Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Do Stromovky zavítá běh s tématem rodičovství

behej.com | 10.04.2014 | přečteno: 1546×

Rodičovství je běh na dlouhou trať – tak zní podtitul nové běžecké akce, která nabídne krátké závody pro nejmenší, běh na 5 km s čipovou časomírou i bohatý doprovodný program. Na start přijďte v neděli 27. dubna do pražské Stromovky. Závodem oslavíte Mezinárodní den rodiny a navíc podpoříte dobrou věc!

Rodinný běžecký happening pořádá APERIO – Společnost pro zdravé rodičovství a vybrané startovné půjde na podporu bezplatné internetové poradny pro budoucí rodiče, rodiče a sólo rodiče.

Patronkami akce jsou atletka Kateřina Baďurová Janků a herečka Míša Maurerová, odbornou záštitu drží známá propagátorka ženského běhu Vanda Kadeřábková Březinová a Běžecká škola Miloše Škorpila. Na běh se můžete připravit při tréninku s profesionály, které vede běžecká prodejna Trailpoint.

Další informace naleznete v tiskové zprávě pořadatele a na webu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 10.04.2014 17:01:47

Rodičovství je běh na dlouhou trať – tak zní podtitul nové běžecké akce, která nabídne kratší závody pro nejmenší, ale i běh na 5 km s čipovou časomírou a bohatý doprovodný program. Na start přijďte v neděli 27. dubna do pražské Stromovky a závodem oslavte Mezinárodní den rodiny.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.