Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Adidas » Supernova Trail 5

Supernova Trail 5

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Brno

Celkem 11821 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:27 (2007)
půlmaraton: 1:35:43 (2010)
maraton: 3:29:54 (2007)

rk muž 18.06.2007 17:24:21

Napřed pozitiva. Adidas nějak nerad uvádí hmotnosti. Tyto v UK9 mají 360gr., na krosku to ujde. V názvu mají Trail, ale jsou i do drsného terénu, nejen na lesní cestičky. V prachu ani bahně opravdu nekloužou, špička až za malíčky je vodě nepropustná. Občas mám problém s podvrtnutím kotníku, ale v těchto ne, velice stabilní, jak přiměřenou ohebností a větší šířkou podrážky, tak i výstupkem za patou, který srovnává botu při špatném nášlapu na nerovnost. Hrubý vzorek podrážky si poradí s kameny, trávou, bahnem, na silnici je došlap překvapivě tichý i dobře tlumený. Dost chvály. Za sucha a letního tepla je v nich dost horko. Atraktivní černý svršek tomu ještě přidá. Někdy je adheze tak velká, že si boty berou namátkové vzorky půdy s sebou a ne a ne je pustit. Lepivé bahýnko ve výstupcích, občas i kamínky v mezeře zvané ForMotion, příčného oddělení paty od zbytku podrážky. Ploché špunty by mohly být trochu více samočistící, se sešikmenými boky. Celkově: do kamenitých kopců, do lesa se spoustou šišek, klacků a jiného smetí na cestě, velice bezpečná volba.

avatar

Ville muž 28.06.2007 16:15:26

Zdravim, vcera jsem si koupil AdiStar Trail 3, a taky tam je ForMotion, tzn. ta oddelena pata od zbytku boty. Zatim jsem v nich byl jenom jednou, a do te skviry v meziposvi se dostalo blato. Ne ze by tam toho byla vrstva, ale proste je to tam. A tak bych se chtel zeptat, jestli to nejak cistite, nebo to nechavate tak? Protoze to dost pevne drzi a nevim jak bych se do toho (te skvity)dostal. Diky za odpoved.

avatar

praha

Celkem 276 km
Minulý měsíc 0 km

c.1 muž 10.08.2009 08:14:03

Ja to cisteni praktikuju u Trail3 tak, ze v tom jdu behat i se spinou, ono to vyschne a vetsina se vyklepe, doma to pak staci zespoda prostriknout hadici a boty jsou jak novy :)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.