Bakovský půlmaraton 2006
Traged
16.10.2005 21:25:49
Jak už jsem několikrát na webu říkal, Bakovský půlmaraton je nedaleko od mého bydliště, tak mu udělám trochu reklamu. Vyzývám proto tragéd team: doufám, že vás uvidím na Bakovském půlmaratonu 15.dubna! ;) …Doufám teda, že mi to nebude kolidovat s Mallorkou na kole, ale když tak se dřív vrátím.
Láďa Tarant 16.10.2005 22:21:47
[quote=Traged]Vyzývám proto tragéd team: doufám, že vás uvidím na Bakovském půlmaratonu 15.dubna![/quote] Mám obavu, že termín bude kolidovat s Českolipským maratónem. Ten se letos běžel 10.4., přesný termín pro r. 2006 neznám. Bakovský půlmaraton jsem jednou běžel, pak jsem dával přednost České Lípě. Pamatuju se, že se běželo po dost rozbitých silnicích. Teď je to už určitě aspoň o něco lepší, protože minulý rok jsem se zúčastnil Bohemia inline a jezdili jsme již po novém asfaltu, který byl částečně na trase půlmaratónu.
Praha - Radlice
Jitka
17.10.2005 07:22:51
To je docela ideální termín, vzhledem k tomu, že půlmaraton v Praze je 1.4. a maraton pak 14.5. To by mohlo vyjít!
Praha - Palmovka
Pubi
17.10.2005 11:18:10
Tak jo, taky se předběžně hlásím :) Ale do dubna je ještě daleko…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
18.10.2005 11:08:48
Škoda, že je to tak trošku z ruky (pro mě). Až budou mít na internetu nějaké propozice šoupni sem odkaz. Pokud tam nabídnou možnost přespání, tak přijedu taky.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
06.04.2006 08:56:13
Tak Tragédi? Jak to tedy je? Kdo jede příští sobotu do Bakova?
Praha - Palmovka
Pubi
06.04.2006 09:36:51
Já bych chtěl jet, ale nevim, nevim… Nějak mě začalo bolet koleno a je otázka, co by řeklo na 21 km. Snad se to do příští soboty spraví.
U článku na behej.com jsem se ptal, jestli někdo neví, jak je to s občerstevním na trati, ale nikdo mi neodpověděl. V upoutávce na závod se píše, že „na trase fungují občerstvovací stanice…“, tak předpokládám, že budou minimálně 2, ale už se tam nepíše, kde budou (jestli to neni třeba jedna na startu a druhá v cíli ;) ). Kdybych přece jenom jel (jako že doufám, že to půjde), tak bych rád dost pití během závodu, protože dehydrovanej běhám nerad.
Česká Třebová
hudy
06.04.2006 09:53:06
Já to mám zatím v plánu, když se nestane nějaká mimořádka, tak určitě přijedu
Praha 4 - Háje
Tucnak
06.04.2006 09:55:54
Nebudu sem psát, že tam jedu, protože by mi do toho něco vlezlo :)
T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
06.04.2006 10:58:32
Chci jet a spravit si náladu po Bratislavě. Když bude teplota jako dneska, tak tam nemusí mít na trati ani občerstvení. Já při takové teplotě dehydrataci nepodléhám.
Česká Třebová
hudy
06.04.2006 11:26:22
[quote=Lubosh][quote=hudy]Já to mám zatím v plánu, když se nestane nějaká mimořádka, tak určitě přijedu[/quote] Poběžíme spolu, ne?:-)[/quote] Jasně, už se těším :)
Česká Třebová
hudy
06.04.2006 11:37:17
Ale v Litomyšli už mě to zas tak dobře neběželo, bylo to teda z plného tréninku, no uvidíme
Česká Třebová
hudy
11.04.2006 11:37:12
Ještě nevím co bude příští víkend, do Bakova zatím jedu (chci si vyzvednout triko :) ), tak uvidíme. Další pevný bod mám 1/2 maratón v Pardubicích
Praha - Palmovka
Pubi
14.04.2006 10:26:38
Do poslední chvíle jsem doufal, že se dám do stavu, abych byl schopnej si Bakov zaběhnout. Bohužel se to nepovedlo (koleno neni úplně ok), tak si místo toho dám v sobotu doma jenom lehký a krátký klusání. Všem odvážným, který se do Bakova chystají, budu držet palce, ať se vám běží co nejlíp a ať padaj osobáčky. A speciálně Mirkovi přeju, aby byla pořádná zima ;)
Praha
Mount
14.04.2006 11:49:06
Ať se vám v Bakově dobře běží. Předpověď počasí je skoro jasno až polojasno 14–18 °C. Mirku přeju, aby bylo spíš k těm 14.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
14.04.2006 12:05:22
[quote=Mount]Ať se vám v Bakově dobře běží. Předpověď počasí je skoro jasno až polojasno 14–18 °C. Mirku přeju, aby bylo spíš k těm 14.[/quote] Díky za přání, ale bude to stejně zase k těm 18st. A to dneska dopoledne tak krásně pršelo, teplota 7 st.
m.thums
16.04.2006 07:56:54
Tak jak jste dopadli ???? Čekám na zprávy a nic sakra !!!
