Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nominujte behej.com na Křišťálovou lupu 2007

behej.com | 13.08.2007 | přečteno: 6832×

Server www.lupa.cz vyhlásil nominační kolo nového ročníku soutěže o webové projekty roku Křišťálová lupa 2007. Stránky behej.com loni bodovaly v kategorii Specializované zpravodajství, zopakují úspěch i letos? O tom rozhodnou hlasy vás, čtenářů a návštěvníků behej.com.

loňském hlasování – jen půl roku od spuštění – zabodoval server behej.com pátým místem v kategorii Specializovaného zpravodajství. Především díky vašim hlasům. Od té doby se počet návštěvníků webu zečtyřnásobil a počet registrovaných diskutujících ve fóru a pod články ztrojnásobil na téměř 1500 příznivců běhu. 

Projeví se to i na letošních výsledcích ankety?

V prvním kole hlasování rozhodnete svými hlasy o nominaci behej.com do užšího kola výběru. Nabízí se několik kategorií, kromě Specializovaného zpravodajství je to Komunitní projekt, nominovat můžete váš oblíbený blog a pokud si to zasloužíme, dejte nám hlas i do nejprestižnější kategorie Projekt roku.

Nominovat lze do 9. září, poté bude pauza na zvolení webů do užšího kola, které začne 24. září.

V každém případě nám bude ctí jakkoliv projevená důvěra, která v konečném důsledku přitáhne na behej.com nové návštěvníky a kdo ví, třeba i část z nich propadne běhu jako my všichni.


HLASUJTE PRO BEHEJ.COM