje rady mi vzdy velmi pomohli a aj pomahaju(aj ked mnohy snimi az tak nesuhlasili).No naozaj si bol pre mna taky GURU/ucitel.A co som si vazil este viac,ze Tvoj humor mi sedel a aj ked som ja na tvoju adresu nieco ustipacne povedal,vzdy si z toho vykorculoval s este vacsou srandou.Povedal by som IMHO,ze sme sa tak trochu aj skamaradili.Aspon z mojej strany to tak citim.Z tej tvojej je to ako vzdy zlozitejsie :-) .Jednoznacne ale do tohto skromneho vlakna patris a ja som za to vdacny.Tak ako aj STEVEN(a mhoho dalsich) ale taraz o nom nechcem.Bolo by to na este dlhsie(inak Steven ahoj).

Ale aby som prisiel k meritku veci.Tak ja len pevne verim ,ze Tvoja cca 20-rocna tvorba bezeckeho tela,mal byt jeden z Tvojich najlepsich vtipov ake si tu kedy povedal.Lebo ak nie a Ty si to myslel vazne a ja tvojim nazorom teda dost verim,tak tu a teraz Ti hovorim,ze zvysoka serem na cele behanie.Ako bez srandy,keby som sa niekedy(cisto hypoteticky)chcel stretnut s tu pritomnym priatelmi na nejakom zavode tak by som mal 60rokov a oni niektori 80 a viac.To uz ich môzem pozriet akurad v nejakom geriatrickom zariadeni.Chapes co chcem povedat.Mam ja teda o nejakom behu vôbec snivat.Az to neni zbytocna strata casu,to myslim vazne.To si radsej budem snivat o uplne inych veciac.Ja viem upozornoval si ma na to aby som nezacal tak skoro behat-zas si mal pravdu.Ja nemam take EGO aby som to nepriznal,ba naopak vzdy som veril tomu co povies a nehambil som sa to tu aj priznat.

Takze:ZDRAVO DOKAZEM BEHAT AZ PO 20 ROKOV ALEBO NIE.

Som ochotny bez behu pracovat na tele(aj stym krompacom) tak 1/2 roka.Chcem jednoznacnu odpoved.A daj si tam este jeden vstupny udaj.Mohol by som mat ked sa riadne zatnem tak 85–88kg.

Prosim Ta bez srandy odpoved mi.Toto je naozaj pre mna velmi dôlezite a rozhodujuce.

RUDO dakujem

MAX

avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 27.04.2015 21:01:51

8-O Ty kraaso. Maxi, ani se ti nedivim, i me klesa celist.

100kliku na jedne ruce, 100 drepu na jedne noze, 2*5min plank … jsem tady asi krom Slava jedina, kdo tohle ani nahodou neda. ten plank ano, ale 100kliku? A 7 dni po sobe.

Nehlede na to, ze se podobne veci radi cloveku, co ma problemy s kolenem, loktem a palcem.

Maxi, makej na vaze, pravidelne posiluje svaly celeho tela vcetne stredu (mimo jine plank) – 2–3* do tydne, venuj se chuzi a klidne chod behat, jen netlac na pilu. Se spravnou stravou, prubeznym posilovanim a strecinkem, s dostatecnou regeneraci (bazen, sauna, volno…) bolest casem odstoupi. Nejsi vrcholovy sportovec, nejak se tu na to asi zapomina.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Slaný

Celkem 3535 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:30:08 (2010)
maraton: 3:37:21 (2010)

EdCable muž 27.04.2015 21:11:56

>> max39, 27. 04. 2015 20:27:17

Maxi, ja jenom abys chapal – me jsi nezklamal. Jde o tve zdravi a tvuj zivot a ja jsem nad nim nad veci (byt ne lhostejny). Sve jsem rekl a nemam pocit, ze bych byl dale v tvem vlakne k necemu uzitecny – pisu jenom zes me vzpomenul.

Spankovou vyzvu jsem ti vytvoril tak, abys nemusel ani prestat brat prasky ani se honit za okamzitymi vysledky.

Nechci byt nejak dramaticky – udelal jsi spoustu veci, na ktere lide ve tvem stavu obvykle rezignuji. Ale napravit spanek nebo se naucit alespon meditaci jako jeho castecnou nahradu je pro tve dlouhodobe zdravi must.

