Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

MilešovKa(p) slibuje drsná stoupání

MilešovKa(p) slibuje drsná stoupání
foto: Spona Teplice

tisková zpráva | 10.09.2015 | přečteno: 3592×

Již 11. ročník MilešovKa(p)u 17,5km běhu krásnou krajinou Českého středohoří dne 28. září opět slibuje náročný terén, docela snesitelná klesání, kterých nebude moc, zato stoupání si běžci užijí docela dost. Již teď pořadatel slibuje, že některé úseky budou hodně akční, ale když už přespolák, tak se vším všudy.

Jako v minulých letech zůstávají dva časy startů. V 9:30 a v 11:00. Kdo se necítí na rychlý výkon, vyrazí dříve a ten, kdo je poněkud rychlejší a nechce pak nahoře dlouho čekat na vyhlášení má možnost startovat později. Batůžky s náhradním oblečením vyvezeme až do cíle lanovkou, kterou nám pro tento účel pronajme Observatoř Milešovka.

Občerstvení v cíli zajišťujeme společně s pracovníky Chaty Milešovka. Společně s tričky vám vše po doběhu a vrácení čipu vydáme. Malá poznámka, trať lze zdolat nejen během, ale i chůzí, s tím, že je nutné ji absolvovat do 4 hodin. Jsem si jistý, že zdatný turista s tím nebude mít problém.

Jako každý rok jsme opět zajistili odvoz závodníků z obce Černčice. Autobus bude odjíždět v 15:45 a zaveze vás zpět do Teplic.

Přípravy jsou v plném proudu a zatím bez zádrhelů, i proto, že všechny úřady a odpovědná místa jsou této akci příznivě nakloněná.

Nezbývá nám tedy nic jiného než si přát rozumné počasí, i když roky 2007 a 2010 nám ukázaly, že se dá závod a organizace zvládnout i v hodně drsných podmínkách. Proto neváhejte a zkuste se poprat s Královnou Českého středohoří. Nedá vám ani centimetr zadarmo, ale pokud ji zdoláte, odmění se vám krásnými výhledy a pocitem, že ve vás asi něco je. Poznámka nakonec. Pro představu za kolik trať zvládnete, mnou ověřená, malá pomůcka. Vy, kdož jste někdy absolvovali klasický městský 1/2 maraton, tak za zhruba stejný čas byste to měli stihnout na Milešovku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 10.09.2015 10:09:26

Již 11. ročník MilešovKapu 17,5km běhu krásnou krajinou Českého středohoří opět slibuje náročný terén, docela snesitelná klesání, kterých nebude moc, zato stoupání si běžci užijí docela dost. Již teď pořadatel slibuje, že některé úseky budou hodně akční, ale když už přespolák, tak se vším všudy.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.