Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pavel Paloncý v premiéře na překážkovém běhu druhý na MS ve Spartan Ultra

Pavel Paloncý v premiéře na překážkovém běhu druhý na MS ve Spartan Ultra
foto: Mud Run Guide

behej.com | 17.12.2017 | přečteno: 7655×

Extrémní ultravytrvalec Pavel Paloncý v neděli při svém úplně prvním startu v OCR získal stříbro na Spartan Ultra World Championship. Premiéra MS v ultrazávodu seriálu Spartan Race probíhala na pětimílovém okruhu po dobu 24 hodin a na závodníky čekalo tvrdé islandské prostředí. Zvítězil Američan Joshua Fiore.

„Hotovo. Po 24 hodinách víceméně tmy, vody, ledu a bahna úplně všude jsem v cíli. Byl to boj až do posledních kol, ale se stříbrem musím být spokojen,“ svěřil se s prvními dojmy na svém FB účtu. Přitom rozhodnutí o účasti učinil jen pár dnů před samotným závodem!

Před samotným závodem uvedl: „MS v ultra na Islandu bude můj první Spartan Race vůbec. Ačkoliv to pro mě bude něco úplně nového, pár 24h závodů mám za sebou a budu se bít za barvy Spartan Race Czech Republic co nejlépe. Zkusím využít zkušeností z dlouhých závodů, držet se toho, co funguje, spolehnout se na materiál, který mám vyzkoušený, a prostě AROO! Tento pokřik je první věcí, co jsem se tady naučil. Každopádně 24h závody jsou tvrdé, v zimě ještě tvrdší a na Islandu… To si každý domyslí.“

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 17.12.2017 14:51:06

Extrémní ultravytrvalec Pavel Paloncý v neděli při svém úplně prvním startu v OCR získal stříbro na Spartan Ultra World Championship. Premiéra MS v ultrazávodu seriálu Spartan Race probíhala na pětimílovém okruhu po dobu 24 hodin a na závodníky čekalo tvrdé islandské prostředí. Zvítězil Američan Joshua Fiore.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.