Motto: "Sometimes, I guess there just aren't enough rocks."
avatar

Sloviensko

rudo muž 27.04.2015 22:02:18

>> max39, 27. 04. 2015 20:27:17

MAXi zdravo mozes behat aj hned dnes

ale na kazdy stav tela je linit ze jak rychlo a jak dlho pobezis a ako casto do ttyzdna

cim viac budes vylepsovat telo tym budes bezat automaticky rychlejsie a zneses dlhsi beh a viackrat v tyzdni

ja pozuivam niekedy sokovu terapiu

ked treba aby sa pocipil princip talk to podam prehane alebo sokujuco aby toz atriaslo a dinmutilo skutocne premyslat

takze neboj mnebude to 12–18 rokov

ale ako rychlo zalezi len od teba

kolko budes vynimiek na oslavy atd pretoze povedz si to takto:

oa koazdom treninky fyzickej zatazi poisilovacky beh atd

svaly slachy prituhnu

dalsi by si mal ist az su ovolnene

svaly slachy sa uvolnuju cez pecen ta musi zlikvodovat nejake metabolicke splodiny a poslat nejake ine chemikalie na uvolnenie

ked mas absolutne zdravu pecen tak zregenerejuse velmi rychlo a mzoes behat dlho rychlo a najme casto pretoze si schopny uz po par hodin dat druhu fazu

pokial robis volovony s jedlom a najme piotom

tak pecen ma dost starosti sama so sebou prezit a regenerovat seb a klasle na nejake ztuhnute slachy niekde v kolene alebo v akej prdeli co nie je zivotne dolezity organ

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 27.04.2015 22:04:28

>> EdCable, 27. 04. 2015 21:11:56

Ed ahoj.Prepac,ze budem troska osobny ale som velmi rad ,ze Ta tu po dlhom case znova vidim.Nemôzem si pomôst ale tvoja pritomnost na mna akosi vzdy pôsobila ukludnujuco.Dufam ,ze som Ta neurazil.

No a ja si myslim,ze sklamal.Je to tak ,ze ked niekomu nieco slubim a vlastnou chybou a nedisciplinovastou to nedodrzim tak to povazujem nielen za svoje zlyhanie ale co je horsie za stratu dôvery od osoby co sa mi snazi pomôst-a to ma mrzi,prepac.

Ak By som Ta mohol este raz poprosit.Mohol by si mi znova poslat nejaky link na tu meditaciu ,pripadne zrekapitulovanie nasej vyzvy.Vôbec sa neurazim ak ma posles tu a tam.A direktivne mi odpovies najdi si to sam.

Samozrejme sa to pokusim najist.No nemam ani len predstavu kde to bolo a o com to bolo.Pamatam si len na nejake svetla a povypinanie compu a TV+ ta meditacia a ine veci.Celkom sa mi pacilo aj co mi Oto radil-tusim knizku cez mp4,a aj Pohoda sa snazila a nakonec vela dalsich tunajsich mojich(aj ked virtualnych)pri­atelov.No samozrejme ako zavislak na praskoch som na to kaslal a zvolil pre mna pohodlnejsie rieseni(prasok),kto­ry uz aj tak niekedy nezabera.Tymto by som sa Vam chcel aj ospravedlnit,ze som mrhal Vasim casom a je slaboch a blbec v jednej osobe som to ani nevyskusal.Tak ak to môzem este napravit-skuste mi v tomto este verit,ja to skusim.

Nechcem sa vyhovarat ale je to ako by ste silnemu fajciarovy alebo alkoholikovy skusili najist nahradnu cinnost aby zabudol.

Este raz prepacte.

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 27.04.2015 22:09:39

100 klikov 100 drepov

ja som to bral ako ilustraciu ake mozne ciele su aj ked sa nebeha

co vsetko sa da skuasat a ako top moze byt jednpduche a zadarmo zaiodne specialne pristrije a chodenie niekam

tu nejde o to ze to bolo 100 a ze to bolo na 1 ruke ci nohe

samzorejme predpokaldam ze kazdy ma tolko chcochmesu ze si to rozloi na postupne ze zacne na 2 nohach a ze pocet bude iny

len som to bralk ako vhodnu ilustraciu ze jak je lahke si dat ciele aj tak narocne ze cele forum sa z toho poserka

ze to neni vzdy len o tom dat Bechovice za 27:30

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 27.04.2015 22:31:02

>> rudo, 27. 04. 2015 22:09:39

Rudo, ja to treba chapu, ze to myslite postupne. Ale stojim si za tim, ze se nejak zapomina na to, komu se radi. Ze Max je maximalista, ma malou trpelivost, ale predevsim se v problematice vubec neorientuje (Max promine). Nehlede na to, kolik zacatecniku to muze cist. A z tohoto pohledu, maji podobne, za vlasy pritazene rady, kontraproduktivni ucinek. A kdyz je ctu, jen mi klesa brada udivem.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

max39 muž 27.04.2015 22:36:34

>> skritek Hugo, 27. 04. 2015 21:01:51

Skritku dakujem.Tak trochu si ma upokojila.No chvala bohu to uz RUDO uviedol na spravnu mieru.To sa nezaprie je to RUDO.

