Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Představení webu behy.cz

behej.com | 28.11.2007 | přečteno: 22020×

Spouštíme web o závodním běhu, přirozenou odnož serveru behej.com, který se nadále bude soustředit především na hobby běh. Nové stránky behy.cz si kladou za cíl informovat o závodech domácích i zahraničních a být místem především pro ostřílené běžce.

Termínovka závodů, hitparáda osobních rekordů i porovnání naběhaných kilometrů v tréninku, články a rozhovory, pohár behej.com, trénink pod vedením zkušených trenérů, zprávy z oddílů. To vše najdete nyní na behy.cz.

Jak za behej.com, tak za behy.cz bude stát společný redakční tým, proto své připomínky, tipy a dotazy směřujte na redakce@behej.com. Rádi bychom nadále pomáhali rozvíjet domácí závodní scénu, dávali prostor nejoblíbenějším závodům, přinášeli profily zajímavých borců, vedli rozhovory a nabízeli úvahy k zamyšlení.

Na behy.cz najdete časem porovnání běžeckých bot, diskusi o jednotlivých značkách, recenze a testy závodního zboží a doplňků. Nezapomeneme ani na slavné osoby minulosti, představíme největší světové běžecké školy a pokusíme se „objevit“ regionální hvězdy, které si zaslouží, aby se o nich vědělo všude.

Server nebude zaměřen jen na domácí běhy, chtěli bychom přiblížit to nejpodstatnější ze Slovenska a postupně i dalších sousedních zemí, kam každým rokem zajíždí na závody čím dál více českých běžců.

Vážení čtenáři a závodníci, přejeme si, aby se pro vás behy.cz staly místem každodenních návštěv. Motivací k dalšímu tréninku, poučením jak se vyhnout chybám, kterých se dopustili ostatní.

redakce behy.cz