Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

ADIDAS PULSEBOOST HD: Příjemná záležitost pro milovníky silničních objemů

ADIDAS PULSEBOOST HD: Příjemná záležitost pro milovníky silničních objemů
foto: adidas

Radek Narovec | 28.08.2019 | přečteno: 5357×

Tlumící technologie Boost HD v mezipodešvi, přilnavá vrstva Continental Adaptive Traxion v podešvi a nový flexibilní svršek Adapt Knit. To jsou základní prvky nového modelu adidas PulseBoost HD určeného především městským běžcům hledajícím trefený poměr hbitosti a tlumení. Je to typ boty, ke které si snadno vytvoříte citový vztah.

adidas v tomto modelu zlepšil stabilitu, takže se na rozdíl od předešlých bot s tkaným svrškem „přišitým“ na mezipodešev Boost nebudete cítit „plavmo“ v momentech, kdy potřebujete mít cit pro terén, nebo náhle změnit směr či tempo. Současně si ale bota podržela příjemný došlap a vhodnou míru tlumení, což oceníte hlavně při objemovém tréninku.

Bota je určena jednoznačně na silnici, i když se v ní dá vběhnout i na rovné zpěvněné cesty. Na fartlek v terénu si ji ovšem raději neberte. Výrobce potěší zejména ty, kteří došlapují na střed až přední část chodidla. Pokud v únavě padáte na patu nebo jste vyslovení pataři, budete cítit jistý diskomfort a i zkrácená achilovka může při extrémně dlouhém běhu hlásit mírné přetížení. Prostě je to bota primárně na kratší až středně dlouhé běhy, ani superrychlé, ani superpomalé. Ne že by je nezvládla, ale svou univerzální je ideální spíše pro výklus a pokojný objemový trénink.

Nabízí se ve dvou barevných variantách – světle šedá pro ženy, černá pro muže. Pokud muži máte úzkou nohu a preferujete raději světlejší model, nic se nestane, pokud sáhnete po dámském modelu. A naopak.

Ve tkaném svršku můžete běhat naboso i v tenké ponožce, bota se dobře nazouvá, a byť nemáte utažený pocit, chodidlo v ní neplave. Problémem může být jen horko v letních měsících, či hluboké louže, v nichž PulseBoost bohužel zafunguje jako savý papír a následně poměrně dlouho vysychá.

Milovníky zajímavostí naopak potěší vychytávka v podobě QR kódu na jazyku boty, jehož naskenováním získáte speciální playlist na hudebním portále Spotify.

Plusy:

(+) příjemná bota pro kratší a středně dlouhé běhy

(+) ideálně trefený poměr mezi tlumením a hbitostí

Minusy:

(-) není ideální pro došlap přes patu

(-) svršek špatně schne

Celkové hodnocení: 92%

Cena: 3699 Kč

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 28.08.2019 19:55:33

Tlumící technologie Boost HD v mezipodešvi, přilnavá vrstva Continental Adaptive Traxion v podešvi a nový flexibilní svršek Adapt Knit. To jsou základní prvky nového modelu adidas PulseBoost HD určeného především městským běžcům hledajícím trefený poměr hbitosti a tlumení. Je to typ boty, ke které si snadno vytvoříte citový vztah.
Odkaz na článek

avatar

Bratislava

Brutto muž 05.12.2019 08:45:33

Mozno by nebolo od veci aj podotknut, ze sa jedna o boty urcene bezcom s nadmernou pronaciou.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.