Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Jak vložit závod do termínovky

behej.com | 16.01.2017 | přečteno: 0×

Pořádáte běžecké, triatlonové či jiné závody a chcete naplnit kapacitu a dát o sobě vědět partnerům a sportovní veřejnosti? Využijte služeb naší termínovky! Jak do ní vložit závod a jak si zajistit, aby se o vás vědělo mezi sportující veřejností i obchodními partnery?

Základní zápis údajů jak do tištěné, tak online termínovky je letos zcela zdarma. Sledujte též aktuální nabídky propagace vašich závodů v dalších našich kanálech – online banerem na webu, v časopise Běhej, v mobilech a na našem Facebooku!


VLOŽTE SVŮJ ZÁVOD DO NAŠÍ DATABÁZE


  1. Přihlášení závodu je možné po registraci na našem webu a přihlášení uživatele.
  2. Závod, který byl již v minulosti v termínovce uveden, zaregistrujte pomocí zeleného tlačítka „Vytvoř nový závod z kopie tohoto“, které je umístěno pod konkrétním závodem. Pokud vkládáte nový závod, který nikdy v naší termínovce uveden nebyl, použijte tlačítko Přidat závod.
  3. V obou případech je nutno vyplnit údaje podbarvené modře a zeleně. Údaje podbarvené jinou barvou jsou pouze dobrovolné. Doporučujeme ale i jejich vyplnění, čím více údajů závodníci budou znát, tím je větší pravděpodobnost, že si vyberou právě váš závod.
  4. Odeslání závodu dokončíte kliknutím na tlačítko „Přidat závod“, které je na stránce zcela dole.

BUĎTE VIDĚNI! PROPAGUJTE SVŮJ ZÁVOD ZA VÝHODNÝCH PODMÍNEK


Své dotazy a poptávku směřujte na terminovka@behej.com.


Často kladené otázky:


OBECNÉ


Kdo je Behej.com, co je termínovka?

Behej.com je lídrem mezi běžeckými servery, které se soustředí právě na účastníky běžeckých závodů a pořadatele. Termínovka je kalendář závodů (běhy, triatlony, běžky), kde se na jednom místě dozvíte vše potřebné.

Proč bych měl přijmout Vaši nabídku? Co mi to jako pořadateli přinese, resp. co ušetří?

Oproti jiným termínovkám nabízíme hned několik služeb v jednom (zdarma či za velmi lidové ceny): základní či nadstandartní propagaci Vašeho závodu v online i tištěné podobě. Data ze závodů jsme následně schopni automaticky vložit do populárních běžeckých tabulek a účastní na Vašem závodě může běžec bodovat do žebříčku. Na trhu aktuálně není srovnatelného řešení!

Vztahuje se tato nabídka i na jiné sporty, které máte v termínovce? Duatlon, triatlon, běžky?

Ano, do kalendáře je možno zařadit i tyto sporty.

Garantujete nějakou míru naplněnosti či minimální množství jeho účastníků?

Garantovat zájem o Vaši akci nelze, ale budeme dělat maximum proto, aby právě Vaše akce našla nejen maximální množství účastníků, ale důraz byl kladen i na míru jejich spokojenosti právě s pojetím a naturelem právě Vaší akce. Chceme i závodníky motivovat k vyšší frekvenci účastí na závodech, včetně běžecké turistiky.

Chci proces přihlašování urychlit, měl bych proto zájem o větší zviditelnění mého závodu na Vašich webových stránkách, v časopise Běhej a na Vašem FB. Na koho se mohu obrátit?

Napište nám na inzerce@behej.com.


OSOBNÍ DATA


Jak máte data chráněna a co když se systém zhroutí?

Data jsou uložena v datovém centru s garantovanou vysokou dostupností stejně jako data u jiných aplikací.

Koho budou osobní data? Získám jako pořadatel všechny údaje, které od běžců získáte?

Osobní údaje jsou majetkem Behej.com s.r.o. Uživatel (běžec) zároveň s přihlášením odsouhlasí jaké údaje budou organizátorovi postoupeny pro účely konání akce: jméno, příjmení, ročník narození, název oddílu, mailovou adresu atd. S citlivými osobními daty nebudeme obchodovat a jejich sběr provádíme za účelem poskytování na míru šitých služeb, ze kterých se můžete kdykoliv odhlásit v případě nespokojenosti.