Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Suunto se stává oficiálním partnerem UTMB World Series

Suunto se stává oficiálním partnerem UTMB World Series
foto: Suunto

komerční prezentace | 15.02.2024 | přečteno: 3550×

Suunto a UTMB World Series spojily své síly, aby běžcům pomohly orientovat se na trasách a dosáhnout svých cílů. Společná vášeň pro sport a pohyb v přírodě, UTMB® World Series a značka Suunto, známá svými uznávanými multisportovními GPS hodinkami a tréninkovými nástroji, oznámily globální partnerství, díky kterému obě společnosti společně přispějí k pozitivnímu rozvoji trailového běhu a pomohou jednotlivým běžcům dosáhnout svých cílů.

Společnost Suunto podporuje dobrodruhy již od roku 1936 a trailovému běhu se věnuje od jeho počátku. Její působení v tomto sportu obohacuje početný tým elitních běžců, včetně vítězů UTMB Mont Blanc: Courtney Dauwalter, Francois D'Haene a Pau Capell. Hodinky Suunto se vyznačují oceňovaným designem, špičkovou výdrží baterie, spolehlivostí a cílenými funkcemi pro trénink a závody.

Firma Suunto jakožto oficiální GPS hodinky a technický partner světové série UTMB bude podporovat běžce při navigaci na trasách a dosahování jejich cílů na 41 závodech světové série UTMB tím, že přináší své znalosti a zkušenosti se sportovními GPS hodinkami. Sportovci vybavení hodinkami Suunto Vertical nebo Suunto Race si mohou stáhnout intuitivní GPS mapy ve třech různých mapových stylech se zvýrazněnými důležitými orientačními body, vrstevnicemi, vodou, cestami a různými druhy terénu. Mapy jsou k dispozici pro každý závod světové série UTMB, ať už běžíte 100K CCC® (Courmayeur-Champex-Chamonix) v evropských Alpách, 50K Kodiak Ultra Marathons by UTMB v Kalifornii, 100M Black River Peak závod v polích cukrové třtiny na Mauritius by UTMB… nebo jakýkoli jiný závod této série.

„Jsme rádi, že můžeme spojit síly se společností Suunto, která má více než 80 let zkušeností s vytvářením produktů, na které se běžci mohou spolehnout i v těch nejextrémnějších podmínkách. Díky tomu, že se Suunto stane technickým partnerem světové série UTMB, umožníme běžcům prožít dobrodružství, které s nimi zůstane navždy, a pomůžeme jim udělat první krok a pokračovat dále,“ říká Frédéric Lénart, CEO skupiny UTMB.

„Pevně věříme, že vzájemná spolupráce umožňuje společnostem, komunitě i jednotlivcům rozvíjet se. Spolupráce podporuje budování vztahů, inovace a efektivní řešení problémů. Je nám ctí být partnerem světové série UTMB a navázat spojení se všemi účastníky běhu. Společně chceme přispět k pozitivnímu rozvoji trailového běhu a pomoci jednotlivým běžcům dosáhnout jejich cílů,“ dodává Hannu Korpivaara, Brand and Marketing Director společnosti Suunto.

Světová série UTMB 2024 začíná tento měsíc závodem Tarawera Ultra-Trail New Zealand by UTMB ve dnech 17.-18. února. Tento úvodní závod roku přivítá trailové běžce všech výkonností a slibuje nezapomenutelné okamžiky v nejúžasnější scenérii Rotorua.

UTMB® World Series je největší světový seriál trailových běhů, který spojuje největší hvězdy tohoto sportu a vášnivé běžce v těch nejlepších, předních mezinárodních závodech na těch nejúžasnějších místech. Světová série UTMB® World Series, která je postavena na vášni pro hory a jejímž jádrem je trvalá udržitelnost, dává všem trailovým běžcům příležitost zažít dobrodružství UTMB® po celém světě, přičemž akce se konají v Asii, Oceánii, Evropě, Africe a Americe. Je to jediné místo, kde mohou běžci začít svou pouť až na Dacia UTMB® Mont-Blanc ve Francii, kde se bude konat prestižní finále UTMB® World Series. Okruh UTMB World Series, který byl představen v květnu 2021 díky spolupráci společností UTMB Group a The IRONMAN Group, sdružuje řadu nejlepších mezinárodních trailových běžeckých závodů na světě. Více informací naleznete na https://utmb.world/.

Od založení závodu Dacia UTMB® Mont-Blanc v roce 2003 skupinou nadšených přátel je UTMB Group hnací silou rozvoje trailového běhu. Dacia UTMB® Mont-Blanc je vrcholnou sportovní akcí a každý rok si své místo na startu zaslouží 10 000 běžců. Skupina UTMB Group je také průkopníkem technologie LiveTrail®, inovativní digitální služby, která podporuje řízení vytrvalostních závodů. Společnost UTMB®, které si váží statisíce sportovců, se stala globální, prémiovou a přední značkou. V květnu 2021 skupina UTMB Group ve spolupráci s The IRONMAN Group zahájila světovou sérii UTMB® World Series, která nyní probíhá druhým rokem a která sdružuje mnoho nejlepších mezinárodních závodů na světě, aby poskytla exkluzivní přístup k vrcholnému závodu tohoto sportu, Dacia UTMB® Mont-Blanc. Světová série UTMB® je postavena na základních principech Dacia UTMB® Mont-Blanc: překonávání sebe sama, fair-play, respekt k lidem a životnímu prostředí a solidarita. Více informací najdete na https://utmb.world/.

O společnosti Suunto: Symbolizujeme dobrodružství. Novátorství je v naší DNA od roku 1936, kdy finský orientační běžec Tuomas Vohlonen vynalezl přesnější a spolehlivější kompas. Dnes je Suunto na špici v oblasti designu a inovací sportovních hodinek, potápěčských počítačů, kompasů a digitálních služeb, které používají dobrodruzi a sportovci po celém světě.

Od roku 2022 provádíme u našich nových modelů hodinek vyhodnocování jejich životního cyklu (LCA – Life Cycle Assessments), abychom zjistili jejich dopad na životní prostředí a abychom mohli zdokonalovat naše pracovní postupy. Zbývající emise kompenzujeme pomocí metody Verified Carbon Units.

Jsme hrdí na to, že výrobky Suunto jsou nejen odolné, ale mají také každodenní estetičnost, která odráží naši severskou identitu. Sídlo společnosti Suunto a vlastní továrna se nacházejí ve finském městě Vantaa.

Více informací naleznete na adrese www.suunto.com.

Advertisement

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 15.02.2024 11:07:18

Suunto a UTMB World Series spojily své síly, aby běžcům pomohly orientovat se na trasách a dosáhnout svých cílů. Společná vášeň pro sport a pohyb v přírodě, UTMB® World Series a značka Suunto, známá svými uznávanými multisportovními GPS hodinkami a tréninkovými nástroji, oznámily globální partnerství, díky kterému obě společnosti společně přispějí k pozitivnímu rozvoji trailového běhu a pomohou jednotlivým běžcům dosáhnout svých cílů. ZAPOJ SE DO SOUTĚŽE A VYHRAJ SLUCHÁTKA SUUNTO SONIC />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.