Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Insanity

Insanity

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Prostějov

Celkem 7346,57 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:33 (2014)
půlmaraton: 1:27:54 (2014)

M@ty muž 23.03.2013 13:04:33

ZDravím,

Nemáte někdo zkušenosti s INSANITY (cvičení)? Byl jsem trošku skeptický ohledně tohodle cvičení když jsem na to koukal v telce pak mi přišlo že se tam strašně hejbou a zbytečně pálí moc kalorií :D Což není zrovna co bych chtěl, ale když jsem otevřel ten jejich Guide(průvodce) tak si člověk může vybrat jestli chce v průběhu 2 měs. cvičení zhubnout, zůstat na stejně váze či přibrat (můj případ) a podle toho si pak vypočítá kolik calorií by měl denně přijmout a podle toho si sestavujete jídelníček.

V první řadě mi vyšlo že bych měl denně přijmout 3246calorií (Kcal?) což je dost na to že mají udělané jídla jen po 500Kcal samozřejmě to bych doplnil těma svačinkama nebo jak bych to nazval které se dají v podstatě přidat ke každému jídlu. (+200,100Kcal)

Druhá věc u toho jídla se mi zdá že bych toho musel nakoupit hafo abych denně udělal 5 jídel ale možná se to jen tak zdá to asi zjistím až půjdu nakupovat…spíš se bojím že to ani vše nenajdu :D

Takže jestli máte někdo zkušenosti s tímhle Workautíkem tak budu moc rád když se podělíte o zkušenosti hlavně co se týče toho jídla nějaký fintičky atd. Jo a ještě tam u pár „jídel, nápojů“ přidávají Protejňák myslíte že je problém kdybych místo protejňáku dával Gainer?

Dikec Majte sa :)

Motto: I run because I Can
avatar

Brno

10 km: 0:49:52 (2014)
půlmaraton: 1:53:46 (2014)

flosbell žena 13.04.2013 18:58:42

Ahoj, minule leto som presla cele Insanity s tym, ze som Nutrition guide uplne vynechala a iba si sledovala kalorie a prijem proteinu.

Vzhladom na absolutnu abseciu akehokolvek siloveho treningu v minulosti som aj pri kalorickom deficite nabrala celkom dost svalov (normalne som musela vyhodit par kuskov oblecenia koli tomu :) ) a samozrejme zhodila tuk.

Ak normalne nejes moc zdravo tak nut. guide je fajn voditko ako zacat, ale pokial bezne jes zdravo, nevidim dovod sa podla nej riadit. Co sa tyka vzorca pre vypocet kalorii ten mi pride troska mimo, ak by som sa podla neho riadila tak by som riadne priberala – na internete sa najdu ovela vhodnejsie vzorce na vypocet BMR a na zaklade toho idealneho prijmu. (napr http://www.myfitnesspal.com/…r-calculator)

Co sa tyka post workout drinku tak to je snad rovnake pre akykolvek trening – treba doplnit svalom glykogen a nejaky ten protein nech sa maju z coho budovat. Ten ich propagovany Recovery formula ci co to bolo sa da kludne nahradit cokoladovym miekom, ide iba o pomer karbohydratov a proteinov 4:1. Ja osobne som si robila proteinovy shake 1:1 a okrem prveho tyzdna uplne v pohode, ziadna svalovica a iba velmi mierny pocit unavy svalov.

Insanity mi pride ako fajn variacia na temu high intensity interval training s ucelom zhodit tuk a vylepsit kondicku. Ak nie je moznost vybehnut von, nemam problem si na hodinku zacvicit toto, ale beh ma stale bavi viac :) Ak ale chces naberat svaly tak mi vzpieranie (alebo ako sa dvihanie velkej cinky povie slovensky, ja to volam lifting) pride ako ovela efektivnejsia moznost.

avatar

Bílovice-Lutotín

Celkem 916 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:59:23 (2013)
půlmaraton: 2:31:28 (2013)

katkaty žena 13.04.2013 22:01:50

>> M@ty, 23. 03. 2013 13:04:33 Ahoj Maty

Já jsem Insanity teď cvičila, ale dala jsem jen ten první měsíc. Ten druhý je ještě větší masakr a hlavně jsem začala běhat venku tak to stíhat moc nejde. Jinak jejich jídelníček nedodržuji, ale je fakt, že u tohohle cvičení hodně spálíš a pokud k tomu ještě běháš tak ty 3000kcal bych brala jako reálné. Jinak jíst bys měla co 2–3 hodinky a minimálně tudíž 5× denně nejlépe víckrát. Snídaně by měla být nejvíc bohatá na sacharidy a postupem dne by se to mělo otáčet a sacharidů ubývat a přibývat bílkovin, není to jen o dodržení kcal, ale spíš i o složení BST. Jinak gainer je asi taky dobrý, ale já ouřívám protein hodně procentní, ale já teda chci hubnout takže i proto. Co je taky dobré cvíčo je od stejné společnosti P90X a to je víc o posilování což je možná lepší k nabírání svalové hmoty. Nebo se také cvičí hybrid což je kombinace Insanity a P90X. ;-)

Motto: Pomalu, ale jistě... :)
avatar

Praha

10 km: 0:46:48 (2011)

Maykees muž 16.04.2013 12:00:21

>> M@ty, 23. 03. 2013 13:04:33

Ahoj,

cvicim zrovna P90X a Insanity chci dat hned co skoncim. Jsem z toho totalne odvarenej a citim se skvele! :-)

Nutrition guide nemusis dodrzovat podle jejich jidel, protoze, ruku na srdce, nektery veci se v nasi kotline snad ani sehnat nedaj a kdyz jo, tak velmi tezko. Spis jak zminila katkaty → rano nejvic sacharidu a vecer co nejmin.

K tvymu dotazu na shaky → ac se to muze nekomu pricit, je dobry si vzit hned po cviceni gainer a cca hodku po cviceni proteinak. Gainer kvuli doplneni nezbytnych latek pro regeneraci tela (rychly a pomaly sacharidy), proteinak kvuli tomu, aby se zacelily trhlinky ve svalech, ktery se delaj tim, ze cvicis.

Motto: Práce, disciplína. Disciplína, práce.
avatar

Chlumec

Celkem 260 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:51:40 (2012)
půlmaraton: 1:52:12 (2013)

Hanzs muž 08.09.2013 21:13:37

Ahoj, dovolím si oživit starší vlákno. Insanity se věnuji něco přes rok a půl s tím, že cvičím 1–2× týdně (do toho běh, TRX, kruhový trénink, v zimě bazén, celý rok kolo ad.). Jak psaly holky výše, je to brutální spalovací záležitost (trenérka tvrdí, že tělo dokáže spálit takřka cokoliv ještě druhý den po insanity) a je důležité držet denní příjem výrazně výš, pokud cvičíš podle workout plan od BeachBody. Celkově mi vyhovuje stavba Shauna T. ve všech cvičeních, ovšem insanity má rychleji viditelné výsledky, a to díky spalování. mnohem rychleji se Ti vyrýsují svaly, tuk mizí rychleji… Veliký důraz a pozor na podložku, na které cvičíš. Ideálně palubovka/par­kety/.., prostě ne nic tvrdého (dlažba) – na tom si během měsíce zničíš klouby.

Dig deeper! 8-)

Motto: Run faster, have fun and 'dupej dupej dupej'! :-)
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.