Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Nakup bot v Triexpertu

Nakup bot v Triexpertu

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 07.04.2012 15:51:47

V patek pred PIM 1/2 marathonem jsem byla prvne koupit boty v prodejne Triexpert v Praze na Radlicke. Duvodem vyberu tohoto obchodu byly dobre recenze i umisteni se mezi TOP 3 obchody z lonskeho roku. Dobra recenze je dobra recenze a i ja vyrazila.

Patrim mezi ty, co kdyz se jim neco nelibi, tak to reknou nahlas. Ovsem na rozdil od rady jinych, umim to same, kdyz se mi neco libi. Navsteva obchodu mne nadchla.

V pravde netusim, jak se jmenoval pan , co se mi venoval. Provedl diagnostiku, nanosil boty dle mych pozadavku, probral strategii na pulmarathon na druhy den a nechal mne si tam hrat s nekolika typy bot vic jak hodinu. Zkousela jsem, vybirala a ty favoritky jsme brala na bezecky pas a zkousela je v ruznych rychlostech. Tato moznost mne zcela rozjarila a z obchodu jsme odchazela s pocitem, ze pro dnesek mam odtrenovano :-).

Pri zkouseni a pobihani v botech po obchode jsme sazela na cervene Adidas (tempovky) a Asics na obecku. Ovsem vzhledem k tomu, ze jsme jako favoritni vybrala vzdy dvoje a mohla zkouset ve skutecnem zatizeni a rychlosti, ma volba byla nakonec jina. Adidasy byly bile (u tempovek to vyhral Adidas na obe varianty moznosti) a pro obecku to misto Asics bylo Mizuno. Musim rici, ze vyzkouset, jaka je bota pocitove i ve vyssim tempu, da vyberu novy rozmer. Navic zkuseny a kvalifikovany personal.

Tudiz vsem tem, co tam jeste nebyli, vrele a 100% doporucuji. A ochotnemu „poradci“ moc dekuji. V tempovkach jsem odbehl druhy den 1/2 marathon a mela dojem, ze je nosim vecnost.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Praha

Celkem 8004,86 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:31 (2012)

Pavla T. žena 07.04.2012 21:39:58

Gratuluju k dobré zkušenosti a hlavně k nákupu bot, se kterými jsi spokojená. Možná jsi byla přesně ten zákazník, pro kterého je ten obchod dělaný. Já jsem si po mé první návštěvě v tomtéž obchodě řekla, že už tam příště nepůjdu. Stavila jsem se tam v únoru, že bych si koupila nějakou bundičku, protože jsem zatím běhala ve staré šusťákovce (běhám teprve krátce a nejsem zvyklá začínat nějakou aktivitu tím, že nakoupím drahé oblečení), a slečna prodavačka se mi poté, co jsem odmítla softshelku za 3500 Kc s tím, že bych chtěla něco levnějšího, přestala věnovat se slovy, že pro mě nic nemají. Vyšla jsem tedy aspoň nahoru omrknout boty, protože jsem věděla, že výhledově budu nějaké potřebovat, a prodavač mi na mou poznámku, že dnes mnozí běžci preferují minimalistickou obuv, ale že sama na to ještě nemám názor, jen bych nechtěla extrémně odpruženou botu, udělal přednášku o bláznech, kteří hromadně končí na ortopedii, a že prý se lidi taky běžně nedopravují na kole, když už máme auta. No, zkrátím to: ještě téhož dne jsem si v běhshopu v jiné části Prahy koupila bundu, ve které od té doby běhám každý běh a jsem jí nadšená, a dlouhé elasťáky. Boty jsem si koupila minulý týden od Pavla Baběráda a při jejich výběru jsem o Triexpert ani nezavadila. Prostě si mě jejich přístup nezískal.

Motto: "Vím, že když si dobře zaběhám - nebo ani ne dobře, ale když si prostě jen zaběhám - budu mít lepší den." A. K.
avatar

Praha 8 Dolní Chabry

Celkem 8683 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:20 (2010)
půlmaraton: 1:43:56 (2010)

dolezalj muž 08.04.2012 10:00:43

Já se přidávám k těm, kteří jsou spokojeni. Já jsem byl s manželkou před 3 týdny v jejich nové prodejně na Floře. Byla sobota dopoledne a obchod byl poměrně plný. Prodavači to zvládli s grácií, ja si vyzkoušel asi 8 párů, než jsem si 2 vybral a jsem s nimi moc spokojený, jedny jsem použil při Hervisu. Manželka měla před 2 roky těžký úraz na lyžích, cca 18 šroubů plus nějaké destičky a meniskus jako bonus. Na Floře mi řekli, ať si zajedeme na Smíchov, že tam jsou lépe s ohledem na ten úraz diagnosticky vybaveni. Pro manželku to je totiž běžecká premiéra. Marcel se nám na Smíchově příkladně věnoval, sice jsme tím strávili celé dopoledne, ale máme, co jsme potřebovali. Vždy je to o lidech a neříkám, že tam jsou pouze Dušíni, ale boty prodávají odborníci a za tím si stojím. Bundu si tam nezbytně nepojedu koupit, tomu snad rozumím sám a vím co chci. Neberte to jako reklamu, ale já si tam už koupil asi 6 párů bot a nikdy jsem se nesetkal se špatnou zkušeností.

Motto: Nikdy není pozdě na změnu
avatar

Teplice

Celkem 44105 km
Minulý měsíc 167 km
10 km: 0:38:32 (2022)
půlmaraton: 1:26:41 (2022)
maraton: 3:07:56 (2022)

Galahad muž 08.04.2012 16:09:04

Já byl v Triexpertu třikrát a ve všech případech jsem byl spokojen jak se zbožím, které jsem si koupil, tak s přístupem prodavačů, chovali se ke mně asi tak, jako kdyby přišel nějaký jejich dobrý kamarád. Když jsem tam kupoval naposledy sportester, tak se mi věnovali všichni tři prodavači, co byli na krámě a nakonec mi dali i slevu, na kterou jsem neměl nárok, protože jsem neměl zákaznickou kartu. Dali mi jí jen na základě toho, že jsem řekl, že už jsem u nich nakupoval.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.