Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Kotník, achilovka

Kotník, achilovka

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

EddieLacy muž 25.01.2014 23:30:19

Zdravím,
před půlrokem jsem si pravděpodobně při zápase amerického fotbalu poranil kotník. Zranění se postupně zhoršovalo, bolely mě vazy v kotníku a červenala achilovka. Na doporučení lékaře jsem podstoupil léčbu laserem a kotník se na chvíli zlepšil. Po půl roce jsem opět začal zkoušet běhat, ale jakmile přidám na intenzitě, vazy začnou bolet a achilovka červenat. V klidu vazy bolí při protahování, v kotníku mi často „křupe“. To vše po půl roce relativního klidu a bez běhání. Prosím o Vaše hodnocení.

Sloviensko

rudo muž 26.01.2014 00:31:41

>> EddieLacy, 25. 01. 2014 23:30:19

americky fotbal nie je pre ludi, vymysleli si to TVARI ako variantu gladiatorskych hier, bud rad ze kotnik mal viac rozumu a vytiahol Ta z toho von

Motto: you can't stop, what is coming !

xnovak muž 29.01.2014 10:09:01

>> EddieLacy, 25. 01. 2014 23:30:19

No asi te nepotesim, jestli te boli achilovka i po pul roce, asi to bude naporad. Ale muzes to mirnit a mel bys to udrzovat na uzde – achilovka boli z vyssi intenzity – uber na rychlosti, behej hlavne na pohodu. URcite se ale nemusis pripravovat sem tam onejaky ten zavod.

Mam vicemene to same – na obou achilovkach. Zmirnis to uvolnovanim, cvicenim svalu na nohou, doma treba chodit naboso a sem tam to muzes vecer promasirovat traumaplantem nebo necim podobnym. Jde o to to uvolnit. A hlavne pred jakymkoliv treningem se musis poradne rozehrat (mirny klus nejspis), pak to prokroutit, prokrvit, rozhybat. Ztuhle slachy boli nejvic – musi se prokrvit, rozhybat, protahnout, at ziskaji pruznost a postupem casu zacnou silit. Je to ale beh na dlouhou trat.

Jo – a vyvaruj se prochladnuti achilovek – sedet bos v pruvanu nekde v nazouvakach, to je presne to, co neni nejlepsi.

Laser pomaha, ale to je jen reseni dusledku. Pricinu odstranuj s fyzioterapeutem – doslap, naslap, posileni svalu nohou obecne.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.