Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Víkendovým hitem je také Podzimní sedmička v Brně

Víkendovým hitem je také Podzimní sedmička v Brně
foto: Martin Symon

Daniela Havránková | 10.11.2011 | přečteno: 3859×

Přemýšlíte, kde se o víkendu postavit na trať? Pokud vám z povrchů sedí silnice, vyrazte do Brna na Mizuno podzimní sedmičku. Hledáte-li kros, patrně zamíříte na nedělní Velkou kunratickou. A nebo si vyberte nějaký jiný, menší závod?

V sobotu se koná v areálu BVV Brno v rámci veletrhu Sport Life Mizuno podzimní sedmička. Startuje se poblíž brány veletrhů a očekává se vysoká účast – k 9. listopadu bylo předem přihlášeno již 550 závodníků. Závodem vrcholí Mizuno Running Cup, který po šesti dílech vede Jan Herda a Karla Mališová. Součástí akce je i lidový běh na 2 kilometry.

V Hořovicích (okres Beroun) se poběží Podzimní běh Dražovkou. Slibuje kros na 8 kilometrů v členitém terénu po lesních cestách. K prezentaci přijďte do místního střediska volného času Domeček.

Klub orientačních běžců Krnov pořádá Kros krnovských běžců v délce 15 kilometrů. Z povrchů čekejte asfalt a travnaté a kamenité cesty. Připraveny budou i kratší závody pro mládežnické kategorie.

Náročný terénní Běh dlouhými záhony na 11,3 kilometru organizuje TJ Maratonstav Úpice. Na závodníky čeká malá změna tratí, poběží se dva nové okruhy v lesoparku se startem a cílem v Úpici u základní školy na Lánech. Odpoledne po závodě budou vyhlášeni vítězové letošního Českého poháru v běhu do vrchu. Zajištěn je i kulturní program v podobě bálu.

V sobotu se také rozjede seriál Chebská běžecká zima u výstaviště pod Chebským hradem. Podnik se skládá ze čtyř krátkých běhů konaných jednou za měsíc, zahájí ho silniční běh na 2 200 metrů.

Neděle je vyhrazena krosové mega akci Velká kunratická, na kterou jsme již zvali v samostatném článku. Účast na ní vám zajistí body do žebříčku behej.com.

Závod na deset kilometrů představuje pro tento víkend Žandovská desítka (okres Česká Lípa). Trať dospělých vede první a poslední dva kilometry po silnici, zbytek natočíte po lesních cestách v mírně členitém terénu.

Ve Slatiňanech se odehraje pravidelná akce Malá cena Monaka, náročný desetikilometrový kros se stoupáním 200 metrů. Můžete zkusit i kratší variantu na 3,6 kilometru.

V Ostrově (okres Karlovy Vary) se v zámeckém parku běžci sejdou na Běh 17. listopadu. Rovinatá trať se vine po cestách s převážně pískovým a hlinitým povrchem. Pořadatelé žádají o zasílání přihlášek předem formou e-mailu.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 10.11.2011 11:30:52

Přemýšlíte, kde se o víkendu postavit na trať? Pokud vám z povrchů sedí silnice, vyrazte do Brna na Mizuno podzimní sedmičku. Hledáte-li kros, patrně zamíříte na nedělní Velkou kunratickou. A nebo si vyberte nějaký jiný menší závod.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.