Poděbradský 1/2 maraton 28.4.2007
lastboyscout
20.04.2007 13:13:27
Chystáte se někdo? Mohl by to být hezký závod…
lastboyscout
20.04.2007 14:28:02
[quote=Homer]Tak na 90% ano.Nevíš náhodou jak je to s registrací? Jesli stačí na místě nebo se musí předem?[/quote] Posílal jsem dneska registrační mail na info@onlinesystem.cz a protože jsem zapomněl uvést datum narození, tak mi odpověď s upřesňujícím dotazem přišla z blazej@onlinesystem.cz. Asi by se mohl člověk přihlásit i přímo na místě, ale proč nevyužít email?
lastboyscout
20.04.2007 21:12:46
[quote=Homer]Máš recht. Už sem se tam přihlásil ale odpověď žádná. Počkám do pondělka, kdyžtak to zkusim znovu.[/quote] Toho, že by jim přihláška mailem nedošla bych se nebál – spíš žádná odpověď = akceptovaná přihláška. Stejně jsem na ten závod zvědavý, chtěl bych to dát tak za 1:26 – 1:28 . Radši jsem zrušil přihlášku na Brněnský 1/2 maraton 5.5. týden před PIMem, tohle vypadá líp a běžet na slušný čas týden před Pražským maratonem se mi nechce.
lastboyscout
20.04.2007 23:50:23
Já mám v Poděbradech kamarádku, takže předpokládám,že strávím víkend u ní a pojedu už v pátek. Jinak se můžeme nějak sejít před startem, jestli budeš chtít.
Martin M.
23.04.2007 13:14:48
Ahoj, na zavod jsem se taky prave prihlasil a dost se tesim, beru ho jako test v idealnim terminu 15 dni pred PIMem. Cil mam podobny – kolem 1,30 hod. Jsem zvedavy kolik lidi pobezi verejny zavod, trosku se obavam aby vepredu nezavodili borci o mistrovsky titul a za nima aby nebezelo jen par prichozich amateru (z duvodu nahustenosti terminovky v techto dnech) kazdy svuj solo zavod. Ale snad ne, navic kdyz se bezi 10 okruhu, clovek bude porad s nekym v kontaktu.
lastboyscout
26.04.2007 21:00:03
Zvláštní, čekal jsem že účast tragédů bude vyšší. Myslíte, že 14 dní před PIMem je málo na regeneraci?
lastboyscout
26.04.2007 22:13:54
[quote=Homer]lastboyscout: taky sem čekal, že se ještě někdo přidá nicméně reprezentovat Traged team zbývá tedy jen na nás.
Pro trikot jsem se stále nerozhodl ale budu mít na sobě černo-žlutej
batoh kterej tahám pořád sebou, tak mě kdyžtak bez ostychu oslov.Budu rád,
když potkám osobně někoho dalšího z fóra a vzhledem k tomu, že
běháme takřka ve stejném rajónu, je možný, že sme se už někdy viděli
Michal.[/quote] To je dost pravděpodobný, že jsme se už potkali . Já budu na 90% v bílém
adidas triku z PIM půlmaratonu,černý krátký elasťáky,červenej šátek a
modrý brejle. Kdyžtak se ke mně přihlas…
Pečky
Ttiimm
27.04.2007 11:58:48
[quote]Pro trikot jsem se stále nerozhodl ale budu mít na sobě černo-žlutej batoh kterej tahám pořád sebou, tak mě kdyžtak bez ostychu oslov.Budu rád, když potkám osobně někoho dalšího z fóra a vzhledem k tomu, že běháme takřka ve stejném rajónu, je možný, že sme se už někdy viděli Michal.[/quote] Abych vám to trochu zkomplikoval, já budu mít taky černožlutej batoh kterej tahám pořád sebou:-))
Dafne
27.04.2007 16:03:25
Taky se tam chystám, takže Tragédů bude nakonec víc, jen doufám, že nebudu jediná tragédka!
lastboyscout
27.04.2007 18:34:04
[quote=Dafne]Taky se tam chystám, takže Tragédů bude nakonec víc, jen
doufám, že nebudu jediná tragédka![/quote] Za tragédky mluvit nemůžu , ale taky doufám, že se
nás tam objeví víc. Spíš mě překvapuje, že je o Poděbrady tady na
fóru tak malý zájem…
Brno
rk
27.04.2007 18:44:52
[quote=lastboyscout]Spíš mě překvapuje, že je o Poděbrady tady na fóru tak malý zájem…[/quote] Že by PIM? 13.5. je už moc blízko. Je ideální doba na závody a těch je asi moc a účast se tříští. V únoru, nebo v červenci je jich míň.
lastboyscout
27.04.2007 18:55:47
[quote=rk][quote=lastboyscout]Spíš mě překvapuje, že je o Poděbrady tady na fóru tak malý zájem…[/quote] Že by PIM? 13.5. je už moc blízko. Je ideální doba na závody a těch je asi moc a účast se tříští. V únoru, nebo v červenci je jich míň.[/quote] Ten PIM – to je jasné, já to chápu, i já jsem zrušil původní přihlášku na Brněnský půlmaraton 5.5. kvůli PIMu. Ale stejně – zaběhnout si půlmaraton čtnáct dní před PIMem mi nepřijde jako něco nepatřičného a když si navíc člověk může změřit síly s ostatními v rámci Mistrovství ČR. Každopádně já se do Poděbrad docela těším.
