Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vytrvalkyně Tereza Hrochová se připojuje k rodině atletů PUMA

Vytrvalkyně Tereza Hrochová se připojuje k rodině atletů PUMA
foto: Puma

komerční prezentace | 15.05.2024 | přečteno: 1877×

Globální sportovní značka PUMA se propojuje se čtrnáctinásobnou mistryní ČR Terezou Hrochovou. Tereza se tak jako hvězda vytrvalostního běhu připojuje do rodiny atletů PUMA vedle Moiry Stewartové nebo Kristiiny Mäki a společně s nimi bude využívat nejnovější technologie běžeckého světa. V obuvi PUMA bude česká olympionička z Tokia trhat nejen nové rekordy, ale postaví se v nich také na start Letních olympijských her v Paříži 2024.

Mladá všestranná běžkyně Tereza Hrochová sklízí jeden úspěch za druhým. Domácí tituly vlastní nejen z půlmaratonu, ale také z krosu nebo běhu do vrchu. V květnu 2021 se se svým maratonským debutem a časem 2:29:06 kvalifikovala na letní olympijské hry v Tokiu. V lednu tohoto roku si vybojovala další maratonský úspěch, kdy ve španělské Seville s časem 2:26:38 zaběhla olympijský limit a zajistila si tím účast na olympiádě v Paříži. Vylepšila si tak o téměř dvě a půl minuty svůj osobní rekord a zařadila se na 3. místo do českých historických tabulek.

Během své dlouhé historie stála PUMA za hvězdami atletiky z celého světa. V této tradici pokračuje dodnes. Podpora významných sportovců na cestě za jejich nejlepšími výkony se stala součástí DNA značky.

„Snažíme se být průkopníky nejen v oblasti inovací a designu sportovního vybavení, ale také podpory talentovaných sportovců. Jedním z našich hlavních cílů je provázet sportovce na cestě za jejich vysněnými rekordy. Proto máme radost, že můžeme do naší PUMA rodiny přivítat další nový talent, jakým je česká vytrvalkyně Tereza,“ říká Lucie Hložánková, Senior Marketing Manager značky PUMA.

Tereza Hrochová excelovala také na dubnovém pražském půlmaratonu, kde byla mezi Češkami první. Dalším velkým milníkem pro ni budou olympijské hry v létě, kdy se postaví na start v nových modelech tenisek PUMA Nitro.

„PUMA pro mě byla přirozenou volbou, protože tvoří zázemí pro výjimečnou komunitu špičkových atletů ze všech koutů světa. Jsem ráda, že mě PUMA podpoří v mojí kariérní dráze. Jsem si jistá, že mi na olympiádě v Paříži jejich běžecké boty přinesou štěstí,“ dodává Tereza Hrochová.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 16.05.2024 10:53:19

Globální sportovní značka PUMA se propojuje se čtrnáctinásobnou mistryní ČR Terezou Hrochovou. Tereza se tak jako hvězda vytrvalostního běhu připojuje do rodiny atletů PUMA vedle Moiry Stewartové nebo Kristiiny Mäki a společně s nimi bude využívat nejnovější technologie běžeckého světa. V obuvi PUMA bude česká olympionička z Tokia trhat nejen nové rekordy, ale postaví se v nich také na start Letních olympijských her v Paříži 2024.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.