Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

TomTom Runner 2: Pro výkon i radost z běhání

TomTom Runner 2: Pro výkon i radost z běhání
foto: TomTom

komerční prezentace | 06.12.2015 | přečteno: 31083×

Běh je životní styl, zábava i potěšení. Aby byl prožitek dokonalý, TomTom vyvinul speciálně pro běžce sportovní hodinky TomTom Runner 2. Obsahují všechno, co při tréninku nebo závodě mohou běžci potřebovat: integrovaný přehrávač hudby, monitor srdečního tepu, GPS, sledování vzdálenosti, doby trvání, spálených kalorií nebo třeba doby spánku a řadu dalších funkcí.

Vylepšený zabudovaný monitor srdečního tepu ve verzích Cardio umožňuje běhat a trénovat v té správné tepové zóně bez obtěžujícího hrudního pásu. Všechny verze hodinek obsahují mód Multisport, což znamená, že jsou určeny pro jakékoli sportovní aktivity, jak venkovní, tak vnitřní. Přesné záznamy s nimi můžeme pořizovat při běhání, cyklistice, plavání, ale třeba i při běhání na pásu v tělocvičně nebo během tréninku v posilovně.

Mimořádně přesné určování polohy zase umožňuje poskytovat v reálném čase údaje o době, vzdálenosti, rychlosti, tempu a spálených kaloriích. Můžete s nimi dokonce sledovat své aktivity v režimu 24/7 – kroky, minuty strávené aktivitou, vzdálenosti, spálené kalorie i spánek, což jsou všechno cenné informace, které v přípravě na důležitý závod či sezónu obvykle hrají velmi významnou roli.

Můžete si s nimi také nastavit denní a týdenní cíle a sledovat pokroky buď přímo na zápěstí, nebo v aplikaci TomTom MySports. Prostřednictvím téže aplikace lze nahrávat statistiky na různé sportovní servery, včetně RunKeeper, Nike+ a další.

Do těchto praktických hodinek lze uložit 3 GB hudby, takže je konečně (!) možné nechat chytrý telefon doma, zapomenout na dráty, které při tréninku jen překážejí, a poslouchat přes pět set písniček přímo z hodinek TomTom Spark. Snadno a rychle streamují hudbu do jakýchkoli sluchátek vybavených technologií Bluetooth®.

Sportovní GPS hodinky TomTom Runner 2 jsou k dispozici v šesti variantách, které odpovídají potřebám různých typů sportovců – od rekreačních až po vrcholové. Prodávají se v dámské a pánské variantě, u obou je výhodou nastavitelný řemínek. Stačí si jen vybrat tu nejlepší variantu pro vaše účely a s chutí vyběhnout na trať!

Více informací na stránkách www.tomtom.cz.

Komentáře (Celkem 32)

Nalezené položky: 33 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Rybitví

Klokan75 muž 31.03.2016 21:49:53

TomTom Runner Cardio? dobrá volba pro ty,kteří si nehrají na profíky.

avatar

Celkem 478,96 km
Minulý měsíc 0 km

abrlák muž 17.11.2016 18:11:09

mám problém s aktualizací plavání na facebook,trénink se mi většinou zobrazí až na druhý den,u běhu tento problém nemám jakmile spáruju přenesou se data hned se to uplouduje,ale u toho plavání většinou až na druhý den ráno,nevíte čím to může být? Předem dík za odpověd,popřípadě nasměrováni na nějakou diskuzi mám TomTom RUNNER 2 MUSIC.

avatar

hsb muž 25.05.2018 16:06:43

Pouziva nekdo Runner 2 i s hrudnim pasem a mohl bych prip. poprosit o nejake doporuceni? Klidne muze byt nejaky levnejsi neznackovy nebo i z Ciny. Co hrudni pas musi splnovat, aby s hodinkama fungoval? DIky

Nalezené položky: 33 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.