Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Jsi běhající vývojář a fanda tohoto webu? Ozvi se nám!

Jsi běhající vývojář a fanda tohoto webu? Ozvi se nám!

Radek Narovec | 29.02.2024 | přečteno: 669×

Pozor, třeba hledáme právě tebe! Potřebujeme na občasnou výpomoc správce webu (PHP aplikace na Zend1 frameworku, MySQL databáze), ale hlavně – spoluvývojáře věcí nových na mnohem modernějších základech. Máš vztah a/nebo sympatie k běhání, najdeš chvilku na opravu některých z porouchaných funkcionalit a hlavně – chceš se realizovat ve vývoji něčeho perspektivního a pro lidi prospěšného?

Jsme parta, která má za sebou skoro 20 let správy tohoto webu. Ten má své za sebou a potřebujeme ho celý zgruntu překopat. To určitě vidíš a cítíš sám (sama). Vidíme šanci v tom, co dnešní technologický pokrok přináší. Vzniká sociální apka Actigo, kterou chceme sbratřit se „starým“ contentovým světem a následně vykročit ven za hranice Česka.

Jsme startup. Ty občas peníze mají a občas je třeba si poradit bez nich, než zase budou. Umíme zdolat překážky a jdeme si za vizí a máme víru v to, že peníze dokážeme i vydělat, nejen spálit ty od investorů.

Poradíš si se zadáním, které vlastně ani není zadání, spíše myšlenka a je třeba uplatnit selský rozum a mít znalost či aspoň vizi vhodného řešení. Prostě nečekáš, že ti budeme servírovat úkoly a podúkoly jako v klasickém vývojářském korporátu. Nebudeš na vše sám (sama), budeš mít podporu od dosavadního šéfa vývoje a CTO, který současně maká na jiných projektech.

Nehledáme rychlozáskok, ale naopak někoho, komu se líbí představa, že je součástí budování něčeho, co přesahuje Česko, dělá něco prospěšného pro lidi (sport, pohyb, zdraví, spokojenost), má vliv na rozhodování, klidně i časem podíl ve firmě.

Jsme časově flexibilní, nehrotíme to, primárně jdeme jako v maratonu krok za krokem k cíli a respektujeme prostředí a možnosti. Nehledáme nyní lidi na fulltime, spíš někoho, kdo chce u toho být a věří v budoucnost. Následně by s chutí skočil do projektu i fulltime, jakmile by se rozjel, začal generovat finance a přišel čas opět nabrat peníze od investorů a roztáhnout křídla.

Nemusíš mít maraton pod tři, ale máš obecně pozitivní vztah k běhu či kolům, znáš lehce prostředí eventů, chápeš, že řada pořadatelů jsou starší ročníky a je třeba je brát a dělat služby i pro ně. Oceníš, když budeš i součástí týmu produktových testerů. Také nabídka volňásků na závody je něčím, co budeš vnímat jako příjemný benefit a nepracovní motivaci.

Tvůj věk? Je nám to asi jedno, rozhoduje otevřená mysl, absorpce nových trendů a celková hravost. Tvá vize života zapadá do té naší, kdy chceme mít v balancu práci a pracovní cíle s rodinným životem a zdravím. Sdílíme společné hodnoty slušnosti, přátelskosti a ochoty si navzájem pomáhat a podržet se, když je to zapotřebí.

Určitě se bavíme o remote jobu, ale sem tam se rádi uvidíme osobně, ideálně v Praze. SK rezidence je samozřejmě také možností.

Když se ozveš, moc nám pomůžeš, potažmo i všem věrným návštěvníkům tohoto webu a apky Actigo! Piš prosím na redakce@behej.com. Čekáme na tebe!