Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vychází bezplatný triatlonový speciál, 80 stran čtení do startu sezony

Vychází bezplatný triatlonový speciál, 80 stran čtení do startu sezony
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 20.05.2019 | přečteno: 6178×

Vychází bezplatný triatlonový speciál z dílny Běhej.com a www.triatlony.com. Co v něm najdete? Mj. tréninkové tipy Petra Vabrouška, jak se posunout z půlželezňáka na dlouhé distance. Představení top triatlonů doma i v zahraničí. Vzpomínku na Iron War na Havaji roku 1989. Anebo rozhovor se šperkařkou a triatlonistkou Annou Steinerovou. Plných 80 stran čtení okořeněné desítkou videí!

Ironmanská legenda Petr Vabroušek pro vás připravil tréninkový návod, jak se posunout od polovičních distancí na „plnotučného“ Ironmana. „Na vrcholové úrovni je přechod z krátkého triatlonu ke střednímu mnohem méně náročný než následný posun na dvojnásobné vzdálenosti,“ upozorňuje ikona světového triatlonu.

Trénujte účinněji! Tak zní krapet provokativní titulek materiálu Roberta Kleinera, který v Česku distribuuje celou řadu high-tech pomůcek pro kvalitnější trénink a regeneraci. Wattmetry, svalová elektrostimulace, HRV monitoring, Moxy monitor, stimulace dýchacího aparátu, aerotestování posedu na kole… O tom všem čtěte v právě vydaném speciálu.

Pokud vnímáte triatlon jako ryze mužskou záležitost, jste na omylu. Stále více žen tomuto sportu podléhá a jednou z nich je i známá pražská šperkařka Anna Steinerová, kterou letos čeká premiéra na ironmanských distancích. Jak lze skloubit triatlonovou dřinu s uměním?

Znáte příběh s poutavým názvem Iron War? Měsíc před sametovou revolucí v bývalém Československu se rozpoutala na druhém konci světa „válka“ dvou rivalů a velkých postav tehdejšího triatlonu. Mark Allen a Dave Scott si to rozdali o titul v rámci IronMana na Havaji a bok po boku bojovali plných osm hodin!

Čtěte pozvánky na největší triatlonové akce doma i kousek za hranicemi: Czechmana, Ford Challenge Prague, City Triathlonu v Karlových Varech a The Championship v Šamoríně. Vyzkoušejte některý z terénních triatlonů, které se letos opět vrací v podobě seriálu Xterra s vrcholem v srpnu v Prachaticích!

S pamětníkem a uznávaným trenérem Jardou Formánkem jsme si povídali o počátcích triatlonu v Československu i následném vývoji až do dnešní podoby.

Tolik nahlédnutí do obsahu. V prohlížeči speciálu najdete v pravém horním rohu ikonky na stažení speciálu (bez videí) i na případné vytištění. Budeme moc rádi, když si speciál oblíbíte a nasdílíte jej svým přátelům a známým!

Upozornění – speciál vychází výhradně v elektronické podobě, nehledejte jej v trafikách a nelze ani objednat v tištěné podobě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 20.05.2019 12:50:28

Vychází bezplatný triatlonový speciál z dílny Běhej.com a www.triatlony.com. Co v něm najdete? Mj. tréninkové tipy Petra Vabrouška, jak se posunout z půlželezňáka na dlouhé distance. Představení top triatlonů doma i v zahraničí. Vzpomínku na Iron War na Havaji roku 1989. Anebo rozhovor se šperkařkou a triatlonistkou Annou Steinerovou. Plných 80 stran čtení okořeněné desítkou videí!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.