Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nike představuje Nike+Studio Prague

Nike představuje Nike+Studio Prague
foto: Nike

tisková zpráva | 07.04.2016 | přečteno: 6620×

Už tuto sobotu 9. dubna se pro všechny sportovní nadšence otevře Nike+ Studio Prague. Nové prostory v samotném centru Prahy nabídnou všem sportovním nadšencům běžecké tréninky pro začátečníky i pokročilé a také skupinové lekce Nike+ Training Clubu.

Otevření bude svátkem pro zkušené sportovce i začátečníky, kteří si budou moci vyzkoušet běžecké tréninky pod vedením zkušených trenérů Nike+ Running Clubu i skupinové lekce Nike+ Training Clubu. Při této příležitosti budou moci otestovat nejnovější kolekci Nike Free na běh a trénink a nebudou chybět ani speciální hosté.

V následujících týdnech a měsících se mohou všichni těšit na pravidelné lekce. Nike+ Studio Prague nabídne všem zájemcům tréninky třikrát týdně. Jejich součástí bude možnost testovat nejnovější produkty a poradit se se zkušenými trenéry. Rozvrh je sestaven tak, aby se jednotlivé tréninky mohly kombinovat a každý mohl vyzkoušet různé typy lekcí, které mohou obohatit jeho trénink.

Běžecké tréninky nabídnou tři typy lekcí – pro začátečníky (pondělí), hobby běžce (čtvrtek) a rychlé běžce (sobota) s různými tréninkovými plány. Běžecký program doplní skupinové lekce Nike+ Training Clubu a čtvrtky budou patřit józe.

Na slavnostní zahájení, které proběhne 9. dubna je nutné se zaregistrovat:

Registrace NTC: http://go.nike.com/0n18dv

Registrace NRC: http://go.nike.com/0n19mq