Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte krosovky vítězů Velké kunratické z dílny Inov-8

SOUTĚŽ: Vyhrajte krosovky vítězů Velké kunratické z dílny Inov-8
foto: Inov-8

komerční prezentace | 06.11.2014 | přečteno: 7642×

V neděli proběhne v Praze legendární Velká kunratická, ze které se za osmdesát let stal největší krosový závod v Česku. Na startu se objeví kompletní česká špička a také Inov-8 zde staví silný tým. Velká kunratická byla pro Inov-8 v posledních třech letech velmi úspěšná, když Honza Procházka dokázal poslední tři ročníky vyhrát a přiblížit se rekordním časům. Chcete okusit zážitek z běhu v botách vítězů? SOUTĚŽ JE U KONCE, VÝHERKYNÍ SE STALA BARBORA VESELÁ

V roce 2012 byl Honza nepřímo „motivován“ v jaké botě má běžet a suverénně vyhrál. V loňském roce svou dominanci potvrdil. Třetím místem na tomto závodě se o zařazení do Inov-8 týmu přihlásil Honza Šedivý. A kdo jiný by měl doplnit toto duo na bedně než skvělý Ondra Fejfar. Tyto tři osobnosti se tedy letos postaví na start Velké kunratické za Inov-8 tým.

A jelikož ctíme heslo „To nejlepší nejlepším“, všichni tři letos poběží v nejlepší krosovce současnosti INOV-8 X-TALON 212.


SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

TIPNĚTE SI VÝSLEDNÉ UMÍSTĚNÍ TRIA ZÁVODNÍKŮ INOV-8 JAN PROCHÁZKA, JAN ŠEDIVÝ A ONDŘEJ FEJFAR V CELKOVÉM POŘADÍ LETOŠNÍ VELKÉ KUNRATICKÉ.

VÝSLEDKY SOUTĚŽE:

Jan Procházka letošní závod vyhrál, třetí byl Ondřej Fejfar a šestý Jan Šedivý. Správně tipovali hned tři soutěžící a 15 dalších bylo jen o vlásek vedle. Z trojice nejlepších jsme vylosovali výherkyni – slečnu či paní Barboru Veselou. Velká gratulace a všem díky za účast v soutěži!