Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

WANTED: Miluješ cvrkot kolem pořádání závodů a komunikaci?

WANTED: Miluješ cvrkot kolem pořádání závodů a komunikaci?
foto: Leonardo.ai

behej.com | 05.11.2023 | přečteno: 2083×

Možná hledáme právě tebe! Rozvíjíme bookovací aplikaci Actigo pro milovníky závodů a jejich pořadatele. Náš startupový tým nyní chceme posílit o člověka, který bude umět komunikovat s pořadateli běžeckých závodů, pečovat o ně a vytvářet jim nabídky služeb na míru. Práce z domova na částečný úvazek s flexibilní pracovní dobou pod dohledem velezkušeného sales matadora, která může rychle přerůst v dobrodružnou jízdu i za hranice Česka!

Pro naši aplikaci Actigo, kam překlápíme nesmírně populární termínovku, budeš sbírat a aktualizovat data o pořadatelích, tedy ověřovat kontakty, komunikovat s pořadateli, spoluvytvářet nové databáze. Je nám jedno, odkud jsi. Komunikujeme převážně online. Sem tam se sejdeme osobně v Praze. Problém by byl, kdybys odpovídal/a na maily jednou za týden. To by drhlo! Smysl pro řád a pořádek je nutností, navíc svět počítačů a displejů je krapet krutý pro ty, kteří nerozeznají desetinnou tečku od čárky.

Spolupracoval/a bys s obchodníky, redaktory, správcem běžeckých tabulek, případně i programátory. Ale neboj, snažíme se všichni mluvit srozumitelným jazykem a vzájemně si pomáhat. Navíc tvou doménou by byl svět závodů, termínů a vůbec informací kolem. Pokud zvládneš dát dohromady aspoň krátkou informaci pro web, bomba! Body navíc!

Časová náročnost není velká, ale pokud pracovat chceš, fakt ti bránit nebudem. Jen upozorňujeme, že tato pozice není v tuto chvíli paušálně honorována a je vhodná spíše pro šikovné a energické veterány, které děsí přemíra volného času a případná samota a odstrčení od práce, kterou mají rádi.

Pokud ale sám/sama ráda chodíš na závody (včetně zahraničních), můžeš na ně získat startovné zdarma. Klidně stokrát do roka! K tomu od nás dobré boty na běhání dle vlastního výběru. A pokud budeš chtít, i lepší sporttester, než má pán na obrázku… Přivydělat si můžeš i procenty z dohodnutých placených propagací, mohou to být klidně tisíce korun měsíčně. To také potěší, ne?

Hřát tě bude navíc pocit, že pomáháš v nelehké době nadšeným leč těžce zkoušeným pořadatelům, protože víš, že Česko je světovou velmocí v pořádání závodů (v přepočtu na počet obyvatel), což ale znamená, že závodům je třeba pomáhat s propagací, marketingem a vůbec s nalezením spokojených účastníků v co největším počtu.

Naprosto zásadní podmínkou je tedy znalost závodního a pořadatelského prostředí, dodavatelů a časoměřičů a vůbec lidí kolem, tvou silnou stránkou je komunikativnost, máš obchodního ducha a netrpíš strachem z odmítnutí. Samozřejmostí je práce s počítačem, sdílenými dokumenty a vůbec online prostředí. Výhodou je angličtina.

Co budeš dělat:

  • aktualizovat kontakty pořadatelů z naší databáze
  • doplňovat další informace
  • telefonovat na vybrané kontakty z databáze
  • vyhledávat nové pořadatele
  • doplňovat informace do profilu potřeb pořadatelů
  • připravovat nabídky
  • vyjednávat obchodních podmínky

Tak co, zaujalo tě to? Napiš na radek@behej.com.