Zbořený Kostelec
papaaya
16.04.2006 13:28:03
[quote=m.thums]Tak jak jste dopadli ???? Čekám na zprávy a nic sakra !!![/quote] Vydrz draku :), Traged a Melounek fotili, poradatele nase casy bleskurychle nahrnuli do pocitace, vysledky poslou na behej. com…proste vsechno bude. Co ja vim, tak kluci z behej.com jsou na vikend mimo civilizaci. ;) Presne casy si nepamatuji, jen vim, ze popadalo mnoho osobnich rekordu, trat vsichni chvalili, pocasi bylo skvele a za sebe mohu rict, ze jsem si to paradne uzil (a osobacek si strihnul – 1:40:00). p.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
17.04.2006 18:14:26
Tak když jsem se vrátil do té civilizace, tak se pokusím shrnout své dojmy ze závodu, jež se Traged Teamu opravdu vydařil, neboť si tam jeho 4 účastníci vytvořili své osobní rekordy. Časy uvádím dle doslechu: 1/ Hudy (1:21) 2/ Já (1:31:05) 3/ Tučňák (1:32) 4/ Papaaya (1:40) Před závodem jsem konečně poznal Tragéda, takže potvrzuji, že opravdu existuje. Před startem se domlouvám s Tučňákem na tempu, kterým asi poběžíme (4:30/km). Ale už po prvních dvou km je jasné (8:20), že to tak nebude. Toto vražedné tempo nám vydrží asi do 6km (26:15), potom přichází první kopce, takže tempo jde dolů. Někde po 7.km při seběhu lesem, kde vidím sníh a led, sálá chlad, se mi výborně běží a Tučňák zůstává za mnou. Dalších 8km běžím prakticky sám, ke konci mě dobíhá běžec, na kterého se snažím nalepit, protože oba tušíme, že to pod 1:30 asi nebude. On mi to taky potvrzuje, ale aspoň tempo držíme až do cíle. Čas je o 11s lepší než před rokem do Brandýsa, ale tam byla rovina, vítr v zádech a zima. Ale na počasí si nemohu stěžovat, neboť 14st. a příjemný vítr byly příznivější než slunce, které sice svítilo, ale nepálilo tak jako v Bratislavě. Před cílem mě ještě povzbuzuje Hudy, já se domnívám, že se obíhá ještě náměstí, ale najednou je tu cíl. Možná že bych se ještě donutil ke sprintu na těch 1:30:59. Ale nevadí, aspoň je co zlepšovat. Za chvíli je v cíli Tučňák a další Tragédi, většina v rekordech. Všem blahopřeju! A stanu se asi pověrčivým, neboť když společně běžíme, tak si oba děláme rekordy (viz Kbelská 10). A protože „věkový konkurent“ Miloš běží v Bostonu marathon, tak dokonce na mě zbývá 2. místo v kategorii. Tragédi při vyhlášení toho 2. místa dělají větší rámus než celkovému vítězi (Bláha). Takže díky, to potěší. Celkový dojem včetně atmosféry závodu velmi příznivý, zvláště díky podpoře Tragéda a ostatních během závodu. Trať sice kopcovitá, ale velice příjemná. Dá se všem doporučit.
administrator 17.04.2006 18:34:14
No, jak čtu ty časy tak to není vůbec tak „tragický“…spíš naopak, takže gratulace všem OSOBÁKŮM i náklaďákům:-) Bjjjeehu zdar
Melounek
17.04.2006 19:31:22
[quote=Mirek Kostlivý]Tak když jsem se vrátil do té civilizace, tak se pokusím shrnout své dojmy ze závodu, jež se Traged Teamu opravdu vydařil, neboť si tam jeho 4 účastníci vytvořili své osobní rekordy. Časy uvádím dle doslechu: 1/ Hudy (1:21) 2/ Já (1:31:05) 3/ Tučňák (1:32) 4/ Papaaya (1:40)[/quote] 5/ Keke (na vterinu stejne jako Papaaya 1:40:00) – pokud vim, zlepsil si osobak stary 14 dni o celych pet minut :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
17.04.2006 19:38:50
[quote=Melounek][quote=Mirek Kostlivý]Tak když jsem se vrátil do té civilizace, tak se pokusím shrnout své dojmy ze závodu, jež se Traged Teamu opravdu vydařil, neboť si tam jeho 4 účastníci vytvořili své osobní rekordy. Časy uvádím dle doslechu: 1/ Hudy (1:21) 2/ Já (1:31:05) 3/ Tučňák (1:32) 4/ Papaaya (1:40)[/quote] 5/ Keke (na vterinu stejne jako Papaaya 1:40:00) – pokud vim, zlepsil si osobak stary 14 dni o celych pet minut :)[/quote] Papaaya se Kekeho rekordem ve svém příspěvku nepochlubil, tak jsem nevěděl, zda si rekord nezaběhnul již dříve. Ale vběhli oba do cíle ruku v ruce společně, to se jen tak nevidí. To musela být na trati spolupráce! Tak opožděně gratuluji k rekordu.
