Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyhrajte sportovní podkolenky ROYAL BAY Thermo

SOUTĚŽ: Vyhrajte sportovní podkolenky ROYAL BAY Thermo
foto: Royal Bay

komerční prezentace | 13.11.2013 | přečteno: 10039×

Neodkládejte své oblíbené kompresky ani v zimě a vyběhněte ve zbrusu nových kompresních podkolenkách ROYAL BAY Thermo, díky kterým se budete cítit jako v bavlnce i v nižších (pod)zimních teplotách. ROYAL BAY Thermo jsou dostupné ve třech barevných variantách a doplňují tak v současné době na trhu nabízené produkty řady ROYAL BAY Classic, ROYAL BAY Neon a ROYAL BAY Relax.

I naše nové kompresní podkolenky ROYL BAY Thermo se vyznačují odstupňovanou, sportovní kompresí. Jsou vyrobeny z funkčního materiálu Thermolite, kterým jsou zateplené zimě nejčastěji vystavované částí nohou – palce, paty, kotníky a holeně. Krom termoregulace zabezpečuje Thermolite i odvod vlhkosti od těla. Samozřejmostí je rozlišení podkolenky pro pravou a levou nohu a u každé velikosti chodidla také možnost výběru ze dvou obvodů lýtka.

Stejně jako u ostatních řad ROYAL BAY dochází i u podkolenek Thermo při běhu k permanentní masáži chodidel pomocí vypleteného vzoru pneumatiky. Podkolenky Thermo jsou vyráběny s antimikrobiální úpravou Sanitized Silver a úpravou Deosoft, které pomáhají odvodu vlhkosti od těla a zabraňují vzniku nepříjemných pachů.

Neváhejte a soutěžte spolu se značkou sportovních kompresních produktů ROAYL BAY o tři páry těchto podkolenek a zahřejte své nohy při zimních trénincích.

Více informací o produktech: www.royalbay.eu

Soutěžní otázka:

Ve které barvě se nevyrábí nové zimní podkolenky ROAYL BAY Thermo®?

  1. v šedé
  2. v modré
  3. ve fialové

Své odpovědi zasílejte na adresu: info@royalbay.eu s předmětem ROYAL BAY soutěž.

Odpověď naleznete na našem webu www.royalbay.eu.

ZE SPRÁVNÝCH DOŠLÝCH ODPOVĚDÍ URČÍ FIRMA ARIES TŘI VÝHERCE PŘEDEM DANÝM VZORCEM. TŘI OBDRŽÍ KOMPRESNÍ PODKOLENKY ŘADY ROYAL BAY THERMO. SOUTĚŽ TRVÁ 14 DNÍ OD JEJÍ PUBLIKACE. PO JEJÍM SKONČENÍ BUDOU VÝHERCI KONTAKTOVÁNI SPOLEČNOSTÍ ARIES OHLEDNĚ VELIKOSTÍ. ODESLÁNÍM ODPOVĚDI DO SOUTĚŽE ÚČASTNÍK SOUHLASÍ SE ZPRACOVÁNÍM SVÉ EMAILOVÉ ADRESY PRO NÁSLEDNÉ ZASÍLÁNÍ KOMERČNÍCH SDĚLENÍ ZNAČKY ROYAL BAY® (MAXIMÁLNĚ JEDNOU ZA MĚSÍC).

Vzorec pro určení výherců: Z došlých X správných platných odpovědí bude výhercem každý 1.-3. násobek čísla Y. Y je výsledek celočíselného dělení X číslem 3 se zbytkem. Platná je pouze první zaslaná odpověď každého účastníka.