Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte GPS sportovní hodinky TomTom Runner

SOUTĚŽ: Vyhrajte GPS sportovní hodinky TomTom Runner
foto: TomTom

komerční prezentace | 07.07.2014 | přečteno: 16107×

TomTom uvedl v České republice na trh GPS sportovní hodinky Runner Cardio s převratnou technologií k měření srdečního tepu. Monitor na měření tepové frekvence je zabudovaný přímo v hodinkách, není k němu potřeba přidávat žádný hrudní pás. SOUTĚŽ JE U KONCE, VYHRÁVÁ SIMONA VŠETIČKOVÁ

Hodinky Runner Cardio umožňují trénovat v optimálním rozsahu tepové frekvence. Běžec si vybere jednu z pěti zón intenzity, takovou, která nejlépe vyhovuje jeho tréninkovým cílům, a hodinky ho upozorní, pokud má přidat nebo zpomalit. Běžci mohou mrknutím na displej během tréninku sledovat okamžitý srdeční tep, vzdálenost, tempo a další nezbytné informace.

„Víme, že monitorování srdečního tepu je nejpřesnější ukazatel toho, jak tělo reaguje na tréninkovou zátěž. Pro mnoho běžců však bylo nošení pásu na hrudi omezující. Teď jim stačí ke sledování tepové frekvence a tudíž ke snazšímu zlepšování výkonu hodinky,“ říká Petra Slámová, Senior Trade Marketing Manager CZ & SK společnosti TomTom.

Runner Cardio přesně měří srdeční tep díky optickému senzoru Mio®. Ten monitoruje změny v průtoku krve pomocí světelného paprsku, který prosvítí kůži.

TomTom Runner Cardio a Multi-Sport Cardio jsou dostupné v běžné prodejní síti. TomTom Runner Cardio je za doporučenou cenu 7 399 Kč a Multi-Sport Cardio za 8 199 Kč.

Runner Cardio a Multi-Sport Cardio mají pokročilé funkce, které vyhovují běžcům i triatlonistům:

• Extra velký displej: Sledování času, vzdálenosti a tempa na extra velkém displeji s vysokým rozlišením.

• Grafika na celou obrazovku: Snadné dosahování cílů s pomocí TomTom Graphical Training Partner.

• Ovládání jedním tlačítkem: Jednoduché procházení menu pomocí intuitivního jednotlačítkového ovládání.

• Indoor Tracker: Přesné sledování běhání uvnitř. Za pomoci vestavěného senzoru, který počítá kroky, může uživatel monitorovat tempo a vzdálenost dokonce i při běhání na pásu.

• Ultra-Slim design: Běhání s lehkými hodinkami vyvinutými speciálně pro běžce. Štíhlý design pohodlně sedí každému zápěstí.

• QuickGPSFix: Rychlý start. S využitím nejmodernějších satelitních technologií GPS a GLONASS určíte přesnou polohu rychleji.

• Kompatibilita s různými platformami: Synchronizace, analýzy a sdílení statistik prostřednictvím populárních běžeckých stránek a komunitních platforem, včetně TomTom MySports, MapMFitness, RunKeeper, Training Peaks a Strava.

• Velmi odolný displej: Běhání s nárazuvzdorným displejem, odolným proti poškrábání. Vysoce odolný displej se snadno čte i po mnoha odběhaných kilometrech.

• Odolný proti vodě i počasí: Běhání za každého počasí. Hodinky jsou odolné do 50 m/ 5 ATM.

• Baterie s dlouhou životností: Více běhání, míň dobíjení. Životnost baterie je až 8 hodin (GPS + měření tepu) a až 10 hodin (pouze GPS).

• Bluetooth® Smart: Připojení k senzorům pomocí nejnovější bezdrátové technologie.


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

Jaká je hmotnost GPS sportovních hodinek TomTom Runner Cardio?

Soutěží se o model Runner předchozí řady.

Malá nápověda: odpověď naleznete na stránkách firmy TomTom. Ještě jednou upozorníme, že se ptáme na model Runner Cardio, nikoliv Multi-Sport Cardio, či starší model Runner, o který se soutěží.