Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Senohraby čeká zajímavý duel

Senohraby čeká zajímavý duel
foto: Jarmila Holasová

behej.com | 11.11.2013 | přečteno: 2055×

Startovní listina nedělního Podzimního běhu lyžařů slibuje zajímavé souboje o vítězství. Čtyřnásobný vítěz Petr Pechek se pokusí obhájit první místo. Největším soupeřem mu bude letošní a celkově trojnásobný vítěz Velké kunratické Jan Procházka. O stupně vítězů se ovšem budou ucházet i Petr Losman, Jan Mrázek či Jan Havlíček.

Závod se startuje intervalovým způsobem ve 12 hodin na Vávrově palouku. Zde se také mohou přihlásit ti, kdo nestihli online přihlášení.

Pořadatelé hlásí rozměklý terén, v sobotu provedou finální dočištění tratí a v noci má dojít k ochlazení. Trať by se tak mohla stát velice rychlou. Na zahřátí nebude chybět tradiční oheň, ani klasické opékání buřtů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 20.11.2013 23:18:40

Startovní listina nedělního Podzimního běhu lyžařů slibuje zajímavé souboje o čelo závodu. Čtyřnásobný vítěz tohoto závodu Petr Pechek se pokusí obhájit první místo. Největším soupeřem mu bude letošní a celkově trojnásobný vítěz Velké Kunratické Jan Procházka. O stupně vítězů se ovšem budou ucházet i další skvělí běžci, Petr Losman, Jan Mrázek či Jan Havlíček. Závod se startuje intervalovým způsobem ve 12 hodin na Vávrově palouku.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.