Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Závod 28. listopadu? Ano! Česko rozběhne odložený Sokolský běh republiky

Závod 28. listopadu? Ano! Česko rozběhne odložený Sokolský běh republiky
foto: Sokolský běh republiky

Sokolský běh republiky | 12.11.2020 | přečteno: 4849×

I přes přísná hygienická opatření a vládní restrikce se rozhodli pořadatelé Sokolského běhu republiky udělat radost všem příznivcům běhání. Hned na 29 místech naší země uspořádají závody k odložené oslavě naší země a rovněž nabízí možnost vyběhnout kdekoliv po světě v rámci tzv. Individuální výzvy.

„Aktuálně pracujeme se třemi variantami, jak by závody mohly vypadat. Jedno je jisté, konat se budou. Stále ale platí, že bezpečí a hygienická opatření budou na prvním místě,“ vysvětluje Martin Duka za pořádající Sokol Čertovka.

A jaké jsou ony tři varianty, ze kterých se bude dle aktuální koronavirové situace volit?

  1. OFICIÁLNÍ ZÁVOD

Pokud se vše uklidní a budeme se moci potkávat v době závodu ve větším počtu, závody se uskuteční ve standardní podobě, samozřejmě s dodržováním všech potřebných hygienických opatřeních.

  1. OTEVŘENÝ START

Pokud nám aktuální restrikce dovolí, uspořádáme závody s tzv. otevřeným startem, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a trať závodu s měřeným časem si proběhnete ve vymezeném čase během dne – 28. listopadu.

  1. INDIVIDUÁLNÍ VÝZVA

Pokud nebude možné uspořádat závody ani v jedné z prvních dvou variant, poběží se závody ve formě tzv. individuální výzvy, kdy si startovní balíček budete moci vyzvednout na místě závodu (den i čas bude upřesněn dle pokynů lokálních organizátorů) a po samotné trati či kdekoliv si budete moct svůj Sokolský běh republiky odběhnout.

Informace ohledně vyzvednutí balíčků na jednotlivých místech závodů budou zveřejněny na webu www.behrepubliky.cz a na sociálních sítích Sokolského běhu republiky.

Nezapomeňte, že pokud ještě nemáte své startovní číslo, můžete se stále do jednoho ze závodů přihlásit, a to do 25. 11. Pokud byste chtěli běžet zcela individuálně, registrace na “Individuální výzvu” běží už jen do 16.11. Své balíčky si objednáte a budou vám zaslány domu.

Vzhledem k tomu, že se informace ohledně epidemické situace neustále aktualizují, sledujte web www.behrepubliky.cz a sociální sítě, kde vás budou pořadatelé o všem včas informovat.

Děkujeme za trpělivost, podporu a vaši chuť a motivaci si Sokolský běh republiky zaběhnout. Těšíme se na vás!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behrepubliky muž 12.11.2020 14:14:32

I přes přísná hygienická opatření a vládní restrikce se rozhodli pořadatelé Sokolského běhu republiky udělat radost všem příznivcům běhání. Hned na 29 místech naší země uspořádají závody k odložené oslavě naší země a rovněž nabízí možnost vyběhnout kdekoliv po světě v rámci tzv. Individuální výzvy.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.