Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Když zrovna neběháte... Jak skvěle sladit výběr kabelky a bot?

Když zrovna neběháte... Jak skvěle sladit výběr kabelky a bot?
foto: Pexels

komerční prezentace | 25.11.2021 | přečteno: 1506×

Už dávno neplatí, že běžkyně nemá šanci výběru, pokud chtějí při sportu vypadat elegantně a barevně i stylově sladěné. Dá se něco ze sportovního stylu přenést i do volnočasového outfitu? A existují třeba kabelky, které by šly nakombinovat se sportovní obuví?

Najít si svůj vlastní styl je pro mnoho žen těžké. Obtíže nastávají, zejména když opravdu chcete vypadat bezchybně a zároveň nosit oblečení, které neomezuje v pohybu a je pohodlné. Koupit značkové oblečení nemusí být obtížné, ani nemusí být drahé. Stačí se zaměřit na správný výběr. Answear.cz https://answear.cz/…lnky/kabelky nabízí perfektní řešení pro starší i mladší ženy, takže sladění nejlepších řešení s vašimi preferencemi, příležitostmi a postavou není vůbec problematické. Vybírejte ze značek jako jsou Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Adidas, Medicine, Puma či Guess nebo Mango. Toto značkové oblečení dámské snadno skloubíte se svým vkusem.

Oblečení vybírejte skutečně pečlivě. Oděvy z látek s přídavkem streče nebo lycry získávají flexibilitu a snáze se přizpůsobují postavě, například praktické legíny. Obsah syntetických látek by však neměl překročit pět procent. Věnujte také pozornost struktuře tkanin. Dobře padne pouze oblečení, které odpovídá vašemu typu těla. Máte-li například široké boky, zvolte šaty a sukně, které jsou v pase přizpůsobené a rozšířené směrem dolů.

Kozačky, nebo kotníkové boty?

Pokud naopak nepatříte mezi fanynky sportovních svršků a bot v době mimo sport, zkuste třeba sáhnout po kozačkách a kotníkových botách https://answear.cz/…-a-kotnikove. Chodidla budete mít více chráněná i ve chvílích, kdy nejsou zahřátá sportem.

A kabelky a kabely? Do práce se hodí spíše neutrální dámská kabelka, na ven pak větší taška přes rameno. Pokud raději volíte sportovní tašky, máte na vybranou mezi těmi přes rameno, nebo jako batoh. Nebojte se být odvážná, dnešní sportovní boty jsou designem k nerozeznání od těch pro volný čas. i výběr kabelek je pak mnohem širší.

Nezáleží na tom, jestli jste čerstvě vdaná, mladá svobodná singl nebo máma po čtyřicítce. Často si vybíráme kabelky špatně, ať už co se týče velikosti, materiálu nebo vzhledu. První věcí, kterou bychom měli při výběru dámské kabelky kožené věnovat pozornost, je typ, nebo jednoduše řečeno – k čemu ji skutečně použijeme. Klasické dámské kabelky kožené jsou nejčastěji vyráběny z přírodní nebo ekologické kůže. Klasické modely se vyznačují středními rozměry, nejsou příliš velké, ale umožňují vám zabalit všechny položky, které potřebujete. Tento typ dámské kabelky je obvykle také univerzální, pokud jde o nošení – modely jsou obvykle vybaveny držadly pro nošení v ruce a odnímatelným nastavitelným ramenním popruhem. Lze je nosit do práce a na večer ven s přáteli.

Hodně závisí na velikosti, tvaru a účelu nošení kabelky. Proto má každá z nás ve svém šatníku alespoň pár modelů tohoto typu doplňku. Jeden je do práce, jeden na nákupy, další na návštěvu přátel, do města a další na večerní párty k třpytivým šatům. Měli bychom také pamatovat na to, že kabelky by měly stylově a barevně ladit se zbytkem outfitu a s botami. Žena je proměnná a její kabelky jsou toho nejlepším důkazem. Právě kvůli této vysoké poptávce je dámská kabelka skvělým dárkem k Vánocům, narozeninám, svátku, nebo jen tak, bez příležitosti.

Perfektní dámská kabelka není jen ta, do které se vejdou všechny potřebné dámské cetky, ale neruší proporce postavy a stylisticky odpovídá oblečení a příležitosti. V obchodech máme obrovský výběr dámských kabelek. Liší se velikostí, tvarem, použitými materiály a funkčností. Každá dámská kabelka se skládá z hlavní přihrádky, do které můžete vložit nejdůležitější prvky, jako je zrcátko, hygienické výrobky, hřeben nebo diář. A samozřejmě i váš oblíbený sportovní časopis či sporttester na odpolední výběh. Lze využít i boční kapsy na telefon, dokumenty nebo klíče. Typickým zástupcem jsou kabelky Desigual, Calvin Klein a Guess Jeans.

Co když nechcete kabelku?

Hledáte pohodlné, krásné a originální řešení? Zvolte tašku přes rameno. V závislosti na modelech mohou tašky pro dívky jít v různých stylech: hippie, romantické a samozřejmě casual. Většina tašek přes rameno je vyrobena z kůže. Tento materiál je praktický a trvanlivý. Je však nemožné opustit bez pozornosti tašky vyrobené z tkaniny. Jsou originální a jsou schopny přinést rozmanitost a doladit outfit.

Prostě ANSWEAR.cz představuje nákupy bez limitů! V nabídce najdete oblečení, obuv a doplňky od více než 350 světoznámých značek, které dohromady zahrnují 90 000 produktů. Mezi ně patří oblíbené značky (Mango, Vero Moda), sportovní značky (Adidas, Nike, New Balance), kultovní džínové značky (Levi's, Lee, Wrangler) a také známé prémiové značky (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

Answear.cz působí na trhu od roku 2014. Máme zastoupení nejen na České republice, ale i v 7 zemích střední a východní Evropy: v Polsku, Slovensku, Maďarsku, na Ukrajině, v Rumunsku, Řecku a Bulharsku. Neustále se rozvíjíme a nezpomalujeme! Naší výhodou je bezproblémové a okamžité doručení (již za 24 hodin) a bezplatné vrácení. Díky různým možnostem doručení a bezpečným způsobem platby si online nakupování oblíbíte a účast v programu Answear Club vám přinese nové výhody.