Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

AKCE: Boty a časopis za cenu jednoho

AKCE: Boty a časopis za cenu jednoho
foto: Běhej.com

behej.com | 20.01.2019 | přečteno: 4351×

Běžecké boty Craft za tři tisíce a ještě k tomu čtení na pět let? Jedině nyní s Běhej! Vybrali jsme pro Vás noblesní dárek pro vás či běhající příbuzné a známé – objednávejte na https://www.behej.com/…s/predplatne, vložte kód CRF300802.

Craft V175L je letošní novinkou tradiční švédské značky, která se dosud zaměřovala hlavně na funkční textil. Její bota je ideální alternativa dynamické silniční boty pro nabíhání objemů. Svršek nabízí vyšší tepelný komfort, který oceníte v chladnějším období. Vibram megagrip směs podešve zaručí kvalitní kontakt na městských površích.

Nabídka časopis+boty je určena pouze pro osoby s doručovací adresou v ČR a platí do vyčerpání zásob. Pokud budete chtít získat v rámci předplatného i aktuálně prodávané číslo (68), uveďte prosím v poznámce v online objednávce.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 30.11.2018 08:22:33

Běžecké boty Craft za tři tisíce a ještě k tomu čtení na pět let? Jedině nyní s Běhej! Vybrali jsme pro Vás noblesní vánoční dárek pro vás či běhající příbuzné a známé – objednávejte na https://www.behej.com/…s/predplatne, vložte kód CRF300802.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.