Uz som si myslel,ze konecne môzem prestat makat :-D :-D .

No k veci:

marcel.max39@gmail.com

avatar

Sloviensko

rudo muž 27.04.2015 22:41:25

>> skritek Hugo, 27. 04. 2015 22:31:02

prave aby si MAXimalista MAX nemyslel ze mimo beh sa nedaju dat MAX ciele

;-)
Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 27.04.2015 23:10:08

MAXi tento si cital

Dnes 22:02:18

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 27.04.2015 23:58:23

>> rudo, 27. 04. 2015 23:10:08

No ano,cital.A pocho­pil.A priznam,ze s tou stravou som to dost dlho flakal.No a bolo Marcela,tak vies oslava.Snad uz dlho nic take nebude.Ale aj tak ,myslis,ze v priebehu 1 mesiaca sa môzu problemy s klbmi na zaklade katastrofalne cukrovej a mukovej stravy tak vyrazne zhorsit.

Plus ten beh,ktory som mozno naozaj az moc silil.Ale RUDO povedzme si to na rovinu.Je beh v tempe 9–9:30/km cez spicky taky skodlivy.Pre boha,sak som len tak cupital.Vazne tam vsetci behali rychlejsie ako ja.Stale si myslim ,ze je to tym prstom a zlym doslapovanim na nohu.

Je ale pravda,ze ked som striktne dodrziaval NSS tak sa mi polepsilo.

No a teraz si vyber,co robim zle/dobre.To je najhorsie ked za nejakym problemom môze stat viacero dôvodov a ja neviem rozpoznat ktory by to mohol byt.

Rozhodne aj ked si teraz napisal ze by som s velkou opatrnostou mohol behat-pockam.No ved na co mi je 10min beh,fakt pre mna na nic.Radsej zaberem do tych prudkych kopcov.Citim,ze tam dobre naberam kondicku a nohy silnia a mozno s NW sa aj ake take bezecke telo robi+ posilovacky.(ten cicgel ma fakt nebavi-a zas tam toho psa nemôzem mat,uz som taky otrok psa,no mam ho velmi rad).No a pocit unavy a endorfinov sa s tym mojim pomalym behom neda zrovnavat.Zas tam hrozi ten vlci hlad a chut na sladke.No ked som to mohol predtym zvladnut tak to dam aj teraz.

Jedna trochu blba a az smiesna otazka?

Myslis RUDO,ze keby som poctivo makal do tych kopcov 3–4× tyzdenne(ten najvyssi a v tempe)+makanie na bezeckom tele(plank,prace na zahrade,posilo­vacky) a dodrziaval NSS+rybi,kokosovy a olivovy olej,varene maso-schudol by som na takych 90 mozno 88kg mohol by som bez nejakeho bezeckeho treningu odbehnut tych 10km za 50min.Ja viem povies na co Ti to je!!!No vies dal som si to ako vyzvu.Ale ak povies ,ze je to bez behanie nerealne tak na to zabudnem.Zas ale 10km za 59mi som dal tiez bez treningu.A mal som 100kg.Myslim ,ze na tom kopci by som mohol aj kondicku aj silu dobru dostat.Neviem.Tak ci onak zacali sa mi tie riadne naslapnute vystupy na kopec pacit-zacinam Ti rozumet.A ked si dam do batôzka plny 3,5litrovy rezervoar a Benymu litrovu flasu-teda zasto ma iny rozmer.Ta vykonnost ide fakt hore.Kamarad ktory je celozivotny sutazny sportovec da ten kopec(jeho poslednu najprudsiu cast) za 24min.JA za30min.Tak aj to je mojim cielom-prekonat ho :-D .No je fakt ,ze on 25 rokov hrava fotbal a do toho sa venuje workoutu.No nevadi aj tak ho raz dam dole ;-) .

