Běh na Komárku 3.6. - 1. ročník
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy
28.05.2007 21:23:13
Zdravím, pokud rádi běháte do kopce a zároveň si s chutí měříte síly s cyklisty, jste zvání na 1. ročník běhu na Komáří hůrku (okr. Teplice). Trať je dlouhá 5,5 km a převýšení 517 m. V případě zájmu přidám pobrobnosti.
Manětín
Kydy
29.05.2007 00:53:09
[quote=Tudy]Zdravím, pokud rádi běháte do kopce a zároveň si
s chutí měříte síly s cyklisty, jste zvání na 1. ročník běhu na
Komáří hůrku (okr. Teplice). Trať je dlouhá 5,5 km a převýšení
517 m. V případě zájmu přidám pobrobnosti.[/quote] Jako rodák
z Krupky se musím ozvat a doporučit tuto „mírně zvlněnou“ trasu
všem… Bohužel se nemohu zúčastnit. Trvalé bydliště mám v záp.
Čechách a termín 3.6. je pro mne knop. Ale vždy, když jsem to jel autem,
autobusem či na kole, jsem si říkal… teď už to chybí jen vyběhnout…
Jinak cestu z Krupky do Horní Krupky mám za svého mlada vyšlapanou snad
stokrát, měli jsem tam chajdu… PS: Doporučuji tentokrát fakt nepřepálit
začátek…
romikv
30.05.2007 09:47:52
Mírně zvlněnou – to je dobrej fór. Větší stoupák snad neznám. Zatím jsem si tuhle trasu proběhl opačně, i když ne napřímo, ale stojí za to. Takže pro Tepličáky a ostatní – 142 vyveze buď ke Komárce, či do Fojtovic. O víkendech jezdí jen občas. Tam se dá přímo do Fojtovic, či vystoupit u Komárky. Z Fojtovic možnost na Komárku a následně po trase přijezdu dolů, nebo u parkoviště doprava po žluté na Dubí a dál do Teplic, či po žluté/červené na Cínovec. Pokud se jde na Dubí, ty výhledy dolů opravdu stojí za to, pak když už není na co koukat, se dá z kopce dost přidat. V Dubí se dá běžet do Teplic okolo potoka, takže se člověk vyhne většímu množství exhalací. Tudy je to asi 18 km (+80m/-600m)… To Tudy: Možná jednou časem tenhle stoupák dám taky směrem nahoru, jen ta ulice nebejt tak úzká… Kdybych v tom nebyl sám, prubnul bych to R.
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy
03.06.2007 18:19:15
Tak to mám za sebou. Byl jeden z mých nejtěžších výběhů do kopce (nejsem žádný vrchař), nahoru jsem se plazil v tempu 6:00/km a předběhl 2 nebo 3 cyklisty :). Zpáteční výklus jsem zvládl o 1 minutu rychleji, než celý výběh.
Manětín
Kydy
04.06.2007 11:31:45
[quote=Tudy]Tak to mám za sebou. Byl jeden z mých nejtěžších výběhů do kopce (nejsem žádný vrchař), nahoru jsem se plazil v tempu 6:00/km a předběhl 2 nebo 3 cyklisty :). Zpáteční výklus jsem zvládl o 1 minutu rychleji, než celý výběh.[/quote] Tudy, bude příští rok ten závod znova? A jsou k dispozici nějaké fotografie?
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy
06.06.2007 07:58:55
[quote=Kydy]Tudy, bude příští rok ten závod znova? A jsou k dispozici nějaké fotografie?[/quote] Určitě bude znova (letos běželo 25 mužů a 2 ženy), fotografa jsem také zahlédl, uvidíme…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.