m.thums
17.04.2006 20:27:27
Klucí, hezky jste to odběhli, gratulace.....Luboshi potkáme se na Lounech – Počerady, snad se tam dostanu, vzhledem k pracovnímu vytížení…;)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
17.04.2006 21:07:39
[quote=Melounek][quote=Mirek Kostlivý]Časy uvádím dle doslechu: 1/ Hudy (1:21) 2/ Já (1:31:05) 3/ Tučňák (1:32) 4/ Papaaya (1:40)[/quote] 5/ Keke (na vterinu stejne jako Papaaya 1:40:00) – pokud vim, zlepsil si osobak stary 14 dni o celych pet minut :)[/quote] Všem moc gratuluji!
Praha 4 - Háje
Tucnak
17.04.2006 21:54:10
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Melounek][quote=Mirek Kostlivý]Tak když jsem se vrátil do té civilizace, tak se pokusím shrnout své dojmy ze závodu, jež se Traged Teamu opravdu vydařil, neboť si tam jeho 4 účastníci vytvořili své osobní rekordy. Časy uvádím dle doslechu: 1/ Hudy (1:21) 2/ Já (1:31:05) 3/ Tučňák (1:32) 4/ Papaaya (1:40)[/quote] 5/ Keke (na vterinu stejne jako Papaaya 1:40:00) – pokud vim, zlepsil si osobak stary 14 dni o celych pet minut :)[/quote] Papaaya se Kekeho rekordem ve svém příspěvku nepochlubil, tak jsem nevěděl, zda si rekord nezaběhnul již dříve. Ale vběhli oba do cíle ruku v ruce společně, to se jen tak nevidí. To musela být na trati spolupráce! Tak opožděně gratuluji k rekordu.[/quote] Ahoj vespolek,
vse velmi trefne popsal Mirek (jeste jednou gratuluji!). Bezelo se mi s nim
bezvadne. Sice jsem ho pak uz neuvisel, ale minimalne do 17. kilometru jsem ho
videl pred sebou. Potom jsem az do cile bezel sam. Nakonec jsem si poradne
„hrabnul“. V cili jsem mel fakt dost, ale z casu jsem sam hodne
prekvapeny. Jinak zavod
i atmosfera kolem nej byly naprosto perfektni. Byla to skvela sobota!
T.
Praha
Mount
17.04.2006 22:47:20
Pěkné, pěkné – gratuluji všem, kteří doběhli a osobním rekordmanům zvlášť.
Mirku: 1:31 to mělo být kolem 2 hodin? Takže PIM dáš do 3:05. Já budu
v sobotu v Mélníku jen trénovat, ale když si při tom tréninku zlepším
osobák, tak nebudu proti
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
17.04.2006 22:54:41
[quote=Mount]Mirku: 1:31 to mělo být kolem 2 hodin? Takže PIM dáš do
3:05. Já budu v sobotu v Mélníku jen trénovat, ale když si při tom
tréninku zlepším osobák, tak nebudu proti [/quote] Ale kdyby jsi
věděl, jak mě včera a dneska bolely nohy! A na PIM a rekordní čas raději
ani nemyslím. Tak ať ti ten „trénink“ v Mělníce vyjde, mě by to
zničilo.
Česká Třebová
hudy
17.04.2006 22:59:33
K Mirkově zprávě snad ani není co dodat, snad jen,že mi to neskutečně sedlo a z osobáku o více než 6 minut jsem byl úplně vedle. Také jsem rád poznal osobně několik příjemných lidí z Tragéd teamu :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
17.04.2006 23:24:34
[quote=hudy]K Mirkově zprávě snad ani není co dodat, snad jen,že mi to neskutečně sedlo a z osobáku o více než 6 minut jsem byl úplně vedle. Také jsem rád poznal osobně několik příjemných lidí z Tragéd teamu :)[/quote] Že to Hudymu neskutečně sedlo, potvrzuji. Po startu se od nás vzdaloval takovým tempem, že bych mu stačil tak 1km. Ještěže měl na sobě Tragédí triko, jinak bych si myslel, že to od nás uhání někdo jiný.
Praha 9
Lubos M
18.04.2006 08:27:39
Mirek: gratuluju! nechápu, jak můžeš tak brzo po maratonu dát osobák na 1/2m, mě by to zničilo
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.