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 00:44:26

>> max39, 27. 04. 2015 23:58:23

myslim ze by si tych 50 minut kludne dal pri vahe 88kg

nakoniec su rozne kalkulacky aj Kanovsky to casto niekde linkoval kde si zratas

ze priu tej istej kondicke a trenovanosti

ked startis kolko kg tak o kolko rychlejsie pobezis ktoru trat ] ]a jak to chlapci testovali tak to sedi

takze aj tam by si zratal ze dajme tomu 12 kg dolu by ti same osebe o kolko zlepsilo vykon

pritom pamataj ze ten tvoj osoabk si bezal v dazdi smykalava draha atd co samo osebe muselo zobrat 2–5 minut to neviem odhadnut

a ked naberes posilovackami a chodzou vertcal kondicku tak si zas uplne iny clovek

ja som robieval vahove pokusy opacne

dal si na chrbat batoh odvazeny a zistil som ze o kolko pamalsie pobezim co dam chodzu aj ked niekedy to nie je len vahou aaaale aj tym ze ti batoh plieska na ladviony lepsie su vesty atd

ved si zmeraj naprikald strmy kopec na lahko a ked si oddychnuty daj si na seba batoh 12kg a zmeraj si rozdiel v case

co ti da ten pocit-odhad-pochopenie ze o co lepsie budes ked das 12 kg dolu

ovsem pokial mas zranenie naprikald palec tak taky beh ze 10km za 50 minut sa mzoe potom prejavit tak ze budes na par mesiacov invalid

takze tam by som rozmyslal ze co mi za to stoji a co nie

a ak pobezs tak ze si budes tu jednu nohu setrit mozes si vyrobit prblem s chbticou nesymetria v panve atd

co neilenze je blbe pre zivt ale aj pre dalsie buduce behanie

cicigel ta nebavi

hm

ja ked som byval v Poprade som sa rozjadil cestou do Smokovca a na cas som si dal po ceste Hrebienok

tam mrzlo pluca palili a ten pocit vycerpania sa nedal nikdy dosiahnut pri behu

dolu som sa zviezol zubackou lebo na ceste lad a ja stejne prepoteny

alebo ked som dal Strbske Popredaske na ciglu po ceste na plne gule

priapadne Sliezsky dom

V blave naprikald Snezienku alebo aspon Kacin ci bielykriz

a taketo makcky idu aj s bezeckymi zraneniami len das pozor ako polozis nohu na pedal

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 28.04.2015 01:30:59

>> rudo, 28. 04. 2015 00:44:26

RUDO dakujem.Ako vzdy super.Toto som uz chcel v tom prvom (stazujucom sa )prispevku napisat ale pri tych emociach mi to vypadlo.

Co este velmi na Tebe berem je to ,ze na vysvetlenie a poradenie problemu nepotrebujes Sporttestre,beziace pasy,spickove tenisky,GPS-ka(aj ked viem ze ho mas),ziadne super drahy a perfektne vyzivove doplnky,pocitace tabulky,sofis­tikovane treningove principy(ale viem ,ze ich perfektne ovladas),koefi­cienty,grafy,vy­pocty atd…No pri tom viem,ze keby si robil nejaky dôlezity trening na vyborny sportovy vykon tak tieto veci pouzijes a presne individualne aplikujes na toho ktoreho jedinca aj s tymi modernymi vecickami a modernymi treningovymi postupmi a dosiahnes skvele vysledky.Je to krasne vidno ako na dialku perfektne radis ludom o ktorych len velmi malo vies a vstupne udaje mas minimalne ale aj tak tam dokazes navrhnut dlhodoby trening s neskutocnym odhadom temp a dlzky behu a tyzdennej kilometraze.Tak mi trosku pripominas môjho otca.Ten to vedel.Ako trener bol…Velmi sa mi pacilo ked jeho zverenec mal sukromne a rodinne problemi-pamatam,ze kolkokrat si ho zobral ku nam domov kym sa napriklad nenaslo nahradne ubytovanie.S us­nevom spominam ,ze ja som mal v tej dobe asi 20 surodencov­.A mama prala dole v pracovni ked prisli zo sustredenia vsetkym teplaky a este sme na etapy obedovali.Boli to krasne casy.

