Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nightlife s Triexpertem - večerní tréninky v Praze

Nightlife s Triexpertem - večerní tréninky v Praze
foto: Triexpert

behej.com | 13.10.2008 | přečteno: 3850×

Ve dne pracujeme, večer žijeme! Máte přes den spoustu povinností a myšlenka, že byste si zašli do fítka nebo vyrazili na kolo, nepřipadá v úvahu? Chtěli byste dělat něco pro svou fyzičku, ale samotným se vám do toho nechce?


Po celodenním stresu potřebujeme všichni na chvíli vypnout, vyčistit hlavu a koncentrovat se jen sami na sebe. Připravili jsme pro vás večerní běžecké tréninky – Nightlife běhy s Triexpertem.

Tři trenéři, tři lokality a všichni společně na cestě za lepší fyzičkou. Tréninky jsou sestaveny tak, aby s námi mohl běhat každý, začátečník i zkušený běžec.

Pojďme si společně zaběhat a s dobrým pocitem sledovat společné pokroky. Ti z vás, kdo mají pevnou vůli a chuť udělat něco sami pro sebe, dostanou od nás po pěti absolvovaných trénincích kšiltovku Brooks Nightlife.

Začíná se 3. listopadu na Žižkově (sraz na prodejně Triexpert v Táboritské 5), další možnost je o den později v Podolí (Podolská 42) a třetí trénink je naplánován na 6. listopadu ve Stromovce u Šlechtovky. Všechny srazy mají shodný čas 19:30. 

Ve stejné kalendářní dny se pojede vždy třikrát týdně dále. Podrobný kalendář je na stránkách Triexpertu