Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zahřejte se během. Co nabízí závodní víkend?

Zahřejte se během. Co nabízí závodní víkend?
foto: Radek Leszczynski

Daniela Havránková | 06.02.2012 | přečteno: 3531×

Nadcházející víkend čekáme silné mrazy. Pokud vás nezláká čerstvá sněhová nabídka, zahřejte se během v některém z běžeckých závodů. Do Kladna vyrazte na Svatojánský běh, v Olomouci se chystá mužská desítka a ženská pětka. Původně avizovaná Městská desítka v Chotěboři byla zrušena.

Středočeský kraj

V sobotu se poběží po silnici a na zpevněných cestách od SOU Kladno Dubí Svatojánský běh na 7,5 kilometru. Závod pořádá Maratón klub Kladno a je součástí Poháru běžců Kladenska a Rakovnicka.

Plzeňský kraj

Ve Stříbře se uskuteční Ganajova Stezka – Běh městským parkem v délce 5,4 kilometru. Jeho členitá trať vede většinou po upravených parkových cestách a chodnících. Startuje se na Stadionu Baník Stříbro v deset hodin.

Olomoucký kraj

25. ročník Běhu na Posluchov nabízí desítku pro muže a pětku pro ženy. Organizuje SK Haná Orienteering od ZŠ Svatý Kopeček. Akce spadá do Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje.

Karlovarský kraj

V neděli pokračuje Chebská běžecká zima čtvrtým závodem s hlavní tratí na 8 100 metrů. Pro děti, mládežníky a příchozí budou připraveny tratě kratší.

Ústecký kraj

Dalším dílem Zimního běžeckého poháru bude Běh lesoparkem v Kadani, letos se koná jubilejní 10. ročník. Asfaltový okruh v lesoparku s minimálním převýšením je dlouhý 2 500 metrů a v hlavním závodě se běží dvakrát. Akce se koná v lesoparku za Kauflandem.

Kde můžete fandit

V hale Otakara Jandery v pražské Stromovce bude probíhat od pátku do neděle halové mistrovství České republiky ve vícebojích a v chůzi. V Novém Městě na Moravě se pojede Světový pohár – Zlatá lyže. Závodníky čeká klasicky 15 a 30 kilometrů s hromadnými starty, v neděli se utkají štafety.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 09.02.2012 12:32:29

Nadcházející víkend čekáme silné mrazy. Pokud vás nezláká čerstvá sněhová nabídka, zahřejte se během v některém z běžeckých závodů. Do Kladna vyrazte na Svatojánský běh, v Olomouci se chystá mužská desítka a ženská pětka.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.