No ale ty sa drzis svojho.Ak sa jedna o hoby a jednoduchu ale v skutocnosti velmi ucinnu radu,staci ti v uvodzovkach nejaky kopec,kuraci vyvar,trosku koly,flase do ruky,lyziarske palice,stare cinky do ruky,tazky prevod na cicigly,nejake schody na vertikal, odhodlanie a clovek sa nema na co vyhovorit.Cervene trenky biele tricko :-D a ide sa.Tento pristup ma dostal.Ziadne vykrucacky nemam peniaze,nemam na novy model supertlmenych tenisiek,supertermo pradlo,spickove gely.Z ziadnu cenu nechcem spominat komousou-ale takto to fungovalo a perfektne.Talenty bolo z coho vyberat,nebolo treba bohatych mamin a tatinov.Mal si na to ,dostal si trenky ,dres a makal si aj v tej prepotenej telocvicni-ved si to este aj ja pamatam.Dalej velmi jednoduche a pritom ucinne stravovacie navyky na co tiez clovek nepotrebuje hory-doly ale je to ucinne.Ale teraz mlady to len pocuvas taky gelik take amino taky protein a su to hobici-no strach a smiech zaroven.

Velmi si ta spajam s vetov:Kto chce hlada spôsoby,kto nechce hlada dôvody.Nepoznam Ta ale pevne verim,ze si ozaj taky.Ak by na slovensku bolo viac takychto trenerov s jednoduchym a pritom vysoko ucinnymi a erudovanymi sposobmi vedenia mladeze tak IMHO si myslim,ze by to aspon o kusok mohlo vypadat inak.

No vies,kto teraz v tejto skur..e konzumnej spolocnosti takto rozmysla.A kto by ho pocuval a nehal nieco zmenit.

RUDO konec komplimentom.Ale neodpustim si aspon za seba DAKUJEM a ostan aky si.

Ale pozor mas achilovu patu:ZENY!!! A vysoku hladinu testosteronu.Pozor na to.Az ta to nezlomi :-D .Ale neboj od toho som tu ja .Poradim a pomôzem:-)

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 02:03:38

>> max39, 28. 04. 2015 01:30:59

haha

keby si este tak vedel co zenam radim o sexe aj na dialku a ked na dialku vyucejem tantricky sex

tak by sa ti uz rady o behani nechcelo ani citat

zeny nie su achilova pata

zeny su zmysel zivota, ale mesmies sa nechat nimi ovladnut

zrovna som bol s kamozom v nedele v lese na turostiku a vypytoval sa ma ako mzoe funguvat liecenie alebo diagnostiuka na dialku chcel vediet fyzikalny princip, nie nejeke povery a ideologie

tak som mu to vysvetloval a aby lepsie pochopil tak som tiez porozpraval ako som na dialku

teda z australie na slovensko daval kamoske orgazmus ked ma o to poziadala

tym istym fyziklanym principom ako ked sa robia na dialku napriklad operacie

haha tak chces superit v sexe?

mas pravdu ja nepotrebujem si merat nejakym meratkom ;-)

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Žilina u Kladna

Celkem 9586,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:55 (2015)
půlmaraton: 2:06:38 (2015)
maraton: 5:22:48 (2012)

Pohoda žena 28.04.2015 07:52:58

>> max39, 27. 04. 2015 20:27:17

Maxi, netrap se tím a neobviňuj se ze zklamání druhých lidí.

Víš, já se zkouším v životě řídit takovou hezkou větou : " Nesuď svého bližního, dokud neprojdeš kus cesty v jeho botech ". Takže nezklamal jsi mě, já jen chci pomoct.

Pokud bereš prášky na spaní a jsi na nich závislý, je to běh na dlouhou trať, ale dá se. Vysadit prášky nelze najednou. Ale postupně snižovat dávky lze. Vzít si jen půlku prášku, čtvrtku, podle toho, jak na tom zrovna jsi, ale je to hodně o poslouchání tvého těla, musíš se dobře znát. Ty prášky lze suplovat kozlíkovými kapkami a zapíjet meduňkou.

A ještě jeden článek, je tam docela hezký návod jak usnout : " Vydejte se na cestu tam a zase zpátky ". http://psychologie.cz/…zete-usnout/

Motto: Jak pokračujeme v životě,poznáváme meze svých schopností. S.Freud
avatar

max39 muž 28.04.2015 20:09:28

>> skritek Hugo, 27. 04. 2015 21:01:51

Skritku velmi ale ozaj velmi pekne dakujem.Nieco je pre mna este narocne ale vyskusam.No nalejem Ti cisteho vina-cvicenie mi prinasa asi najvacsie utrpenie zo vsetkeho.No uz chapem ake je dôlezite.

Dakujem MAX alebo Marcel,ved je to jedno.

