Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

S novými botami PUMA Faas 600 v2 zazáříš!

S novými botami PUMA Faas 600 v2 zazáříš!
foto: Puma

komerční prezentace | 08.09.2014 | přečteno: 6183×

Běžkyně vědí, že základem běžeckého vybavení jsou pohodlné a kvalitní boty, to je bez debat. Proto PUMA přišla s ideální výkonnostní botou PUMA Faas 600 v2, která má kromě technických vychytávek i originální design a barevné provedení. Díky podešvi se speciální drážkou a oddělené patě kopírují nové dámské boty Puma Faas 600 v2 přirozený pohyb chodidla.

Hned jak boty obuješ, poznáš rozdíl! Nový design a lehčí síťovaný svršek boty s odlehčenou mezipodešví ze speciální pěny FAAS FOAM+ zajišťuje vyšší odolnost, komfort a větší odpružení.

Nové PUMA Faas 600 v2 jsou pohodlné a díky paměťové pěně v okolí paty a achilovky se skvěle přizpůsobí dámskému chodidlu, čímž minimalizují vznik puchýřů. Už nebudeš potřebovat žádné náplasti, ani nebudeš muset čekat, až se ti zahojí puchýře a odřeniny, tyhle časy jsou dávno pryč. Nášlap na patu je šetrný a zároveň stabilní. Tvoje nohy budou jako v bavlnce!

Ať už jsi začátečnice, nebo pokročilá běžkyně, nové dámské běžecké boty od PUMY si zamiluješ, a navíc v nich budeš vypadat fantasticky. Svěží barvy v tónech tyrkysové, broskvové a bílé z tebe udělají nepřehlédnutelnou šelmu při běhu v přírodě, ve městě i na běhacím páse v posilovně. S PUMA Faas 600 v2 si vychutnáš lehkost pohybu na každém kroku a na trati budeš hvězda!

Tyhle nové cool boty tě prostě nadchnou natolik, že je nebudeš chtít sundat. Jsou tak zárukou toho, že budeš chtít běhat kdykoliv a kdekoliv. V kombinaci s aplikací PUMATRAC se z tvého běhání navíc stane zábava a společenská událost! Aplikace tě totiž spojí nejen s přáteli, ale také s dalšími nadšenci po celém světě, s nimiž se budeš moct podělit o své výkony i pocity. A pokud pořád nevíš, kam se vydat, PUMATRAC ti poradí. Neztrácej čas s plánováním vlastních tras a stáhni si aplikaci na iTunes nebo Google Play. Pak už stačí jen nazout nové PUMA Faas 600 v2 a vyběhnout, uvidíš, že tvoje běhání dostane nový rozměr. Uvidíme se na trati!

PUMA RUNNING