Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Ceny chytrých hodinek Honor Watch spadly na minimum

Ceny chytrých hodinek Honor Watch spadly na minimum
foto: Honor

Mobil Pohotovost | 31.03.2021 | přečteno: 5168×

Chytré hodinky Honor patří mezi ty nejzajímavější kousky na trhu, co se poměru cena/výkon týká. Pokud i vy jste po nich pokukovali, máte nyní ideální příležitost k výhodné koupi. Nejnovější modely Honor Watch jsou totiž tento týden výrazně zlevněné a jejich cena je až o dva tisíce nižší.

Chytré hodinky Honor Watch GS Pro nabídnou prakticky všechny důležité funkce a přitom aktuálně stojí jen 4 490 Kč (dříve 6 490 korun). Jsou ideální pro aktivní uživatele, a to i díky odolné konstrukci, která splňuje 14 testů vojenského standardu a hodinky tak odolají extrémním podmínkám.

Nechybí jim ale ani všechny důležité senzory, kdy kromě nepřetržitého snímání srdečního tepu umí také monitorovat spánku nebo měřit hladinu kyslíku v krvi.

Nejlepší vlastností u Watch GS Pro je ale výdrž – hodinky zvládnou na jedno nabití až 25 dní provozu. Disponují také barometrem, GLONASS a vysoce přesnou GPS se speciální funkcí Route Back. Jsou vybaveny reproduktorem i mikrofonem, takže skrze ně můžete telefonovat.

Druhým zástupcem jsou pak Honor Watch ES, které bychom spíše než za hodinky mohli považovat za chytrý náramek na steroidech. Designem totiž skutečně vypadá jako fitness tracker, ale disponuje 1,64“ AMOLED displejem a nabízí velmi slušnou výbavu.

Nechybí mu tak schopnost měřit 95 různých pohybových aktivit, automatická detekce cvičení, nepřetržité snímání tepu, monitoring spánku či stresu, desetidenní výdrž a dokonce ani funkce pro sledování hladiny kyslíku v krvi, což je u takto levných smartwatch většinou rarita. Honor Watch ES momentálně vychází jen na 1 790 Kč (dříve 2 490 korun).

Chytré hodinky Honor Watch zakoupíte přímo zde

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 31.03.2021 08:59:29

Chytré hodinky Honor patří mezi ty nejzajímavější kousky na trhu, co se poměru cena/výkon týká. Pokud i vy jste po nich pokukovali, máte nyní ideální příležitost k výhodné koupi. Nejnovější modely Honor Watch jsou totiž tento týden výrazně zlevněné a jejich cena je až o dva tisíce nižší.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.