>> Pohoda, 28. 04. 2015 07:52:58

Pohoda tak ako Skritkovi aj tebe z celeho srdca dakujem.Ako som uz kedysi spominal,vyzaruje z Teba vzacna pohodicka a klidek.Velmi si vazim Tvoju empatiu voci mne.

Dakujem MAX

avatar

max39 muž 28.04.2015 20:17:31

>> rudo, 28. 04. 2015 02:03:38

""haha tak chces superit v sexe?""

TAk to nemam sancu.RUDO Ty si ako Chuck Norris.

Priklad:

Viete kolko klikov dokaze spravit Chuck Norris.......­....vsetky :-D

A viete kolko dokaze spravit zien RUDO.........­.......VSETKY!!! ;-)

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 21:22:28

>> max39, 28. 04. 2015 20:17:31

dokazem, ale nechu

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

10 km: 0:53:39 (2015)
půlmaraton: 1:56:00 (2015)

gilwen77 žena 28.04.2015 21:35:29

>> rudo, 28. 04. 2015 21:22:28

Škoda. To dálkové spojení vypadalo zajímavě.

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 21:44:19

>> gilwen77, 28. 04. 2015 21:35:29

hihi ja nerozpravam po moravsky

„nechcu“

znamenalo ze zeny nechcu

nie ze je nechcem alebo odmietam

kludne prejav zaujem vypytaj si povolenie od trenera skontroluj ci by si neporusila kaloricke tabulky a daj vediet ;-)

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

10 km: 0:53:39 (2015)
půlmaraton: 1:56:00 (2015)

gilwen77 žena 28.04.2015 21:52:07

>> rudo, 28. 04. 2015 21:44:19

Uf, no proto. Hned se mi zlepšila nálada :-)

Vida jak moravské kořeny mé matky mi málem překazily nekalé úmysly.

avatar

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 526 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 28.04.2015 21:54:22

>> rudo, 28. 04. 2015 21:44:19

Na kaloricketabulky jsou někdy až nečekané aktivity. :-) Sice občas některá tamní numera jsou úplně mimo, ale to nevadí. :-)

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)
avatar

max39 muž 28.04.2015 21:58:12

>> rudo, 28. 04. 2015 21:44:19

Janka nemam teda take nadrirodzene schopnosti ako RUDO/Ch.Norris ale dokazem to postarom.

No je to rana na istotu.

Radsej MAXA v hrsti ako teleportujuceho RUDA na streche. :-D .

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 22:11:34

>> max39, 28. 04. 2015 21:58:12

;-)

na niektorych forach su aj take smajliky ze sa s velkym rehotom bucha hlava o zem

bodujes

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

10 km: 0:53:39 (2015)
půlmaraton: 1:56:00 (2015)

gilwen77 žena 28.04.2015 22:28:00

>> max39, 28. 04. 2015 21:58:12

Dooost dobrýýý :-D

Víš Maxi, šoupálka mám doma, ale ten teleport, hmmmmm, prostě zní dobře ;-)

avatar

max39 muž 28.04.2015 23:25:27

>> gilwen77, 28. 04. 2015 22:28:00

TAk ano .Ja Ti rozumiem.Si proste zena buducnosti nebraniaca sa najmodernejsim/fu­turistickym vydobytkom modernej techniky.To mi pripomina film so Sylvestrom Stallonem :Demolition Man .Tam mali tiez sex bez prenosu telesnych tekutim,len cez taku helmu.No moc sa to Slyovi nepacilo a drbnul tu helmu o zem.

https://www.youtube.com/watch?…

Ja som na tom ako ten Sly.No proste vykopavka.Kedze helmu nemam a teleportaciiu neumim-Maxi vrat se do hrobu.

No aj tak mi IMHO intuicia hovori,ze najvacsia zabava bude asi so mnou :-D

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 28.04.2015 23:53:05

>> max39, 28. 04. 2015 23:25:27

skus zabavat holku v byvalej federacii na 500km vzdialenost

good luck Mr Gorski

ty si stale myslis ze k babe sa da dostat len o 4 rano po rebriku ked taticko uz koncene zaspi

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 29.04.2015 00:41:06

>> rudo, 28. 04. 2015 23:53:05

"""good luck Mr Gorski"""

Některé příběhy je třeba vymyslet, aby bylo co vyprávět…

"""skus zabavat holku v byvalej federacii na 500km vzdialenost"""

No jo,no jo,to vase spojenie na dialku.

JA jak nepohladkam,ne­ovoniam a neochutnam tak to u mna ziadna zabava nie je.

MAX

Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.