lastboyscout
28.04.2007 18:53:33
Homere, díky za pěkný závod. Byl to pěknej masakr, co? To vedro bylo fakt úmorný a určitě ty časy napravíme při Celním půlmaratonu. Teď si půjdu zkusit protáhnout ztuhlý svaly na kolo…
Neumibehat
28.04.2007 21:55:54
To Homer a Lastboyscout:Cau,za kolik jste to dali?A rovinka,nebo jste si strihli i naky kopce??Ja byl dnes na desitce v Semicich,8.5. se chystam na patnactku dó Pardubek a koncem kvetna na pulmaraton do Svycarska.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
28.04.2007 22:02:38
Ana Báčová byla i na desítce v Semicích i na 1/2M v Poděbradech? Ty jó!
lastboyscout
28.04.2007 23:40:34
Díky. Homere, Běželo se mi s tebou fajn, byl to docela náročnej závod, škoda že nebylo trochu chladněji.. Uvidíme se na celním půlmaratonu… A to moje srandovní první místo v katgorii 35–39, to fakt nestojí za řeč, pořád, i teď , se tomu směju…
lastboyscout
29.04.2007 11:21:43
[quote=Jarda koloběžka][quote=lastboyscout]Díky. Homere, Běželo se
mi s tebou fajn, byl to docela náročnej závod, škoda že nebylo trochu
chladněji.. Uvidíme se na celním půlmaratonu… A to moje srandovní první
místo v katgorii 35–39, to fakt nestojí za řeč, pořád, i teď , se
tomu směju…[/quote] Gratuluju ti k 1. místu. Proč se tomu ale směješ?
To jsi snad byl ve své kategorii sám? A i kdyby. Píšeš, že šlo
o náročný závod, tak proč si své umístění sám znevažovat? Nebuď
zbytečně skromný a užij si bednové umístění.[/quote] Děkuju, ale já
byl skutečně ve své kategorii sám a proto mi to přijde
takové…úsměvné… navíc když jsem plánoval čas pod 1:30 a nakonec mám
diplom „Mistrovství ČR v půlmaratonu“ s prvním místem, jménem a
časem 1:39. Ale na
druhou stranu z toho mám radost, né že né
Sokolov
koyama
29.04.2007 11:36:25
Jak vždycky říkám některým holkám, když žehrají, že sice byly první, druhá nebo třetí, ale z jedné, ze dvou nebo ze tří: „Ale ty stovky běžkyň, které se ani neodvážily přijít na start!“ :)
Kolín
Wesley
29.04.2007 20:40:51
Taky jsem si to zkusil. Mněl jsem jít v přípravě na PIM něco kolem 30 km a místo toho jsem jel do Semic na 10km(44:03) a za dvě a půl hodiny do Poděbrad na 1/2M (1:42:42). Vedro bylo velký , ale bral jsem to jako , že to je dobrý trénink na morálku, kdyby bylo v Praze na Pimu vedro , že to už budu umět. Druhej den po závodě, nic mi není jenom únava všeho, to je OK. Jenom mi všichni kamarádi naznačují , že jsem blázen a že to asi není „vono“.Rád bych slyšel i jiné názory jak to hodnotit. Všechno konám proto abych po mnoha letech zvládl maraton za 3:30:00 a nevím jestli jsem neudělal poslední chybu. Díky za Vaše případné názory na věc. Milan
Neumibehat
29.04.2007 21:27:28
To Wesley:Jestli jsem to dobre pochopil,dal jsi Semice i Podebrady…tyjo,tak to je obdivuhodne.Taky jsem nad tim uvazoval,ale zdalo se mi to sileny…Skoda,ze jsme o sobe nevedeli.Urcite bych se dal prekecat k tomuto smrtelnemu combu..Ja dal Semice za 40:15…kdybych to neflakal,mohl jsem „atakovat“ctyricitku..Pulmaraton v Bakove jsem dal za 1:37,byly tam nemile kopce..Pokud byly Podebrady rovinka,verim,ze bych se do 1:30 vesel.. Apropo:nechystate se nekdo na Pardubice 15km?Je to 8.5…Ja s tim pocitam,v sobotu me pak ceka jeste bikovej zavod Malevil…Radek Neumibehat.
Neumibehat
29.04.2007 21:31:43
TO HOMER a LASTBOYSCOUT:Panove,gratuluju!Dobra prace!Zvlast,kdyz tady ctu neco o stupnich vitezu!!! Homere,zjisti ten Tvuj cas,zajima me to.A co noha?Vydrzela bez problemu?? Radek Neumibehat
Dafne
30.04.2007 16:00:35
Tak jsem byla v Poděbradech skutečně jediná tragédka! Ale nestěžuju si, komu se poštěstí zaběhnout půlmaratón prvně v životě a stát s časem 1:57 na bedně a ještě na 1. místě! Taky z toho mám radost, jako lastboyscout.
lastboyscout
30.04.2007 16:38:04
[quote=Dafne]Tak jsem byla v Poděbradech skutečně jediná tragédka! Ale nestěžuju si, komu se poštěstí zaběhnout půlmaratón prvně v životě a stát s časem 1:57 na bedně a ještě na 1. místě! Taky z toho mám radost, jako lastboyscout.[/quote] No tak, Dafne, velká gratulace, příště ty časy vylepšíme, taky Ti to vedro tak strašně vadilo?
Dafne
30.04.2007 18:45:31
[quote=lastboyscout][quote=Dafne]Tak jsem byla v Poděbradech skutečně jediná tragédka! Ale nestěžuju si, komu se poštěstí zaběhnout půlmaratón prvně v životě a stát s časem 1:57 na bedně a ještě na 1. místě! Taky z toho mám radost, jako lastboyscout.[/quote] No tak, Dafne, velká gratulace, příště ty časy vylepšíme, taky Ti to vedro tak strašně vadilo?[/quote] No, vedro mi vadilo fakt dost, ale občerstvovačky byly slušný, tak se to dalo. Když jsem běžela Nasavrky před 14 dny, bylo to úplně bez občerstvovaček a vedro bylo srovnatelný.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.