Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Hledáte nadupaný sporttester? Zvolte Suunto Ambit3 Vertical

Hledáte nadupaný sporttester? Zvolte Suunto Ambit3 Vertical
foto: Suunto

komerční prezentace | 07.06.2016 | přečteno: 15194×

Rádi se pohybujete v terénu a hledáte funkcemi nadupané multisportovní GPS hodinky, které zvládnou i výškový profil trati, propojí se s mobilem a mají vibrační signalizaci na zápěstí? Pak zvolte model Suunto Ambit3 Vertical. Má vysoce kontrastní černobílý displej, který lze používat i za slunečného počasí. Sledovat můžete rychlost, vzdálenost, čas do cíle a GPS je přímo v hodinkách.

Díky zabudované GPS můžete při běhu sledovat rychlost, vzdálenost, čas do cíle a další běžecké údaje.

Výdrž baterie

Je důležité vědět, jak dlouho může být s ohledem na výdrž akumulátoru GPS v provozu: Ambit3 Vertical dovolují hodně: 10, 15, resp. až 100 hodin dle zvoleného režimu! Bez zapnuté GPS vydrží akumulátor nabitý 14 dní.

Přesnost

Pro běžce je důležitá přesnost měření rychlosti, tepu, trasy, či převýšení. Díky patentované technologii FusedSpeed™ (využívající současně GPS i akcelerometr) poskytují hodinky přesnější údaj o okamžité rychlosti při běhu. Přesnější údaje o převýšení a vertikální rychlosti získávají Verticaly díky barometrické technologii FusedAlti™. Hodinky vám zobrazí i tlak vzduchu. Měření tepu je přesné a spolehlivé díky hrudnímu pásu Suunto Smart sensor na principu EKG (a použitelnému stejně jako hodinky i při plavání).

Ergonomie

Výhodou Verticalů je snadné ovládání pěti tlačítky – nemusíte při běhu fixovat displej pohledem. Samotný displej je kontrastní a čitelný i za slunečného počasí. Kromě integrovaných funkcí si do Ambitů nahrajete další sportovní aplikace zdarma a určíte, na kterém osmi přepínatelných displejů je uvidíte. Sporttester Ambit3 Vertical je lehčí a menší, než ostatní modely Ambit3 a přes vysokou odolnost a patří s pouhými 74 g k nejlehčím hodinkám ve své kategorii na trhu.

Kvalita a opravitelnost

Tělo hodinek je z odolného kompozitního materiálu opatřené minerálním sklíčkem a ocelovou lunetou. Verticaly můžete (tak jako ostatní modely Ambit 3) používat pod vodou či za mrazu. Jsou testovány podle ISO 6425 a můžete s nimi bez obav plavat či šnorchlovat. Všechny modely Ambit3 patří mezi spolehlivé přístroje prvotřídní kvality. Kvalitu potvrzuje skutečnost, že jako jediné hodinky této třídy jsou vyráběny v Evropě (ve Finsku). Mezi hodinkami s GPS vynikají také dobrou opravitelností. Bez ztráty vodotěsnosti je vyměnitelný akumulátor, tlačítka, luneta, sklíčko a další mechanické i elektronické čás­ti.

Běžecké funkce

Mezi běžecké funkce hodinek patří nejen zobrazení tempa a průměrného tempa, ale i běžecké kadence, průměrné délky kroku, odhad času doběhu do cíle, aj. Kromě měření tepu pomocí hrudního pásu máte možnost plnohodnotně (!) připojit první měřič běžeckého výkonu Stryd. Ten se díky zobrazení hodnoty okamžitého výkonu stal novým trendem pro trénink běžeckého stylu.

PROČ SUUNTO AMBIT3 VERTICAL?

• Protože mají bohatou výbavu přesných funkcí nejen pro běh, ale i cyklistiku a jiné sporty.

• Disponují běžeckými funkcemi, grafy profilu tratě při běhu, atd

• Další desítky běžeckých aplikací lze do hodinek zdarma nahrát z Movescount.com

• GPS můžete po nabití baterie používat po mimořádně dlouhou dobu.

• Mají precizní konstrukci, vyráběné jsou ve Finsku a jsou opravitelné.

• Povedou vás po předem naplánované trase, či automaticky zpět na start.

• Disponují záznamem tepu – se Suunto Smart Sensorem ho měříte i při plavání.

• Jsou plně kompatibilní s měřičem výkonu Stryd a umožňují použití běžecké Pody.

• Komunikují se smartphony (včetně vibračního upozornění v hodinkách).  

Více nejen o hodinkách Suunto naleznete na stránkách HSH Sport, dlouholetého distributora špičkových sporttesterů a dalších potřeb pro běhání.